Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 46 516
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Не виждам НИЩО смешно в човек, нахапан от безпризорно или безконтролно куче.
Нито в "напъните" да се намери по-адекватна форма на защита.

Глуповати подхвърляния в моите очи са дрънканиците за бебешкото и кучешкото аки, сякаш не ходим по едни и същи улици.

Но да, Smartie, съгласна съм, че Клюкарникът не е място за сериозен разговор.

пп искрен - ед. ч., искреНи - мн.ч.
С двойно "н" в мн.ч. се пишат тези прилагателни от мъжки род, които в единствено окончават на -нен.

# 751
 Stop Stop Stop....спрете се..ами излезте да празнувате!!!!Аман от безмисленостиии Close

# 752
Проблема с бездомните кучета е наистина ОГРОМЕН. В края на улицата на която живея едно семейство си "отглеждат" едно бездомно куче... да ама на улицата. Хубаво хранят го, грижат се за него обаче кучето е агресивно. Почти всеки ден като минавам от там кучето изскача от къщичката си или от под някоя кола и хуква след мен. Чувам го как ръмжи зад мен и лае, даже не веднъж се е опитвало да скочи на краката ми. Обикновено гледам да минавам внимателно от там, но често ми се случва да бързам и никога не знам откъде може да се появи. За жалост обаче в България явно на никой не му пука, че много хора биват нападани всеки ден. Скоро гледах по новините за нападнато бебе  Sad Не виждам как кастрирането на кучетата и връщането им на улицата ще помогне... Тези животни трябва да бъдат прибирани в приюти...

# 753
Проблема с бездомните кучета е наистина ОГРОМЕН. В края на улицата на която живея едно семейство си "отглеждат" едно бездомно куче... да ама на улицата. Хубаво хранят го, грижат се за него обаче кучето е агресивно. Почти всеки ден като минавам от там кучето изскача от къщичката си или от под някоя кола и хуква след мен. Чувам го как ръмжи зад мен и лае, даже не веднъж се е опитвало да скочи на краката ми. Обикновено гледам да минавам внимателно от там, но често ми се случва да бързам и никога не знам откъде може да се появи. За жалост обаче в България явно на никой не му пука, че много хора биват нападани всеки ден. Скоро гледах по новините за нападнато бебе  Sad Не виждам как кастрирането на кучетата и връщането им на улицата ще помогне... Тези животни трябва да бъдат прибирани в приюти...

Случаите са ни идентични, при мен например агресивно уж бездомно куче, но хранено, поено и чесано по цял ден на тротоара от собственичка на магазин! Спи по средата на тротоара, и ако посмееш да минеш от там лае, ръмжи и се спуска! Въпросната персона, която все го пощи пред магазина вяло подвиква " Не бе, стига бе, не се плаши, минавай, то не хапе!" Много се дразня от това и започнах да заобикалям, но онзи ден ми писна, пак се спусна, а бях с детето! Отидох в къщи, написах Сигнал от 3 листа и го занесох в Кметството! Еми какво да ви кажа пък за реакцията им: " Е, ти пък с какво се занимаваш, какво толкова те е страх от един помияр, ритни го и готово!"
Останах като гръмната, но ето минаха се няколко дена и помияра си е все там! Даже вчера като минах, но по другия тротоар, естествено, ми се стори,че благодетелката му се хихкаше с майка си гледайки ме!
Ето, аз не рева само тук във форума, не тровя помиярите, отидох, сигнализирах, където трябва и какво получих- насмешка и присмех!
Какво друго ми остана да направя- не знам, но щом тези, които са длъжни да вземат мерки не го правят-кой тогава?
И пак ще четем за разпилени отрови по паркове и градинки, за наядени деца, ще си чешем езиците тук, а тези, които не си вършат работата ще ни се смеят и подиграват!

# 754
Същото важи и за майките Wink Монетата има две страни.
Бду, изкарай един скоростен изпит по книжовен български, тогава вече можеш да си вадиш изводи за какво съм се регистрирала тук и да ги излагаш на показа по подобаващ начин.
Факт е, че повечето майки сте решили, че сте с множество привилегии и сте толкова параноични.
Без проблем ще ви пусна една тема в един форум точно за такива майки каквито са някои от вас, за да видите за какво иде реч.
Joy
БДУ Joy ах,какъв книжовен български имаш ти,девойко.
Клошарска история.
На теб "скоростен" изпит няма да ти помогне.
Трябва ти сериозно замимание с пунктуация.
Животът и здравето на човешко същество,не може да бъде сравняван и уеднаквяван по важност,с този на някакъв пес.
Па бил и песът,най-сладкото,пухкавко,хубаво кученце на света.
Разбира се,че привилегигите са на страната на майките,не на кучкарките(бълхарките) Mr. Green
Особено ако,подобрявайки социалния живот на песовете си,същите застрашават живота на децата ни.
Но всичко опира до  наличието,респ. липсата на здрав разсъдък.
За всяка простотия си има лек.
За вашата-също.

Хах,познавам хора който имат повече бълхи и от едно улично куче(кучето пред блока няма бълхи де) и не,не се кучкарки.И повярвай ми,някой хора найстина не могат да се сравнят с едно куче.Даже май това са повечето хора...

