Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Извинявай, но винаги децата и бременните са с предимство навсякъде и то съвсем основателно.
Искам да ви питам какво се случва, ако Петко не успее да прегледа всички чакащи до 14 ч.?
Просто ме ужасява мисълта да чакаме с детето 2-3 часа и ако не ни дойде реда, висенето е било напразно. Децата минават без да чакат, ама като си представя колко деца сигурно има, чакането пак няма да е малко.

Ами и мен ме ужасява мисълта да чакам и да незнам дали ще мина при положение че в 7.00 съм отишла за номерче.От такива разсъждения децата ни са на този хаос .А на кафето и по градинките да се виси на празни приказки не е изнервящо  Naughty
Аз в кафето никога не съм висяла с децата си. И едно е дете да играе в градинката, друго е да седи да чака на опашка и то с часове.
Ама какви са тези изказвания! ooooh!

Проблемът е,че сте свикнали да сте с превилегии,щом сте с деца.Да не говоря,че докато чакахме хората вече започнаха да мърморят:тези деца край нямат ли?Всички сме болни.
Грешката е на колегата,не знам по какви съображения.Аз лично повече няма да отида да чакам при него.Просто не си струва.

При мен с предимство са само спешните случаи.

# 511
Г-жо, която мърморите срещу децата, явно Вие сте забравили какво е да има човек дете или да гледа дете. Времето на соц-а, по което сега е супер модерно да се плюе, имаше основно правило - Бременните и Майките с Деца до 3 години навсякъде Бяха с Предимство и имаше защо - малките деца са си малки деца.

И на мен ми е прилошавало, докато чакам, стояла съм и 6 часа един път, но който иска успява без да мрънка. Масово възрастните като че навсякъде само мърморят и се оплакват, като не искате, никой не Ви кара да ходите там, повечето хора ходят, защото виждат смисъл и има успехи, а това, че при Вас не е имало успех, то всичко е строго индивидуално, да не искате от този човек чудеса само да прави.

Докато съм стояла, доста хора е имало, много зле, но устояват и чакат и им идва накрая ред, и точно тези хора не са пререждали никого, а такива мрънкалници като Вас, слаба Богу са единици, при Петко ходят всички с болката си, а как не се замисляте този ЧОВЕК как издържа с всичките мърморещи като Вас и хората, които ги изслушва - всеки винаги с внимание, на никого не е повишил глас, нищо че има такива мърморки като Вас - и то как пък са все възрастни жени, но не и мъже. Има столове отпред - който съвсем му е зле, даже и да са заети винаги отстъпват хора място като се помоли.

Честно казано писнало ми е от стари мърморилници къде ли не, само искат, а че младите намаляват в тази страна и въпреки всичко - само те са виновни на старите хора. Тези стари хора как пък са забравили как те са били някога млади... А само искат и искат, все на тях, е, на същите днешни млади хора - някой ще има ли на тях да им се изплащат пенсиите и да има нещо за тях за здраве - защо ги осъждате, като доста млади така и няма да доживеят до каквато и да е пенсия, колкото и да се оплаквате старите от сегашните си ниски пенсии, ние надали изобщо ще доживеем за някаква пенсия, а и не на последно място, младите масово умират, а стари си живеят живеят, нека да си живеят, но Спрете да мърморите само по младите - по тези млади, които са останали да живеят в тази държава и си плащат и осигуровките тук и почти нищо не получават от нея.

....

# 512
Госпожо хадзапи,явно не сте ме разбрали,но и не очаквам да го направите.
Не мърморя срещу децата,а срещу явната несправедливост на колегата фармацевт.
Това,че ме коментирате каква съм,без дори да ме познавате,няма дори да го отбележа.
Не само той издържа мърморещи срещу него хора.Имам ги всеки ден по осем часа на главата,но никога няма да си позволя да обслужа някой без позволението на хората от опашката.
Както казах с предимство са спешните случаи и разбира се лекарите.
Живи и здрави!

# 513

Както казах с предимство са .... и разбира се лекарите.

