Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Временно
Случайно попаднах на темата и не мога да не се включа!Изключително благодарна съм на този човек,помогна ми за проблем,който ме тормозеше година и лекари не можаха да диагностицират и разрешат!

# 436
И аз се записвам да следя Simple Smile

# 437
Добре де, а защо не използвате бутона "Извести" по предназначение ???
Наистина е много дразнещо да отвориш тема, която следиш, 5 пъти само за да прочетеш, че някой се бил "записал".  Close

# 438
  • София
Здравейте, съвсем скоро научих за този фармацевт и много ми се иска да заведа при него децата си. Но малко ме притеснява това, че някои от ходилите при него пишат "той ми позна" тази или онази болест. На едно място дори му бяха вменили екстрасензорни способности. Затова искам да попитам дали впечатленията ви са, че той установява заболяванията, съветва и предписва лекарства само и единствено на база на собствените си медицински познания въз основа на предоставените му резултати от мед. изследвания, снимки и оплаквания на пациента.

Аз бих ти помогнала с кратко описание на моя случай. Имах леко повишена кръвна захар. Личният ми лекар ме прати на ендокринолог, който веднага ме засипа с лекарства за диабет и драстична диета. ЛЛ се усъмни малко в лекарствата, но каза все пак да се доверя на специалиста. Това обаче беше лампичка, която ме прати при Петко. Той ме попита дали съм правила профил за изследване не на кръвната захар, а на инсулина. Ами не, не бях. Никой не ме е пращал на такъв профил. оказа се, че имам свръхпроизводство на инсулин и резистентност към него. Това "специалистът" не беше предположил.
Това аз не бих нарекла екстрасензорни способности, а просто повече познания от "дипломираните специалисти". А и може би повече желание за работа с пациентите. Повече мисъл как да им се помогне.

# 439
Здравейте, съвсем скоро научих за този фармацевт и много ми се иска да заведа при него децата си. Но малко ме притеснява това, че някои от ходилите при него пишат "той ми позна" тази или онази болест. На едно място дори му бяха вменили екстрасензорни способности. Затова искам да попитам дали впечатленията ви са, че той установява заболяванията, съветва и предписва лекарства само и единствено на база на собствените си медицински познания въз основа на предоставените му резултати от мед. изследвания, снимки и оплаквания на пациента.

Аз бих ти помогнала с кратко описание на моя случай. Имах леко повишена кръвна захар. Личният ми лекар ме прати на ендокринолог, който веднага ме засипа с лекарства за диабет и драстична диета. ЛЛ се усъмни малко в лекарствата, но каза все пак да се доверя на специалиста. Това обаче беше лампичка, която ме прати при Петко. Той ме попита дали съм правила профил за изследване не на кръвната захар, а на инсулина. Ами не, не бях. Никой не ме е пращал на такъв профил. оказа се, че имам свръхпроизводство на инсулин и резистентност към него. Това "специалистът" не беше предположил.
Това аз не бих нарекла екстрасензорни способности, а просто повече познания от "дипломираните специалисти". А и може би повече желание за работа с пациентите. Повече мисъл как да им се помогне.

Абсолютно съм на същото мнение!!

# 440

Абсолютно съм на същото мнение!!

Много ви благодаря! От такова уверение имах нужда!

# 441
здравейте,
има ли някой който да е водил бебе за консултация. ние сме на 10 месеца и се чудя консултира ли толкова малки деца, още повече видимо имаме някои проблеми , но нямаме никаква диагноза ?
предварително благодаря

# 442
  • София
Консултира,да.На няколко пъти съм виждала няколкоседмични бебета,пък на 10 месеца си е вече голямо дете Wink

# 443
  • София и там където не се пуши
Срещала съм татко, който ми обясняваше, че от новородено детето му с много проблеми, доста е направил за него. Дори помощ в подготовката на предоперативен перод.

# 444
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които са ходили в сряда с предварително записване колко време се чака за час. А дълго ли се чака в деня на прегледа и има ли време Петко да обърне внимание на всички, записали се?
В другите две аптеки няма ли възможност за записване на час?

# 445
  • София
Последните пъти когато съм записвала часове,е било за след около два месеца.

# 446
Съвсем случайно забелязах темата и я изчетох, защото познавам Петко от откриването на аптеката в Суха река (живеех в квартала преди години). Много добро впечатление ми е правил, чете какво е предписано в рецептата, задава подробно въпроси за състоянието на пациента.  Peace Не говоря за консултации, а за хора, които просто са отишли да си купят предписаните медикаменти (и аз в това число).

Това мнение ме впечатли:

Не каза нищо за щитовидната ,каза че имам прекалено много инсулин ,който е в повече и трябва да се нормализира.Пита ме дали имам бяла коса и е възможно да влизам в критическата,аз казвам ,не на 25 съм, и тогава(преди 2 месеца)си казах ,да бе този добре ли е на 25 бяла коса ,критическа ,да не е пил нещо .Смешно ми стана ,обаче откривам не само бяла коса ,а и веждите ми побеляват .Спешно ще ходя пак.Понеже доста се чака ,наблюдавах как преглежда и други хора,всеки го гледа по различен начин ,на едни ръцете,на други кръста,гърба,странно ми беше,но е уникален.

Със същите проблеми съм, на същата възраст, от година насам откривам все повече и повече побелели косми, всички приятели забелязват.  Rolling Eyes Тръгнах по изследвания, защото не мога да свалям килограми, миналата седмица ми установиха инсулинова резистентност с ОГТТ. Предписаха ми медикамент за диабетици, който трябва да приемам минимум шест месеца.

От години не живея в квартала, не предполагах, че Петко вече прави такива консултации и толкова хора ходят при него. Но диетата, която препоръчва, много ме заинтригува, никак не ми се пият лекарства дългосрочно.  Rolling Eyes

# 447
  • София
Поля от слънчогледи ,отиди при него с изследвания,ако имаш.
Както съм писала,излекува ме от хепатит за десет дена,при положение,че трябваше, според докторите в инфекциозна, да съм на диета 6 месеца,плюс, супер скъпи лекарства, със страшни странични ефекти.

# 448
  • Лутаща се
Ако нямам точна диагноза, а отида при него само с изследвания дали може да ми помогне?

# 449
  • София
Да, а и може да те насочи какви допълнителни изследвания да направиш, ако е необходимо. Не ти пречи да чуеш мнението му.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт