Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 22:10 - Тема 2

• 56 660
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Някой може ли да ми каже,какъв е рейтинга след излъчването на 2 еп. Сега видях, че рейтинга на ЛиН е 51% ако не се лъжа, а за нашия не знам.

Anket Sonuçlarını Görüntüle: 05 Mart 2010 Cuma Günü Dizi Ratingleri
Hanımın Çiftliği (Kanal D)       31    8.99%
Hicran Yarası (TRT 1)       5    1.45%
Gönülçelen (Atv)       173    50.14%
Kapalıçarşı (Atv)       78    22.61%
Kollama (Stv)       7    2.03%
Melekler Korusun (Show)       50    14.49%
Zoraki Başkan (TRT 1)       1    0.29%

# 136
# 137
Много благодаря. Ама сте много бързи. Сега мога да си легна спокойно. Ще гледам пак Аси. Не знам кое поред е това повторение.  Тъй като филма на Мурат не го следя, само до 3 серия, но сега влизах в темата на ЛиН. Имало в този епизод някаква любовна сцена. Ако сте гледали, направете коментар. Как е ?

# 138
  • София
Много благодаря. Ама сте много бързи. Сега мога да си легна спокойно. Ще гледам пак Аси. Не знам кое поред е това повторение.  Тъй като филма на Мурат не го следя, само до 3 серия, но сега влизах в темата на ЛиН. Имало в този епизод някаква любовна сцена. Ако сте гледали, направете коментар. Как е ?

споделих там, но и тук да кажа. За мен любовните сцени са доста постни (поне засега). Саваш я търси Пепеляшка толкова много, намери я с 300 зора, накара я трудно да му повярва и изведнъж идва закономерно романтична сцена (да го нарека) и аз очаквам Саваш и Ясемин да ме накарат да забравя, че това е просто сериал, а че е реалност. Обаче....йок. Все едно всичко беше така отрепетирано, че актьорите не вложиха грам нищо от себе си т.е. не дадоха някак си живот на героите си (да не ме разберете погрешно).

Аз когато гледам сериал не сравнявам с други сериали, за да му се насладя (за да не кажете сега, че съм фен на "Аси" и затова).  Naughty

# 139
Rina

тук на живо    http://www.trt.net.tr/trtturk/canli.aspx?tv=4

предаването започва от 20 :15 мин.
но това  инфо пак е взето от форум  
утре вечер ще видим

# 140
Rina

утре вечер ще видим

Да от форум е . Дано утре вечер да видим Туба на живо!

Севи, благодаря!  newsm51 newsm51 newsm51

# 141
  • София
аууу, само да не забравя да я гледам.

# 142
Малки подсказки /съвети/ за трети епизод.
Взето е от  тр.форум .

'' Bilezik mevzusu umulmadık biçimde hallediliyor.
Levent ve Murat arasındaki iddiayı bir kişi daha öğreniyor.
Saime evde işe başlar. Nakiye de onu kıskanmaya...
Hasret, akşam yemeğinde Murat’ı sinirlendirecek bir hata yapar.
Levent, iddiayı kaybetmemek için minicik bir sabotaj düzenler. ( Zararsız bir şey...)
Yeni bir karakterle daha tanışıyoruz. Kadir’in annesi...
Murat ve Hasret deniz kenarında ders çalışıyorlar. İlk kez uzun süre yalnız kalıyorlar.
Hapisten çıkan Burhan,Hasret’in babaannesinin yanında olduğuna inandı mı dersiniz?

MURAT: Seni, küstürecek kadar kaba davrandım, öyle mi?
HASRET: Başta öyleydi de, sonra değişti ama, gözüme girdin. ''

Проблема с гривната се разрешава по един неочакван начин.
Още един човек научава за облога между Мурат и Левент.
Саиме започва работа в къщата.Накийе започва да ревнува от нея /да и завижда/...
Хасрет на вечерята допуска /прави /една грешка ,която ядосва Мурат.
Левент за да не изгуби облога /твърдението си/ устройва малък саботаж. /нещо безвредно.../
Запознаваме се с един нов герой .Майката на Кадир...
Мурат и Хасрет край брега на морето учат урок. За пръв път остават сами за  дълго време.
Бащата на Хасрет ,който е излязъл от затвора повярвал ли е ,че Хасрет е при баба си /по бащина линия/ ?
Мурат : Отнесъл съм се толкова грубо с теб ,че си се разсърдила /обидила/ ,така ли ?
Хасрет : В началото беше така , но после това  се промени, влезе в очите ми.   /нещо като хващаш окото ми/

# 143
Rina

утре вечер ще видим
Пробвах да го отворя ,но ми изписва запис  на файл.Не разбирам какво означава.
Аз ще потърся утре по сателита дали го имаме този канал.

# 144
  • София
Цитат
Мурат : Отнесъл съм се толкова грубо с теб ,че си се разсърдила /обидила/ ,така ли ?
Хасрет : В началото беше така , но после това  се промени, влезе в очите ми.   /нещо като хващаш окото ми/

хммм, звучи интригуващо  newsm78

sevi_nil     bouquet

# 145
  • BG
sevi_nil, благодаря за инфото  bouquet

# 146
Добро утро момичета!!!
Приятен, снежен ден на всички.
Севи благодарности и от мен за инфото, за превода  bouquet  bouquet  bouquet
И на другите благодарностти, затова че се забавлявам и отпускам от напрегнатото ежедневие  bouquet  bouquet  bouquet[/img]

# 147
sevi_nil, благодарности и от мен.  Толкова сте отзивчиви всички, които знаете езика. Лек и приятен ден!

# 148
Здравейте Hug

Севи, aleynam много благодаря Hug  bouquet Става все по-интересно, скоро ще заплетат интригите Peace

# 149
        Това момиче селянка ли не беше, циганка ли не стана, мюсюлманка от по миналия век - все е хубава и магнетична. Сърдита, груба, агресивна - все е позитивна. Голям дар от Бог има това момиче. Дано да е жива, здрава и щастлива и много години да ни радва с играта и присъствието си.
        Аз лично много се кефя на всяка нейна снимка, която откривате в нета и публикувате, на всички материали свързани с нейни изяви. Благодаря на всички, които публикуват и превеждат в темата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт