Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от курсовете в училища „Европа“?
Какви са изискванията за участие в програмата за курсове по различни компетенции?
Какви са условията за езиково обучение в програмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от курсовете в училища „Европа“?
Учениците са доволни от учебните условия в училища „Европа“, като има всички необходими ресурси за обучение. Групите обикновено се състоят от около 30 души, предимно жени на възраст между 20 и 30 години. Редовните присъствени проверки ще бъдат провеждани, а подробностите за изпитите все още не са уточнени. Учениците се чувстват добре и са мотивирани да учат.
-
Какви са изискванията за участие в програмата за курсове по различни компетенции?
За да участвате в програмата за курсове по различни компетенции, трябва да имате трудов договор или да сте самонаето лице с платени осигуровки. Едно лице може да кандидатства само за една ключова компетенция и едно професионално обучение, но не едновременно. Програмата е валидна до 2013 г., а ваучерите се издават до края на 2012 г.
-
Какви са условията за езиково обучение в програмата?
-
Какви са условията за заемане на учебници за курсове?
-
Какви видове курсове предлага "Европа" в различни градове?
Часовете са по 40мин и започват на всеки кръгъл час. След часа, получаваш оценка и препоръки от учителя. (В часовете в повечето случаи сме по 4-5 души, не знам какъв е максимума..., но знам че има максимум)

Докато преди термина "оставане след работа" беше мръсна и долна дума, сега се превърна в ежедневие 
Както се вижда от поста ми по-горе, точно тази тема ще ми " пасне" идеално.
При нас почнаха да проверяват всеки път и да ни губят по половин час от урока 

Доволна съм от курса. Научих доста думи, почвам да разбирам вече съучениците въпреки различните акценти (особено на китайците
Има вариант да получиш безплатен месец ако препоръчаш сайта на приятел и той се запише.