Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 22:10 - Тема 2

• 56 695
  • 749
  •   1
Отговори
# 150

Много е чувствена и  нежна мелодията на Мурат.
Но според него все още има нещо "неизпипано"...
Вдъхновението му ще дойде с Хасрет- така мисля...
И мелодията ще стане съвършена....

# 151

Музиката винаги е била в душата на Хасрет....
Но е нямало кой да я научи да я познава истински....
Мурат ще успее да превърне Хасрет в истинска изпълнителка...
И ще я обикне.....

# 152

Нека да починат след дългите уроци

# 153
новият трейлър за трети епизод

http://www.youtube.com/watch?v=e8_OzwnMV28

Хасрет държи раковина, която преди това е в ръцете на Мурат и той - Мурат слуша шума на морето чрез нея...

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 19:12 от rina-rina

# 154
  • София

тази жена има неземен талант, как е възможно такова нещо се чудя всеки път като я гледам  в роля ooooh! А, на интервюта няма такова излъчване и изказ Peace Супер обрано, добродушно, интелигентно и искренно излъчване

Забелязахте ли как охарактеризира героинята си във филма "Попитай сърцето"?
цитирам по памет: "когато човек се роди, той познава само чувството любов. Той не познава омраза, завист, ярост ...... научава се на тях с времето. Моята героиня е останала само с чувството любов и не се е научила да мрази......."
Режисьорът на филма каза след това, че дори той не може да охарактеризира с толкова красиви думи героинята на Туба Peace

# 155
тази жена има неземен талант, как е възможно такова нещо

missence,  Hug  наистина неземен талант и излъчване....

# 156
Цитат
тази жена има неземен талант, как е възможно такова нещо се чудя всеки път като я гледам  в роля ooooh! А, на интервюта няма такова излъчване и изказ Peace Супер обрано, добродушно, интелигентно и искренно излъчване

Забелязахте ли как охарактеризира героинята си във филма "Попитай сърцето"?
цитирам по памет: "когато човек се роди, той познава само чувството любов. Той не познава омраза, завист, ярост ...... научава се на тях с времето. Моята героиня е останала само с чувството любов и не се е научила да мрази......."
Режисьорът на филма каза след това, че дори той не може да охарактеризира с толкова красиви думи героинята на Туба Peace

Присъединявам се към мнението ти.....наистина в интервюта всяко нещо ,което казва е точно на мястото си и по-добре не може да бъде казано....винаги изказванията и са кратки и много смислени

# 157
  • София
толкова много да ми въздейства играта й, че няма накъде повече. Ако щете ми вярвайте покрай нейната игра захаресвах и играта на Джансел. Просто явно тя умее да предразполага партньорите си и им помага да покажат най-доброто от себе си  newsm78

# 158
Севи, едно огроооомно благодаря и от мен за преводите (тук и в другата тема) и за всички материали, които намираш за нас!  Flowers Bouquet

Ринка, от къде са последните снимки? Туба е в някакво студио, като че ли. И естествено отново е невероятно сладка Simple Smile

# 159
Последните снимки са от днес - наистина са правени в студио. Мисля, че при записа на музика на " Yuregine sor "
Туба е очарователна! Имам чувството, че ще полети- толкова е ефирна.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:21 от rina-rina

# 160

Х. към Несрин ---... и специално твоите перли и накити...
Х---нещо като се изгуби -Хасрет, нещо като се открадне -Хасрет...
Х към Мурат --- ти ,и ти ли така си помисли ?
Х---колко гривни ,колко пръстена,колко слугини ,утре - вдругиден може и някоя слугиня да се изгуби ,ще кажете ,че Хасрет го е напаравила...

Х---Джихан
Дж---момиче,аз съм се родил в палатка ,разбра ли ,а не като него в голям дом с пиано...

песничка---на една ябълка ,половината си ти ,другата половинa съм аз,на най- красивата цъфтяща роза,едната  си ти ,другата  съм аз ...

жена---колко красива коса имаш ...
Х---хмм.. на майка си съм приличала,татко така  казва...

# 161
Севи,  Hug Hug  bouquet  bouquet за превода на трейлъра.
Тая Хасрет ще ме умори от смях-: Ако изчезне слугинята - Хасрет го е направила!

# 162
  • София
страхотна игра и страхотен филм  Peace

# 163
Здравейте дами,доста сте пописали.
ТУБА  -  по красива е и от всички известни актриси в Холивуд.По-добре играе от тях, няма ли някой холивудски продуцент или режисьор да я забележи....тя е фантастично цвете на природата.Ще й пасне и ще се справи с всяка роля.Забележителна е.

# 164
Здравейте дами,доста сте пописали.
ТУБА  -  по красива е и от всички известни актриси в Холивуд.По-добре играе от тях, няма ли някой холивудски продуцент или режисьор да я забележи....тя е фантастично цвете на природата.Ще й пасне и ще се справи с всяка роля.Забележителна е.
И аз очаквам да бъде забелязана в най скоро време. Дано да знае английски, така няма дя има проблеми за участия.  Макар, че ако я видят, езика няма да е чак такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт