Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София и там където не се пуши
Много благодаря за информацията , само ако може и да ми кажете улицата на която се намира блок 225 в ж.к. Сухата река и с какъв транспорт се стига от Надежда 3 до тази аптека  в ж.к. Сухата река.  Ще съм ви много благодарен

Срещу пожарната и също още еден ориентир - по диагонал на пазара на Герена.

# 421
Привет! Преди две седмици ходих при Петко - с Хашимото съм, световъртежи и разни такива....Предписа ми гранулки и каза да намаля дозата еутирокс . След два месеца - пак при него. В края на май трябва да си направя изследване на тсх и да отида при ендокринолога, но се притеснявам как да кажа, че ей така съм си намалила дозата....Има ли някой с подобен проблем и имало ли е ефект и колко е траен от хомеопатичните гранули?

# 422
Аз също съм с Хашимото. След 2 седмично лечение, препоръчано от него, ТСХ то от стойност около 3 (изследвано преди 2 месеца), падна на малко над 0.6. Антителата са ми намалели наполовина. Продължавам по предписаната от него схема.  Peace

# 423
martin4e , благодаря за отговора! Надявам се и при мен да има добър резултат, ще пиша пак към края на месеца.

# 424
Днес бях при Петко, трябваше да отида преди две седмици , но не можах и на своя глава си докупих предписаните лекарства, сега хапчетата за черен дроб и жлъчка смени с други гранулки и хапченца, които ще пия 2 месеца и отново на преглед. Ръцете ми вече не се цепят, мога да върша домакинската си работа без ръкавици. Въобще за 1 месец резултата е супер- за мен. Взех и за дъщеря ми, която страда от нощно напикаване, ще видя дали ще има резултат- всъщност силно се надявам. Не ми каза, че маха ограничението за тестото и ядките- така, че оставам с тези ограничения. За съжаление килограмите не мърдат. Отчетох се. А ако отида без записване в аптеката в Х. Димитър, дали ще ме приеме?

# 425
  • София
До колкото съм чела напред в темата ще те приеме, но трябва да изчакаш.  Peace

# 426
С какви кръвни изследвания отивате освен ТСХ? Иска ли ехографска снимка?

# 427
Аз бях само с последните кръвни изследвания - бях пуснала ТСХ, холестерол и кръвна захар.

# 428
... Ръцете ми вече не се цепят, мога да върша домакинската си работа без ръкавици....
Би ли споделила какво ти беше и причината? МОже и на ЛС.Благодаря Simple Smile

# 429
Разбира се Трапезица! Миналата година след морето ръцете ми изпръхнаха от горната страна, реших, че от водата, верото и т.н мазах с какво ли не, но ефекта беше нулев. Отидох на дерматолог от там ми обясниха, че нещо което е отключило тази екзема но не знаят от какво-мазила, спане с гумени ръкавици и ръцете ми се подобриха, ама за малко. Научих за Петко и отидох при него преди месец- думите му бяха- това не се лекува с мазила. Имате ли проблеми с жлъчката? Останах много изненадана, защото нямам. Не разбрах, какво ми е точно, но факта, че са по добре, ме навява на мисълта, че е прав.

# 430
Благодаря noncenc Simple Smile

# 431
Ето това е холистична медицина.  bouquet

# 432
Знае ли някой дали лекува този хомеопат възли и кисти на щитовидна жлеза. Хормоните и антителата са ми в норма.

# 433
Здравейте, съвсем скоро научих за този фармацевт и много ми се иска да заведа при него децата си. Но малко ме притеснява това, че някои от ходилите при него пишат "той ми позна" тази или онази болест. На едно място дори му бяха вменили екстрасензорни способности. Затова искам да попитам дали впечатленията ви са, че той установява заболяванията, съветва и предписва лекарства само и единствено на база на собствените си медицински познания въз основа на предоставените му резултати от мед. изследвания, снимки и оплаквания на пациента.

# 434
На мен не ми е известно да има екстрасензорни способности. По-скоро холистичен ( цялостен) поглед върху човека и страданията му.

Общи условия

Активация на акаунт