Къде в Пловдив??? - 11

• 67 346
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Дедо, а кое е това магазинче за перилни препарати на Коматевския възел? Виждала съм едно на бул. Н.Вапцаров, то ли е?

# 166
radostche,
В Бриколаж има такива пластмасови комоди  Peace Ама нали знаеш на какви цени са - към 50 лв  ooooh!

Малее, какви са тез цени ... и в Метро и в за Едно левче турското производство е между 22-28лв. .... тези имат ли поне повече цветове?

# 167
Дедо, а кое е това магазинче за перилни препарати на Коматевския възел? Виждала съм едно на бул. Н.Вапцаров, то ли е?
Veniz, аз не съм от Пловдив и не знам много имената на улиците. Но май наистина се казва Вапцаров. Едно павилионче - отдясно в посока коматевския възел, на 50 метра преди да стигнеш светофара. Там са само италиански стоки. Даш е доста скъп и с малко дози за количеството си, т.е. не е концнтрат. Пере добре. Имат и Диксан и доста други евтини италиански препарати.
Здравейте , момичета, знаете ли от къде мога да купя течен прах за пране DASH?
магазинчето до Душето и на Независимост продават немски, на коматевския възел - италиански, до енергото белгийски.
Ползвам само немския.

Може ли малко повече разяснения , че не ми стана ясно къде е точно магазинчето newsm78?
Анели, другото магазинче пък е само за немски препарати. От ТЦ Гранд тръгваш към Бейбленд и след кръговото ти е училище Душо Хаджидеков. Преди училището в кооперациите отляво е магазинчето. Има и паркинг. Извинете ме че обяснявам малко лаишки, но не знам имената на улиците. Laughing

Карфур отваря на 15, мола нагоре не е готов. Но на Карфур им е писнало. Заредили са стоките преди няколко месеца. Ще им изтече срока Mr. Green В София отварят на 21-ви, после и във Варна.

# 168
radostche,
В Бриколаж има такива пластмасови комоди  Peace Ама нали знаеш на какви цени са - към 50 лв  ooooh!

Малее, какви са тез цени ... и в Метро и в за Едно левче турското производство е между 22-28лв. .... тези имат ли поне повече цветове?
Цветове нямаха голям избор. Иначе модела беше към метър висок и с 5 чекмеджета  Peace

# 169

Да,едно павилионче беше но вече го няма. Peace

# 170
Аз пак с мойте ремонтски въпроси  -  от къде да намеря дръжки за прозорци ( старите дървени дограми) и пак за тях - механизми за затваряне - трябват ми за прозорци и врата за тераса ? ? ?
Проверих в Тракия на два магазина , но нямаха . В по-големите строителни вериги дали ще има такива " ретро" неща.

Последно имаше в Рила,може да имат още нещо изостанало.А и могат да ти доставят,попитай на щанда.

# 171

666, съботата минавах оттам, имаше го Laughing
Да не говорим за различни места, я опиши, моля те!

# 172
  • Пловдив
Дедо , благодаря!

# 173
Дедо, какъв е Диксан-а, не е ли гръцкия Персил... ? Може и нещо да не съм разбрала, но аз лично съм много доволна от него /за цветно, де/.

# 174
brambi,   в темите за праховете сме ги нищели много тез прахове.
Права си с определението "гръцки персил".
Двата препарата са на Хенкел и в някои държави/ Италия, Гърция / Диксан е лидера, а второстепен може да е нео-мат или рекс.
В Гърция Персил има за ръчно пране или за черно-както Первол тук. Малко объркана работа. Simple Smile
В Англия и Франция пък Персил не е марка на Хенкел, ана Юниливър - т.е. Скипа в Гърция или ако помните Омо. Ама не се задълбочавайте много. Mr. Green

# 175

666, съботата минавах оттам, имаше го Laughing
Да не говорим за различни места, я опиши, моля те!

Аз утре ще дам достоверно инфо-ще мина през там. Peace
Последно магазинчето беше развалено..пък може да са го ремонтирали нещо.
Иначе е едно павилионче малко преди коматевския от дясната страна.Фирмата беше ЧЛЧ и наистина ги внасяше от Италия.

# 176
  • Пловдив
Аз пак с мойте ремонтски въпроси  -  от къде да намеря дръжки за прозорци ( старите дървени дограми) и пак за тях - механизми за затваряне - трябват ми за прозорци и врата за тераса ? ? ?
Проверих в Тракия на два магазина , но нямаха . В по-големите строителни вериги дали ще има такива " ретро" неща.
Миналата година си купихме точно такива за една къща на село.Магазинчето се намира...само да не те объркам обаче-спомена ми е,че ходихме в едно павилионче по-нагоре от Селект/Ескейп/по посока Санкт Петербург,има в близост и книжарничка,пада се под един блок.Все някой в района ще те опъти...

# 177
Много хубави детски тротинетки и колеленца видях в МОЛ-а.С три колеленца са.

Къде в Мол-а? И дали има колела за деца на 4-5год? Цени видя ли?  Grinning

А знаете ли дали в новия Мол ще има детски център? Каспър, питам направо теб - не си ли запланувала нещо и за там? Simple Smile

би трябвало да има
няма да е моят
за там важи търкулнало се гърнето, намерило си похлупака

моят следващ ще е на друго място

# 178
  • Пловдив

vidima
, ще има в новия МОЛ детски център.В момента го обзавеждат, но за кога ли ще е готов newsm78

# 179
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря хубави халатчета за баня детски. Малката става на 4, но искам да е по-дългичко - знамчи размер 5-6 сигурно. Но да са от по-плътните и да попиват, не тези като плюш  newsm78

Другото ми питане е за нощници за болницата - искам да е нещо възможно най-евтино, защото ще я ползвам само там и да има копчета, за да става за кърмене   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт