Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Може да звъннеш в аптеките във времето в което е там Петко. И да помолиш да говориш с него.

# 466
  • София
Може да звъннеш в аптеките във времето в което е там Петко. И да помолиш да говориш с него.

Така ще направя, благодаря Ви, момичета!  bouquet

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush извинете за въпроса, но на кой телефон може да се запише час за преглед при Петко?

за аптеки Хера излизат 4 телефона  Blush

лусс, за кога ви записаха?

# 468
  • София
Blush извинете за въпроса, но на кой телефон може да се запише час за преглед при Петко?

за аптеки Хера излизат 4 телефона  Blush

лусс, за кога ви записаха?

Казаха, че Петко приема в Младост вторник и четвъртък от 9:00 до 14:00. Няма запис - към 9:00 се взима талонче и се чака...

# 469
 Hug Hug Hug много ти благодаря  Hug Hug Hug

ако в четвъртък видиш изтрещяла бг-мама (глиган в анцуг) и беснотия - ние сме  Hug Hug

# 470
  • София
Hug Hug Hug много ти благодаря  Hug Hug Hug

ако в четвъртък видиш изтрещяла бг-мама (глиган в анцуг) и беснотия - ние сме  Hug Hug

Хахахахаха, може и да се видим...  Hug

# 471
бяхме там Simple Smile

цялата организация е много странна, с това чакане в самата аптека и преглед "на крак", но пък той изказа предположение, което трябва да се потвърди или не до дни, та ще видим

Hug пак ще пиша  Hug

# 472
Подлагали ли сте на съмнение дозировката? Аз сега се чудя дали аз не съм разбрала или въпреки указанието той е сметнал друго за необходимо. На листовката на изписания медикамент пише 1 до 2 таблетки дневно, а аз имам записано "Сутрин 1, вечер 2 след храна". Чудя се как сега да приемам лекарството.

# 473
Това сутрин 1 вечер 2 ми напомня Диаглюкофорте Simple Smile И на мен ми се е случвало разминаване но аз си спазвам това което Петко ми е казал.

# 474
  • София
При мен също е имало разминаване и тогава той ме предупреди, че на листовката пише по 1 на ден, а аз трябва да вземам по 2 таблетки.

# 475
  • София
На мен също се е случвало,но, винаги му се доверявам на 100%.

# 476
  • София
А да не би да ви е дал два медикамента. На мен ми се е случвало да ми номерира кутийките с 1,2 и т.н. и на листче ми пише от 1 сутрин примерно, от 2 - вечер.

# 477
Да, медикаментите са 3, но всеки един е описан отделно като букви (А, В и С) и от медикамент С трябва да пия сутрин 1 и вечер 2 таблети. Явно така е сметнал за добре. Много често и лекарите изписват дозировка различна от препоръчителната. Благодаря ви!

# 478
  • Sofia
Заинтригувахте ме,иска ми се и аз да отида,но колко се чака все пак.....

# 479
  • София
Достатъчно.Все пак,когато става въпрос за здравето ти,едва ли има значени времето което ще отделиш, за да се почустваш по-добре.Аз съм чакала от половин час,до три Peace

Общи условия

Активация на акаунт