Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
За Хашимотото, аз направо се чувствувам излекувана.
        какво правиш,ходи ли при Петко,сподели моля  Praynig аз съм с хипо

# 496
  • София и там където не се пуши
Назад съм споделяла, много съм доволна. Но все пак всеки трябва да реши сам какво да направи.

И пак да кажа, при него се консултира човек и той обяснява за лекарствата, сеща се човек да си изследва допълнително. Дава съвети.

# 497
мисля и аз да опитам при него

# 498
След дълго чудене, утре ще заведа дъщеря ми - на 10 г. с бронхиална астма. Надявам се, че ще ни помогне. По-рано от 9 ли да отидем или няма смисъл?

# 499
  • София
Децата минават без да чакат. Дори и по-късно да отидеш заставаш отстрани, за да види детото и той ще ви извика. А иначе, ако искаш номерче по принцип трябва да отидеш към 8 ч., за да успееш да си вземеш.

# 500
  • София
Искам да ви питам какво се случва, ако Петко не успее да прегледа всички чакащи до 14 ч.?
Просто ме ужасява мисълта да чакаме с детето 2-3 часа и ако не ни дойде реда, висенето е било напразно. Децата минават без да чакат, ама като си представя колко деца сигурно има, чакането пак няма да е малко.

# 501
  • София
Искам да ви питам какво се случва, ако Петко не успее да прегледа всички чакащи до 14 ч.?
Просто ме ужасява мисълта да чакаме с детето 2-3 часа и ако не ни дойде реда, висенето е било напразно. Децата минават без да чакат, ама като си представя колко деца сигурно има, чакането пак няма да е малко.

Няма случай да не минат децата, дори хората от опашката ще ви избутат напред ако не застанете от страни. Петко ВИНАГИ вика децата, може да е през клиент, но никога не сме чакали много дълго.

# 502

Няма случай да не минат децата, дори хората от опашката ще ви избутат напред ако не застанете от страни. Петко ВИНАГИ вика децата, може да е през клиент, но никога не сме чакали много дълго.

Което е абсолютно безумие,защото всички,отишли при него са болни.Това че са деца,не значи че трябва да прередят всички.Има хора,чакащи от 07,30,а минават в 11,00.
Пък и полза от него не видяхме...

# 503
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Децата минават без да чакат. Дори и по-късно да отидеш заставаш отстрани, за да види детото и той ще ви извика. А иначе, ако искаш номерче по принцип трябва да отидеш към 8 ч., за да успееш да си вземеш.

последния път бяхме там в 8:30 и вече нямаше номерца Cry
бяхме за контрола с детето, чакахме около час и половина и ни повика.

а има ли ден и място когато приема със записване?
 Blush някак ми се иска да идем по-организирано.

# 504
В Хаджи Димитър следобед приема със записване. До края на годината няма часове. За 2014 не дават още .Когато е със записване свободните часове за от 2 до 4 месеца напред.

# 505
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
В Хаджи Димитър следобед приема със записване. До края на годината няма часове. За 2014 не дават още .Когато е със записване свободните часове за от 2 до 4 месеца напред.

Hug Благодаря  Hug

Скрит текст:
ужас. искаше ми се да си записвам час за контролите и да си плащам.
знам, че и той е човек, и той душа носи, ...

# 506

Ами и мен ме ужасява мисълта да чакам и да незнам дали ще мина при положение че в 7.00 съм отишла за номерче.От такива разсъждения децата ни са на този хаос .А на кафето и по градинките да се виси на празни приказки не е изнервящо  Naughty

# 507

Което е абсолютно безумие,защото всички,отишли при него са болни.Това че са деца,не значи че трябва да прередят всички.Има хора,чакащи от 07,30,а минават в 11,00.
Пък и полза от него не видяхме...
Ти сериозно ли говориш Shocked
Това може да го напише само човек който няма деца.  Naughty
Айде вържи някое дете на опашката повече от половин час.Та то и 5мин. не може да седи мирно, а ти искаш няколко часа #Crazy

# 508
Хайде,вържи човек с инсулт или диабет да виси на опашката няколко часа.
А ти пишеш така,защото ти изнася.Много е лесно да станеш в 09,00,да си нахраниш детето,да отидеш при Петко и да застанеш най-отпред.
Имаш ли представа,че чакаха хора с артроза и едва издържаха.
Всеки,който отиде там,е болен.Имайте малко уважение и към останалите.

# 509
  • София
Извинявай, но винаги децата и бременните са с предимство навсякъде и то съвсем основателно.

Ами и мен ме ужасява мисълта да чакам и да незнам дали ще мина при положение че в 7.00 съм отишла за номерче.От такива разсъждения децата ни са на този хаос .А на кафето и по градинките да се виси на празни приказки не е изнервящо  Naughty
Аз в кафето никога не съм висяла с децата си. И едно е дете да играе в градинката, друго е да седи да чака на опашка и то с часове.
Ама какви са тези изказвания! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт