Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 22:10 - Тема 2

• 56 736
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, къде сте? нещо е много тихо тази вечер Cry
Момичетата са все още на отзивите от гала вечерта. Иначе утре вечер сме на линия, за да изгледаме поредното приключение на Хасрет в богатата къща. И да видим какви изненади ще поднесе баща й. Ще има ли още спомени от екскурзиите му в България?

# 181

Наистина сме в темата за Аси - след тази страхотна гала вечер сме като омагьосани от Туба и поредното и представяне!

# 182
  • София
супер красива жена  Peace

# 183
И моите любимки от Холивуд са Сандра Бълок и Джулия Робъртс.И аз съм наясно,че Туба си е на мястото на Балканите, но... гризе ме любопитството да я видя в някаква американска или поне американо-турска продукция. Та Пенелопе Крус нито е по красива,нито по талантлива от Туба, но играе и в испански и в холивудски продукции.Представям си я не в екшън, а в някаква романтична драма,трилър,просто в нещо различно.С модерна професия, облечена с костюм, с по строг вид.......то въображението ми като е започнало край няма.Тя е изтънчена жена,защо да не излезе малко от статуквото на шарените рокли и на тяхните си обичаи.Може би е играла такава роля ,но аз не съм я гледала в други филми освен"Аси" и сега в Запленяваща сърцето и просто много искам да я видя.
Сори за дългия пост и лека, до утре вечер пред новата серия.

# 184
# 185
  • BG
еТО КАКВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ СА НАПРАВИЛИ МОМИчЕТАТА ОТНОСНО СЦЕНАТА НА МАСАТА И СЪЛЗИТЕ НА хАСРЕТ
 think she put a CD with the music he composed for his late girlfriend! But how is she supposed to know!
I hate you Murat for making Hasret cry! You better find a good way to apologize! 
* Thank you Arzucım

So I guess he will cool down later on. and Nakiye will probably tell hasret why he was so aggressive about the cd. so Hasret will feel sympathetic about his pain and loss. otherwise she would not accept his apology so quickly..

# 186
Добро утро! Лек и спорен ден и приятна вечер с чаровното момиче!

# 187

Здравейте момичета!!!
Хайде по едно силно кафенце ,защото довечера ще седим до късно Hug
А дотогава лек и спокоен ден на всички!!!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:16 от mondrita

# 188
Здравейте! Остават няколко часа до новата ни среща с Хасрет и Мурат.
А дотогава да се порадваме на моменти от епизод 2

http://www.youtube.com/watch?v=eNYWHsHTPkU&feature=related

# 189
 Интригата между Хасрет и Мурат се задълбочава.
Той я гледа с все по-голям  интерес и макар, че се прави на "строг учител" това момиче го впечатлява

Хасрет и тя не пада по-долу: как броеше на пръсти  колко момичета са си тръгнали,
с присъщата си женска   интуиция намери повод да се качи  горе за да види какво става там   
и как надничаше зад завесите към Мурат и момичето

Ще е много любопитно да проследим разходката им на брега на морето, защо отидоха и как си прекараха там. Анонсът поставя много въпросителни....

# 190
Очаквам с нетърпение серията довечера.Май ще се появи и майката на Хасрет newsm78 Дано само да не забива много.
Но както е тръгнало май докрая ще дават само по една серия на седмица, ще си го гледаме минимум 2 години!!!
Ще трябва  да понаучим от турския, за да ни бъде по лесно newsm78

# 191
  • София
Здравейте и от мен и аз започнах да следя серала, но само едно не ми е ясно. Коя е тази дето се представи за икономка и я назначиха? Сигурно нещо съм изпуснала, защото гледах 1-та серия само на турски (от който нищо не разбирам, освен да или не когато казват).

# 192
Предполагаме че е майката на самоубилото се момиче. Сериите ги има вече преведени, виж в началото на темата има линк за нитрото

# 193
Здравейте и от мен и аз започнах да следя серала, но само едно не ми е ясно. Коя е тази дето се представи за икономка и я назначиха? Сигурно нещо съм изпуснала, защото гледах 1-та серия само на турски (от който нищо не разбирам, освен да или не когато казват).

В темата се изказаха предположения, че дамата е майка на самоубилата се приятелка на Мурат от 1 епизод, която е дошла да отмъщава, но дали е така??????

# 194
  • София
Мерси за уточнението, вече започнах да ги гледам с превод сериите, т.е. само втора де нали излизат само по 1 на седмица, което си е много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт