Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 29

• 54 637
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
От Римини ми отговориха - поръчка ми се очаква тези дни  Peace

Кристо, 8 отговаря на 25.

Според мен това важи и за Clarks -точно вчера пробвах на дъщеря ми 7 и 1/2 на Clarks - тесни са и вече. Носим 25 на K&K. Сложихме новите и маратонки Адидас - 8!

# 736
  • Пловдив
Това всъщност се води "кърпичка за гушкане". Дъщеря ми има 3 такива и не ляга без тях вече 3 години.  Wink

# 737
  • Бургас
LADYBIRD има и в Additions , и в повечето случай са на по ниски цени.
Танчето, а приемат ли български карти от този сайт?

# 738
  • Пловдив
Ally_t, все едно говориш за моята поръчка от 01.04 от Пъмпкин - съвсем същия сценарий  ooooh! Що са толкоз бавни тез хора ... Ясно, че като идват от Нова Зеландия, стават малко по-бавно доставките до Англия, но проблемът не е в това - имам чувство, че те изобщо не обработват поръчките, докато не им пишеш да питаш какво става. Всичките ми поръчки се забавиха и като им писах мейли - веднага отговаряха, че почват да ги обработват. Като чета тук май с всички е така.

Fitzgerald,  Blush, благодаря ти   bouquet

Аз пък нямах никакви проблеми с поръчка от 30 Март.Поръчах на адреса на приятелка и нещата бяха там на 2 април.

# 739
Ето и моите придобивки от Асда и Некст http://basmachi.snimka.bg/children/pokupki.493510.18360205.big.
Някои малко са ни големи, високи сме 79см. на 1г. и 1 м., т.е. отговаряме на 12-18м. и това съм поръчала, но сме по-слабички.

# 740
LADYBIRD има и в Additions , и в повечето случай са на по ниски цени.
Танчето, а приемат ли български карти от този сайт?

Не , само с посредник  Peace

# 741
Търся рокля за кръщене на детето. Препоръчайте ми нещо.
Разгледах всички в ebay - много са натруфени за вкуса ми.  Rolling Eyes

# 742
Извинявам се, ако някой вече е съобщил инфото Simple Smile Сестра ми е минала през новооткрития мол и имало магазин, облепен с билбордове на Некст. Пишело "Очаквайте скоро ".

# 743
Интересно това значи ли, че ще напраскат пак високи цени (както е в случая с Маркс и Спенсър в София) ooooh! и ПАК ще ни излиза по-евтино да пазаруваме от острова???

# 744
# 745
Преди време и аз питах същото-купих си шевна машина. Laughing
Иначе има в Некст,ама май по-приличните са за деца под 1 годинка-другите пак са леко по-натруфени от нужното.

# 746
  • Бургас
Лошо  Laughing . Благодаря ти!   bouquet

# 747

Мога да ти препоръчам тази на NEXT, аз я купих от EBay и мисля че е страхотна за кръщене, сега се чудя дали да ползвам нея или една друга "кръщелна", която пак купих от EBay малко преди да получа тази.  newsm78  ooooh!
Тук на снимката е с клинче, но не е туника, а прекрасна бяла рокля, има си и повдигащ пласт отдулу (забравих как се казваше този специален мрежест плат  Rolling Eyes)

# 748
Момичета, някой да е поръчвал това:
http://www.getthelabel.com/fcp/product/nike/Sale/Down-Jacket/3241?colour=pink
или някое друго яке на Найк, размер S, M
Вместо запис, да се самоцитирам Simple Smile

# 749

Общи условия

Активация на акаунт