И защо пък лекарите да са с предимство? Те са лекари на работното си място, ако са отишли да чакат за лекар те се водят вече пациенти. Мен пък тази несправедливост най  ме е дразнела винаги!!! И що се отнася за чакането , ако си чакам за мен си чакам колкото време трябва. Ако съм с детето, колкото и да го моля да стои мирно издържа най- много минутка две тихо и на едно място,а и на самия Петко понякога си мисля че шума от децата го разконцентрира. Пък и ако е с температура определено мисля, че е нормално да е с предимство. Повечето големи чакащи са с някакъв вид хронично заболяване - малките деца в повечето случай са в остра фаза на заболяването, но вие ще кажете те тогава са спешен случай. Извода е: еййй Петко назначи сега един да следи кой е лекар и кой спешен случай  ooooh!

# 514
Лекарите спасяват човешки живот!
Измести се прекалено много темата.Нито вие ще се съгласите с мен,нито аз-с вас.

# 515
Който иска намира начин, аз пътувам по цяла нощ за да стигна и да ме прегледа Петко, но не мрънкам, защото си е за мен и за моето здраве. Ако е нужно и по 6 часа ще чакам.

# 516
До този момент такова внимание от друг лекар не съм получавал. Да не говорим, че той го прави безплатно, а другите си имат хонорар!

# 517
aleks.. ако искате да кажете нещо не го пишете на лични , а го изкажете открито . Форумът не е за лични нападки Naughty
aleks..
«  Изпратено до: elyda  : Съб., 02 Ноем. 2013, 06:04 »       
Ами децата се учат на навици докато са малки но това е въпрос на гледна точка.А до това дали имам деца да и затова изразявам мнение и когато станеш и ти възрастна исе наложи да чакаш и те предреди дете тогава друга песен ще пееш  И Неможе да доведън дете на 6-7т и да ми кажете че неможе да чака и после някой ни виновен .От такива разсъждения са ни на този хал децата

# 518
  • София и там където не се пуши
Много моля да не се карате, поне там да сме добри, за да има ефект от лечението.

# 519
Не виждам място за претенции. Петко работи безплатно и има свои правила. А те са децата да минават първи. На който не му харесват правилата на дадено място просто отива на друго. Хомеопати много  Wink
От  Петко имам отлични впечатления, за 5 мин прегледа и двете деца, а забеляза изключително много детайли. Със сигурност не забавихме опашката. Все пак няма да стане нашия лекар, защото ми  липсва обратната връзка при остри състояние. Ще търсим платен хомеопат, който дава консултации по телефон при нужда. Ето, не ми изнася, не мрънкам, намирам решение.
За хронични плоблеми със сигурност  бих се допитала до него отново.

# 520
записва ли се час и кога работи

# 521
Изключително доволна съм от Петко, след като 10г. никой не помогна на брат ми и го тъпчеха с какви ли не лекарства, след 5 месеца лечение при него той е без лекарства, само на хомеопатия и се чуства добре. Аз също се консултихах с него и вече месец пия хомеопати- резултатът е на лице. Страхотен човек.

# 522
За Хашимотото, аз направо се чувствувам излекувана.

Дороти, а как са ти TAT и MAТ? Аз съм 0.25 Ел- тироксин и хормона ми е в норма. Но атителата не успявам да ги сваля.

Лекарите спасяват човешки живот!

Какъв човешки живот спасяват лекарите, когато са на опашката при друг лекар. Това предимство винаги ме е вбесявало. Все едно да отидеш на фризьор и да те предреди друга фризьорка защото е от същата професия и е с предимство. А и репликата, че лекарите спасяват човешки живот в днешно време не важи за 99 % от лекарите и на мен лично (препатила именно от хуманни лекари, които щяха да ме убият) ми звучи цинично. Има и единици изключения все още и слава богу.

С предимство са спешните случаи, децата, бременните и много възрастните хора(подчертано много).

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 17:54 от Анонимен

# 523
  • София и там където не се пуши
За Хашимотото, аз направо се чувствувам излекувана.

Дороти, а как са ти TAT и MAТ? Аз съм 0.25 Ел- тироксин и хормона ми е в норма. Но атителата не успявам да ги сваля.

Антителата ми падат бавничко, но падат.

Например Петко не дава да спирам хормона, аз бях на 75 ( да, да го намаля само), ама вече година и половина съм го спряла  И да си призная повече от 6 месеца не съм се контролирала  Embarassed , трябва да отида, да видя дали ще има изненада.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 18:30 от Dorothy

# 524
  • Sofia
Какво ти препоръча да взимаш/и аз съм като теб,с Хашимото,на 25мг Л-тироксин и високи антитела/
Пиши ми на ЛС,моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт