FarmVille - 19-та тема

• 41 275
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен.
Аз имам един въпрос - Имам съседи, но не се виждат отдолу и не мога да влизам във фермите им. Някой знае ли защо?  newsm78

# 481
Здравейте,
преди време в някоя от по задните теми (отне ми 2 часа търсене, но не успях да я намеря) някои беше постнал линк с изображения на ферми .. много красиви. Мисля, че сайта беше руски .. дали някои се сеща да го постне пак ?

# 482
Да се похваля като циганче с бял г*з  Mr. Green

# 483
Натикот,ако ми кажеш тази зелена овца за какво е,ще сьм ти много благодарна.Имам такава ,но щом я сложа вьв фермата веднага ми иска рефреш.

# 484
Здравейте,
преди време в някоя от по задните теми (отне ми 2 часа търсене, но не успях да я намеря) някои беше постнал линк с изображения на ферми .. много красиви. Мисля, че сайта беше руски .. дали някои се сеща да го постне пак ?
Ето тук има няколкостотин страници със снимки на ферми http://forums.zynga.com/showthread.php?t=77909&page=558

# 485
Запис.  Flutter

# 486
Много красиви ферми! Сигурно сте го обсъждали много пъти, но неможах да го намеря, та затова да попитам - как мога да си снимам цялата ферма? Благодаря предварително!
И още нещо - тези новите трактори и другите неща, различават ли се с нещо от другите newsm78

# 487
  • МАРС
А какво дава като награда за завършването на къщата?
Дава нещо подобно на каменната саксия която е в маркета, но пише че е номер две,нямат голяма разлика обаче.

# 488
Много красиви ферми! Сигурно сте го обсъждали много пъти, но неможах да го намеря, та затова да попитам - как мога да си снимам цялата ферма? Благодаря предварително!
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=bg&answer=38066ето тук е обяснено как се прави снимка на това, което се вижда в даден момент на екрана на компютъра.

# 489
Да се похваля като циганче с бял г*з  Mr. Green

Този бизон откъде изпадна!!!????  Shocked Искам и аз!!!

# 490
  • София
Цитат на: kossara

Този бизон откъде изпадна!!!????  Shocked Искам и аз!!!
[/quote
И аз. А от къде е и коня с цилиндъра? newsm78

# 491
Току що разбрах нещо много важно:
#Sorry, the Gift was Expired. Please accept gifts in two weeks next time.#

Embarassed

# 492
И на мен ми се падна зелена ферма и 250 хп.
Току що разбрах нещо много важно:
#Sorry, the Gift was Expired. Please accept gifts in two weeks next time.#

Embarassed
за кои подаръци става дума? аз имам доста неприети.

# 493
За всички

# 494
Ох, човек да не е без ядове  Joy
От златните неща ми останаха 110 и от два часа се колебая дали да си купя фонтана, че само от него си нямам или пък втори замък и да ги сложа като кули в двата ъгъла на фермата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт