Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 22:10 - Тема 2

• 56 700
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
 В петък Мурат най-после ще се засмее /да махне тая намусена физиономия/,
а Хасрет как само ще го гледа!!! А-аха и ще започне опознаването....

# 166
  Накийе

# 167

Берин беше готова до Космоса да стигне, да видим дали ракетата и ще излети....

# 168
 хайде нещо ново.....

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:17 от rina-rina

# 169

С татко Бурхан....

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:17 от rina-rina

# 170

Резюме на епизод 3

3. BÖLÜM ÖZETİ

Burhan’ın hapisten çıkması mahallede büyük sevinç yaratır. Hasret’in, babasıyla özlem giderdikten sonra Murat’ın evine geri dönmesi, hakkında düşünülen ‘hırsız’ iddialarını boşa çıkartır. Murat, derslerinde başarılı olan Hasret’ten, akşam Nesrin Hanım’ın katındaki yemeğe katılmasını ister.
Sur Çıngar Çalgı Orkestrası, gece Kumkapı’da çalacaktır. Mahallede işe çıkmadan önce son hazırlıklar yapılır.
Berrin, Ethem ve Levent’in de olduğu yemekte Hasret’in yemek müziği olarak çaldığı CD, Murat’ın büyük tepkisini çeker. Kumkapı’da ise Burhan’ın sahneye çıkması bekleniyordur ancak o sahil kenarındadır.
Gece, Hasret ve Murat birbirlerinden özür dilerler ve Murat sabah Hasret’i sürpriz bir yere götüreceğinin haberini verir. Murat ve Hasret geziden döndüğünde, kapının önünde onları bir sürpriz beklemektedir…

# 171

Резюме на епизод 3

3. BÖLÜM ÖZETİ

Burhan’ın hapisten çıkması mahallede büyük sevinç yaratır. Hasret’in, babasıyla özlem giderdikten sonra Murat’ın evine geri dönmesi, hakkında düşünülen ‘hırsız’ iddialarını boşa çıkartır. Murat, derslerinde başarılı olan Hasret’ten, akşam Nesrin Hanım’ın katındaki yemeğe katılmasını ister.
Sur Çıngar Çalgı Orkestrası, gece Kumkapı’da çalacaktır. Mahallede işe çıkmadan önce son hazırlıklar yapılır.
Berrin, Ethem ve Levent’in de olduğu yemekte Hasret’in yemek müziği olarak çaldığı CD, Murat’ın büyük tepkisini çeker. Kumkapı’da ise Burhan’ın sahneye çıkması bekleniyordur ancak o sahil kenarındadır.
Gece, Hasret ve Murat birbirlerinden özür dilerler ve Murat sabah Hasret’i sürpriz bir yere götüreceğinin haberini verir. Murat ve Hasret geziden döndüğünde, kapının önünde onları bir sürpriz beklemektedir…

Всички в махалата са щастливи от излизането на Бурхан от затвора. Завръщането на Хасрет в дома на Мурат, след като се вижда с баща си, опровергава твърдението "крадла". Мурат иска Хасрет да присъства на вечерята на етажа на госпожа Несрин, тъй като тя се справя много успешно с уроците.
Оркестърът Цигански Свирачи от Покрайнините (нямам представа дали по някакъв друг начин е било преведено името на оркестъра) ще свири вечерта в Кумкапъ. Правят се последни приготовления в махалата.
Музикалният избор на Хасрет за вечерята, на която присъстват и Беррин, Етем и Левент, предизвиква негативната реакция на Мурат. А в Кумкапъ всички очакват Бурхан на сцената, но той е на брега на морето (всъщност sahil буквално е плаж, но в Истанбул няма плажове, затова думата е почти еквивалент на "бряг").
Вечерта Мурат и Хасрет се извиняват един на друг и Мурат съобщава на Хасрет, че ще я заведе на място-изненада. А когато двамата се връщат от разходка, пред вратата ги очаква още една изненада.

# 172
Сигурно татко Бурхан ще е пред вратата newsm78
Ирка   bouquetза превода

# 173
  • BG
Здравейте дами,доста сте пописали.
ТУБА  -  по красива е и от всички известни актриси в Холивуд.По-добре играе от тях, няма ли някой холивудски продуцент или режисьор да я забележи....
Тука не съм съгласна Naughty

# 174
Здравейте дами,доста сте пописали.
ТУБА  -  по красива е и от всички известни актриси в Холивуд.По-добре играе от тях, няма ли някой холивудски продуцент или режисьор да я забележи....
Тука не съм съгласна Naughty
Всеки има право на вкус и виждане. Аз съм съгласна с Николета, защото и аз мисля като нея. Моите фаворитки досега са били Сандра Бълок и Джулия Робъртс. Харесвам ги като визия и като игра. Но нито една от тях не ми е действала толкова успокояващо при вида й.  При Туба има някакво странно излъчване за мен. Нейните снимки дори ми действат някак успокояващо. Не знам как да го обясня, защото и на мен ми е странно. 

# 175
 newsm78 Rina, дали защото са големи, но не ми се отварят снимките ти от двата поста 168 и 169?

Zmiyata, това са и моите любимки от американските телевизии. И някога Елизабет Тейлър в младите й години.

Но за себе си смятам, че Туба ще стане достатъчно известна и зад океана с "АСИ", а надявам се и с другите й филми. И си мисля, че надали американски режисьор и сценарист ще извади нещо повече от душата й. Там дори и американското кънтри не би й подхождало. Съчетанието от сюжет и мелодия (като фон) също имат значение. Според мен. АУУУУ, какъв специалист се изкарах. Но това е лично мнение за Туба. Силата й е в тези земи. Балканските!

Не че имам нещо против да я снимат в голям и касов американски филм, но представяте ли си реакциите на всички американки, а? А тя така и така вече е изключително успешна!

# 176
newsm78 Rina, дали защото са големи, но не ми се отварят снимките ти от двата поста 168 и 169?

Сега влязох и видях, че не се отварят Поставих ги отново. Не знам защо става така Довечера щи проверя отново , защото снощи се отваряха, а днес не! newsm78

Намалих и размера им.

# 177
Уточнение - отвориха ми се постовете, за които писах. Но някак бавно, мудно....

bouquet  Много са хубави. А за Туба - вече думите не стигат! Peace

# 178
  bouquet  bouquet

Отвориха се наистина, но може би след като си пастнала наново, докато аз през това време си драсках личното мнение.   Благодаря още веднъж!

# 179
Момичета, къде сте? нещо е много тихо тази вечер Cry
Утре е дългоочаквания петък newsm44 Просто нямам търпение а и днес всичките тези прекрасни снимки на Туба от вчерашната гала на новия и филм,  които са постнати в тамата за Аси  ме заредиха положително, но като разберем и какви са отзивите ще стане идеално само трябва да изчакаме преводачките.
А ние тук с нетърпение очакваме новия епизод,  анонсът изглежда доста заинтригуващ Peace

Общи условия

Активация на акаунт