Машина за хляб-30 част

• 67 621
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Тъкмо търсих рецепта за козунак да изпробвам ... и ето , появи се навреме в предишния пост ...
Нооо и доста сложна ми се вижда , т.е. ще трябва повече опит от мен ... повода за поста ми е , да се похваля, че притежавам и аз вече хлебопекарна , марката е Нео , от промоцията на Техномаркет - с електронна везна и пакет брашно за домашен хляб на София Мел .
Резултатите са страхотни, всички вкъщи сме очаровани , че се получи от пръвия път вкусен хляб   chef .
За тези дни планирам козунак , но смятам да почета още доста преди да се захвана , още повече , че в хипермаркетите при нас в Бургас не виждам никъде брашно за козунаци.
Успех на всички в домашното хлебопечене   bouquet

# 526
  • София
Момичета, я престанете да правите (и папкате) козунаци, ами дайте идея какво да спретна с едни бейби-кренвиршчета. Време е да засолим, пък ще почерпя по една биричка към тях  Joy Joy

# 527
Да се похваля и с моето хлебче с брашното Микс на София Мел. Горната коричка се получи за 3 мин. във фурната, нещо не се изпича отгоре в хлебопекарната.

# 528
galiushana  като преглеждах темата с рецептите попаднах на следното - прозорчето се покрива с фолио, за да се препече повече коричката.Аз не съм го пробвала.
Ако някой има опит може да сподели.

# 529
galiushana  като преглеждах темата с рецептите попаднах на следното - прозорчето се покрива с фолио, за да се препече повече коричката.Аз не съм го пробвала.
Поне 10-15 пъти е обсъждан въпроса, ако се върнете назад в темите ще намерите отговор със сигурност.  bouquet

# 530
Z-Тина пробвай и този, моите станаха страхотни
http://vicktory.wordpress.com/2009/04/15/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b … 1%83%d0%bd%d0%b0/
Баба Станислава а виж това
http://forum.say7.info/post501408.html
Ето още на Алёнка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465755.msg14040610#msg14040610

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:28 от г-жа Стихийно бедствие

# 531
# 532

Супер идея е това с кренвиршите Grinning

# 533
Ердинч аз туй чудо ще го готвя в кукъра така че моля те да ми кажеш колко ти трае програмата за сладко на печката за хляб

# 534
  • София
Благодаря, уважаемо бедствие Simple Smile Тъй като тези кремвиршчета са не по-дълги от 3 см може да ползвам само тестото, а да ги оформя май просто като кифлички.

# 535
galiushana  като преглеждах темата с рецептите попаднах на следното - прозорчето се покрива с фолио, за да се препече повече коричката.Аз не съм го пробвала.
Поне 10-15 пъти е обсъждан въпроса, ако се върнете назад в темите ще намерите отговор със сигурност.  bouquet

vanyia
навремето бях писал по въпроса(нямам време, потърсете моля в предишните ми постове, не са много), а ето и резултат по въпроса от турски форум

Ердинч аз туй чудо ще го готвя в кукъра така че моля те да ми кажеш колко ти трае програмата за сладко на печката за хляб

г-жа Стихийно бедствие
при Бревиле'то е 50мин(Mix/Hеаt)
при Северин'а е около час(в началото 15мин само бъркане + 45мин бъркане и печене)

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:24 от Ердинч

# 536
Баба Станислава, майка от Чехия ми беше донела много страни малки наденички аз ги използвах като ги нарязах на кръгчета запъжех ги с праз и пълних с тях ето този хляб
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2696.0.html
Ердинч Heart Eyes

# 537
  • София
О, много оригинално, сърдечно благодаря   bouquet

# 538
newsm78Имах молба: някой да ми напише колко минути са различните програми на Аляска 2600. Предишната ми хлебопекарна беше Мулинекс 2000. Още си действа, но казанчето нещо се надраска. Там много хубаво бяха описани програмите- колко минути меси, колко втасва, колко почива и т.н. И аз си действах по указанийцето. Обаче сега нали е ваканция и отново моля някой с повечко време и желание да ми напише програмите по колко часа са, за да мога да се ориентирам. При Мулинекса аз слагам вурху прозорчето фолио. Пече без проблем горната коричка. Предварително благодаря и дано не съм ви досадила с моята молба.

# 539
хоп и аз в кюпа при гордите притежатели на хлебопекарни newsm44,от близо месец и аз имам такава машина/демек за 8-ми март/ и от тогава не минава ден да ви следя с интерес.Голямо четене падна значи Thinking,а за козунаците за велик ден какво да ви кажа-голяма излагация,направо ми идваше да се #2gunfire.Цял месец тренировки-къде стават,къде не,и точно за велик ден най-големия провал,но нищо spoko изядохме каквото ставаше за ядене.
г-жа Стихийно бедствие  bouquet,точно този козунак,който препоръчваш на Z-Тина правих вчера,ами....стана страхотен Hug,от сега само този ще правя,домочадието много го харесаха.
Изкам да изкажа благодарности на всички,които помагате на нас новаците newsm20,радвам се,че ви има  bouquet
Като се науча да качвам снимки Sad ще покажа моите творения.

Общи условия

Активация на акаунт