# 755
Кой ги защитава? Нещото, което се опитвам да кажа е, че крайните мерки като това да се сипе отрова са просто възмутителни!
Не зная защо сте си въобразили, че след като сте майки сте навсякъде с привилегии и да смятате, че проблема е само в "кучкарите" и бездомните кучета е много смешно. Защото всъщност колко майки си седят и си пушат, пият си кафето и си приказват разни клюки, оставяйки детето да си щъка свободно, колко майки всъщност са виновни за изхвърлените кучета, понеже като разберат, че са бременни и им прищраква нещо и сами си пълнят главата с бръмбари? Не са само те, не сте само вие, но е факт, че отчасти заради многото параноични майки има изхвърлени "песове" навън.
Колко майки стоят и гледат как детето им изритва куче? Не са много, но ги има!

Хапали са ме бездомни кучета и домашно куче ме е хапало, но и 15-годишен надрусан и напил се дришльо ми е вадел нож, за да се покаже като много голям мъжкар, 12-годишно хлапе е мятало пиратка по мен и кучето, а майката стоеше само и зяпаше! Май трябваше във втория случай да избия зъбките на майката, а? А на онова гаменче да му замая главата от шамари, нали? Е, ако това се повтори, "маминото и смело детенце" ще е подритнало здравната книжка на майка си!
Имала съм и проблеми, много проблеми с бездомните хора, които спят и се крият по парковете (по-малката ми сестра ми се е обаждала разтреперена и разревана заради един такъв, докато беше навън, дъщерята на един познат беше изнасилена и травмата е много по-лоша от това да пищи при вида на куче!, ама кой ти ги мисли тия), но виж, за тях не споменавате, а? Не сипвате ли отрова и за тях? Не се страхувате от тях? Не ви е писнало да се страхувате, че някакъв такъв може да ви скочи и да ви нарани, че и по-лошо? Не сигнализирате ли за такъв? И не само вас може да нарани... Да, вие наистина мислите за проблемите, с които може да се сблъскате, докато сте с детето навън. В сравнение с тия изроди, които се шлаят свободно по улиците, кучетата са ви най-малкия проблем, мили дами.
Повтарям, хапана съм от бездомни кучета и от домашно куче, попадала съм в опасни ситуации с бездомни хора, луди и пияни, но не пръскам отровата си и не съм стигала до крайни мерки!

# 756
anita_blake....вие сте Идинствена ,извинявайте!!!
Да аз съм МАЙКА  и съм с много превилегии,които сама съм си извоювала....и смятам за абсурдно да се сравнявам децата ми с кучета!!!!! Peace
...явно ,сте много самотна!!!!Намерете одушник,а не пишете безсмислености Peace
... пак вмъквам имам сембернар,който не посещава детски площадки..
...но глутниците ,трябва да намалеят по един или друг начин(не с отрова) и вместо да се възмущавате посетете организации защитаващи четириногите!!!
моите деца имат права и здравето им е на първо място!!!! Hug

# 757
anita_blake....вие сте Идинствена ,извинявайте!!!

Нийе,Маро...и тва е основният проблем.
Не виждам какво общо имат клошарите и престъпниците.
Вероятността да бъдеш нападнат от такъв ,посред бял ден,на някоя детска площадка,обаче,е в пъти по-малка от тази,да бъдеш нападнат от глутница кучета.
Пак ще си позволя да попитам дамата,попадала в безброй критични ситуации,какво ще направи,ако  я нападнат няколко бесни кучета?

# 758
Темата е за агресивните бездомни кучета!
И бездомните хора са опасни,но като искаш да споделиш неприятните си спомени от тях,не е нужно да използваш тази тема,както правиш ти и още по лошото е че съпоставяш нещата.Пусни си тема-Помощ!Агресивни бездомници,агресивни майки клюкарки,и агресивни деца наркомани !!!

# 759
  • Costa Rica
Темата е за агресивните бездомни кучета!
И бездомните хора са опасни,но като искаш да споделиш неприятните си спомени от тях,не е нужно да използваш тази тема,както правиш ти и още по лошото е че съпоставяш нещата.Пусни си тема-Помощ!Агресивни бездомници,агресивни майки клюкарки,и агресивни деца наркомани !!!
Виж ся, в момента, в който се пусне такава тема веднага доприпкват няколко възмУтени и огОрчени гражданки да обясняват, че са ни сбъркани приоритетите и че, толкоз бездомни пУмияри (Боже, как не се научиха на правопис!) има, пък ние, виждаш ли, сме се заели с дребния факт, че по дряновските улици броди потенциален масов убиец, например.
Като сте решили да цапате в други теми, не се възмущавайте, че има инакомислещи във вашата.

# 760
  • Sofia
Удивително е колко екстремизъм може да се намери в подобна тема, в която и двете страни прокламират разум и толерантност.
Истина е, че проблемът е огромен, но последния начин по който той ще се оправи е да се наричате взаимно кучелюбци и кучемразци, да се вкарвате в абсурдни и крайни хипотетчини ситуации, да се обиждате, злобеете и "наричате".
Десетината разумни мнения се изгубиха в общия фон.
За пети път тръгвам да заключвам тази тема и този път ще го направя.

-------------------------------------------------------------------------------------
По молба допълвам

Районният съд в Кубрат отново отложи делото срещу собственичката на кучетата, убили дете в разградското село Сушево
http://www.focus-news.net/?id=n1391890

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 22:46 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт