Къде в Пловдив??? - 11

• 67 380
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Нощница за бременни с отвори за кърмене взех за сестра ми от магазинчето на Гладстон за спално бельо. Много е свежа и е 11,50
Там има и хубави халатчета. Аз съм много доволна от всичко купено от това магазинче, а и момичето е страшно любезно

# 181
Нощница за бременни с отвори за кърмене взех за сестра ми от магазинчето на Гладстон за спално бельо. Много е свежа и е 11,50
Там има и хубави халатчета. Аз съм много доволна от всичко купено от това магазинче, а и момичето е страшно любезно

И аз купих оттам на малката страхотно халатче /немско е/ и попива хубаво,не е като плюш   Peace
Провери там,мисля че ще ти харесат   Laughing

# 182
  • Пловдив

Мерси, Теди,miss_74   -  в коя част на Гладстон е и от страната на киното ли, че не се сещам  Embarassed- тези дни ще минем да видя халатчетата, че ми трябва за края на месеца   Peace

# 183
Срещу бившия магазин Штъркел е магазинчето, то е средното от три ( сувенири, спално бельо, детски дрехи)

# 184
Къде е склада за детски колички в търговиите, един ли е? Цените по-добри ли са от Вис Виталис, Хиполенд и т.н.? Благодаря предварително  Hug

# 185
Къде е склада за детски колички в търговиите, един ли е? Цените по-добри ли са от Вис Виталис, Хиполенд и т.н.? Благодаря предварително  Hug

Мисля, че са 2 склада, единият е точно на булеварда, мисля, че се падаше преди т.нар. Малки търговии, другият е вътре. Ами според мен цените не са толкова ниски, колкото в магазините, горе-долу са съизмерими. Ние купихме лятна количка на Бертони от склада, който е вътре и май стурваше с 1-2 лева по-евтина отколкото в Метро, не си спомням вече добре.....Но който и да попиташ там,ще те упъти за складовете.

# 186
Момичета, къде правят "хубави" намаления на екипи за ски, гащеризон + яке имам предвид за голям човек. Време е това лято да се снабдя най-накрая...

# 187
Здравейте!Моля който знае за някакво магазинче за слънчеви очила на булевард Христо Ботев било. да ми обясни в коя част на булеварда е към военна болница или по надолу!Разбрах че имало готини слънчеви очила !Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

Моля някой дали знае ???  Praynig  Praynig

# 188
Здравейте!Моля който знае за някакво магазинче за слънчеви очила на булевард Христо Ботев било. да ми обясни в коя част на булеварда е към военна болница или по надолу!Разбрах че имало готини слънчеви очила !Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

Моля някой дали знае ???  Praynig  Praynig
Има далеч по-заредени магазини от този, но разгледай. Намира се до една книжарница и строеж. От страната на Военна болница е, но след нея се пада в посока ВСИ. Дано да си ме разбрала

# 189
МНОГО БЛАГОДАРЯ! Едни приятелки казват че били много качествени и си имали защита като скъпите та затова!

# 190
  • Пловдив

vidima
, ще има в новия МОЛ детски център.В момента го обзавеждат, но за кога ли ще е готов newsm78
За откриването на 15 -ти ще е готов  Peace

# 191
Момичета,
Имаше в малката търговия срещу Илиенци павилионче за памперси - някой знае ли къде се преместиха, че там имаха определена марка на много хубава цена  newsm78
  bouquet

# 192
МНОГО БЛАГОДАРЯ! Едни приятелки казват че били много качествени и си имали защита като скъпите та затова!
Със защита има много малко модели. Аз си взех със защита от магазинчето в халите и съм доволна

# 193
  • В царството на мечтите
Някой може ли да ми помогне newsm78 В Тон бонбон съм си харесала детските тоалетни много са сладурски  Crazy та сега ще правим ремонт и искам да си сложа една. Въпроса ми е от къде мога да си намеря и колко пари струва

# 194
  • София
Някой може ли да ми помогне newsm78 В Тон бонбон съм си харесала детските тоалетни много са сладурски  Crazy та сега ще правим ремонт и искам да си сложа една. Въпроса ми е от къде мога да си намеря и колко пари струва

Да, мога да ти помогна - има в Алати - детски моноблок 220 лв и детска тоалетна чиния с шарен капак - ок. 80 лв. Надявам се да съм ти била полезна.

И сега и тук да кажа - поръчах си едни маратонки от чужд сайт, Адидас са, черни, много са сладки, обаче са ми малки. Ако някой се интересува, мога да слажа снимки или на ЛС да се уточним. Номера е 36 2/3, UK 4.

Общи условия

Активация на акаунт