Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Днес бях при него,заслужаваше си чакането и съм убедена,че ще ми помогне.
Освен лекарствата ми даде и диета,която трябва да спазвам 15 дена.

# 451
Петко ще бъде в "Сухата река" в сряда 10 юли, отпуска е до утре.

# 452
Знаете ли утре(12.07.2013) Петко дали е отпуска и ако не къде ще е?

# 453
  • София
Ами тя,хадзапи го е написала,отпуска е бил до 10-ти.Утре ще е в Сухата река,както и в понеделник и сряда.Аз лично,задължително се обаждам преди да тръгна към него,за да проверя дали е там.Два-три пъти ми се е случвало да ходя,и да го няма,а ми е доста далече,така че,звъня. Peace

# 454
Благодаря Simple Smile

# 455
Дали има някой тук с херпес проблеми и да е ходил при него за полощ  bouquet

# 456
  • Sofia
Дали има някой тук с херпес проблеми и да е ходил при него за полощ  bouquet
Даам, при мен едно от оплакванията беше именно херпес. Слава на Петко, след проведения курс на лечение, забравих какво е туй херпес. Само да уточня, че при мен излизаше само долу, по устата никога не ми е излизал херпес. Успех.

# 457
Здравейте и от мен. Цялата тази дискусия много ми помогна, особено ценна е информацията за приемните часове. Затова реших да споделя моята актуализация относно чакането: преди 3 седмици, в Младост, ставаше въпрос за 5 часа. При това, поради сезона, деца може да се каже, че не се появиха. Споделям го не само поради необходимостта от запасяване със съответната доза търпение. Някои хора се отказаха, защото им се налагаше следобеда да се появят на работа. Също така раздадоха номерца /добра идея за избягване на висене само пред аптеката/ в един момент и прегледаха хората само с тях. Това по повод за коментираните варианти за появяване към обяд. Разбира се, не зная дали всеки ден вече процедират така, но споделям съвсем скорошен личен опит.

# 458
ВАЖНО! ПЕТКО ЩЕ Е В ОТПУСК ДО НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ!

# 459
 tarabg ,благодаря за инфото,тъкмо бях решила тази седмица да го посетя Simple Smile

# 460
# 461
Някой да знае дали вече се е върнал от отпуска и дали отново консултира? Благодаря.

# 462
Някой да знае дали вече се е върнал от отпуска и дали отново консултира? Благодаря.

Да. От миналата седмица вече е на линия.

# 463
Много благодаря.

# 464
  • София
Има ли телефони Петко?

Общи условия

Активация на акаунт