Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Спорт ли? Напоследък спортуваме усилено преследване и хващане на комари!   Mr. Green
Майтапа настрана - кажете някое ефикасно средство срещу тези кръвопийци?  Sick
Пробвахме различни методи - лампа срещу комари, таблетки вандал, направих си и естествен репелент с лавандулово масло, но няма ефект!  Tired

По въпроса - синът ми започна да спортува чак на 8 г. макар и да исках много по-рано, но работех на пълен работен ден и често се налагаше да оставам и в извънработно време, така че нямах никаква физическа възможност да го водя на спортни занимания.

В тази връзка да спомена, че в Спортс експертс има страхотни колела, намалени с 30 %. В магазина ти дават още 20 % отстъпка, ако ритнеш една топка 20 пъти без да падне на земята. Така си издействахме общо 50 % намаление  Money

# 736
Дулсинея, ето тук водих Дани и съм благодарна на лекарката, че ни препрати при друг лекар, който тества Даниел за хранителна непоносимост и благодарение на него изчезнаха обривите по тялото му.

Dr. Ursula Hoffmann
1190 Görgengasse 19
Tel.  01/328 26 88
www.physikalische.at

Прегледът ми струваше 60 евро, от които касата не ми върна нищо, но пък частната застраховка ги възстанови.

Защо си се ориентирала към остеопат?

Време е за нова тема май  newsm78

# 737
Мастило се чисти безпроблемно с лимонов сок. Става много много лесно. Синът ми беше надраскал гарнитурата и просто с едно минаване с парцалче всичко се заличава.

А за магазина за играчки... Дани скоро има рожден ден и вчера бях в Мюллер на Марияхилферщрасе, обаче това, което го харесах по каталог, го нямало и нямало да ги има. Знам, че има големи детски магазини в Зюд Шопинг центъра, но не ми се ходи до там без кола с корема. Казвайте - къде има другаде такива големи магазини за изграчки? От къде купувате подаръци на децата си?

# 738
Интернет www.mytoys.de
Ebayshops

# 739
# 740
Момичета и аз искам да Ви попитам нещо, а то е какъв е реда зе пребиваване в Австрия, като повода е обучението на дъщеричката ми. Искаме аз и тя да се преместим там, но ни е слаба информацията за реда и начина. Моля за информация

Общи условия

Активация на акаунт