Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Редовно около 3-4 часа си чакам, при положение, че отида около 10 часа, около 2,5, ако е около 9,00 - за Сухата река аптеката. Вече е с номера, така че става по-лесно да се следи кой след кого е. Взимат се на място същия ден, когато се отиде.

Чакала съм веднъж и 6 часа, когато беше след отпуска на Петко, но си заслужава чакането.

# 481
Минавам само да споделя.веднъж съм била при Петко,обичайно отделеното време за преглед-3-4 минути. Определи ми хомеопатично лекарство.
При класически хомеопат-след 3 ч.интервю определи същото лекарство.

# 482
  • София
В аптека ХЕРА в Суха река разбрах от една позната, която беше преди 10-ина дни при Петко, че вече раздават номера за съответния ден - тя отиде около 11ч , взе си номерче(имаше все още) и мина предпоследна около 14,00ч
Не знам дали ще е практика или е било за деня по изключение, аз й бях казала, че идва и чака, добре че девойката се беше появила малко по-рано и е имало номерца
Може би на тел ще дадат информация

bouquet

# 483
И в двете аптеки раздават номера-40 на ден,така че ако отидете по-навреме може да се сдобиете с номер. Все пак са въвели  някакъв ред, а и човека не може да преглежда безкрай.

# 484
Аз пак с тъп въпрос  Crazy
Изписани лекарства и уговорка за среща след 30 дни. Значи ли това, че трябва месец да се пият лекарствата (въобще не съобразих да попитам това)? Става въпрос за уж обикновенни сополи и кашлица при дете.

# 485
Виж хубаво листчето - обикновено има черта отстрани на лекарствата и пише колко дни да се пият.

# 486
Здравейте, бях при Петко, сега лекуваме студова алергия и хроничен фарингит. Въпроса ми е тъй като не го попитах имам сутрин примерно 2 хомеопатични и вечер 2 хомеопатични препарата, но не знам в какъв интервал да ги приемам, както и колко време преди и след прием на хомеопатично лекарство не трябва да се пие, яде и т.н. защото срещнах доста различни мнения. Например знам, че след измиване на зъбите трябва да се изчака поне 30 минути да мине ефекта на ментовия вкус

Поздрави,
Галин

# 487
Петко казва,че са достатъчни 10 мин.,между прием на лекарствата и за храната също  Peace

# 488
Благодаря за отговора. Някой да има да се е лекувал с хомеопатия за студова алергия или хроничен фарингит?

# 489
На нас ни каза между хомеопатичните 10мин,а преди хранене 20мин.Абе трудно си беше за изпълнение, особено при дете

# 490
Elyda и аз нещо такова правя, така че явно прилагам препаратите правилно. Благодаря

# 491
Здравейте,тъй като не ми е ясно какво точно трябва да предприема по цял ден се лутам из нета и така попаднах на тази тема.Честно казано много съм обнадеждена и още утре ще опитам да осъществя връзка с Петко.Преди това обаче ще ми е от полза ако някой може да ми даде малко повече информация.Въпросът ми е свързан с този не много познат синдром на Хашимото,за които чух едва в началото на тази година.Майка ми го има,но четеики не намирам точно неините симтоми- а те са освен обичайните свързани със проблемите на щитовидната жлеза и страшни отоци на всякакви места по тялото включително и езика и гърлото,придружени със сърбеж.Вмомента от 20 дни няма спиране-при положение че взема кортизон -спира отока на едно място и веднага се появява на друго.Моля ако някой има представа да ми даде съвет какво да направя.За уточнение ние сме в Гърция но тук медицината им е под всякаква критика.

# 492
  • Sofia
да отиде на ендокринолог,с хипо или хипер е,взима ли хормон

има тема за Хашимото http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=743068.0

# 493
Ходи и тук и в Бг ама няма ефект
продължава с отоците,нали ви казвам от 20 дни не спират и взема кортизон при това

# 494
  • София и там където не се пуши
За Хашимотото, аз направо се чувствувам излекувана.

Общи условия

Активация на акаунт