Отговори
# 390
Честит рожден ден ,Моон! /на патерици/Да си жива и здрава ,много щастлива и обичана жена!  bouquet

Деси добре си се завърнала Hug.

Гинче ,голям сладуран станал дечкото  Hug...и стои прав ...и пълзи....браво на него  Peace

Днес се очертава още един слънчев ден...и пълно с хора около нас ooooh!.../нали има панаир тук/ Wink...лек и много слънчев ден на всички.... Peace Grinning

# 391
Здравейте.
Гинче, много жилав малкия.
Жужи не иска д стои в количката, когато не спи. Как ще я караме не знам? То не са писъци - все едно я коля. Дайте идеи какво да правя. Днес трябва д отида с количката на консултация. Това значи да реве един час. А не мога да я нося и да тикам - пресичаме големи булеварди, надигнати плочки и други препятствия. Тя вече тежи, а и се мята да слиза. Това е най-новото май.
Бебечатата с АД дано бързи се подобрят. Като чета и ми настръхват косите. Много мъчително изглежда и за вас и за тях.

# 392
  • Пловдив
Мале,Гинче,какво го правите Пепи,пълзи,прав,той скоро ще проходи.Много е сладък.
Какво го правим - нищо! Само го пускам на земята, че иначе няма удържане Laughing Нищо не мога да свърша вече от него - само като спи (което е за кратко през деня) или докато е сложен в столчето за хранене.

# 393
  • София
здравейте
Гинченце браво на младежа - страхотен е пу пу пу! май ще е първото проходило октомврийче Wink
Ого вчера ми вдигна малко температура, но си я обяснявам с това, че ми се наложи в неделя да го къпя на не много топло  Tired снощи дадох малко панадол и сега е добре Praynig
вчера си посвърших домашната работа и сега много ме сърбят ръцете - хвърлям се на колажа! ако някой е пропуснал да качи снимка, да го направи днес до утре най - късно Peace
болничките бързо да се оправя и от тук нататък само хубави новини Naughty Praynig Hug

# 394
  • Русе
Колкото до кортикостероидите в лвкарстватата, задължително си пише на всеки препарата какъв е и какво му е действието.Кортикостероидите се предписват само с лекарска рецепта.
Дани имаше АД и много добре му повлия А-дерма олио за вана/червената или кафява серия,не помня добре вече/ без изплакване и после крема от зелената серия Екзомега.

Имам предвид как да разбера от съдържанието на лекарствата кое е кортикостероид? За Елокома например, лекарката не ми беше казала, че е. Разбрах от форума. А за Линола фет знам, че не е лечебен, въпроса е, че не омекотява водата, а в Русе тя е доста твърда!

Генче, браво на този сладкиш Петърчо! Много голям ми изглежда!

# 395
  • София
Момичета, и аз искам да сложа снимка за колажа. Моля пратете ми паролата на лични Simple Smile

# 396
Онли,просто чети листовката кьм сьответния крем-там са изброени сьставките и винаги когато има кортикостероид пише да не се прилага повече от 1 пьт на ден,за 5-7 дни и са изброени странични действия.Сьщо трябва да се внимава ако се нанасят на лицето или под памперса,защото там абсорбцията е по силна.Като се спазват тези правила не са толкова страшни-трябва да се прецени сьотношението между полза и риск-ако детето се чеше постоянно и е неспокойно по добре за кратко да се използват,защото ако се допусне кожата да се разрани има риск от инфекции,а и когато започне да зараства сьрби още повече-затова се смята,че е важно да се прекьсне т.нар. затворен крьг при екземата-сьрбеж-разчесване-още по-силен сьрбеж.Сьщо може в чиста кутийка да се смеси половин туба Елоком с половин Липобейз и така да се маже.Друг ориентир: кортостероидите имат подобни имена-напр.мометазон(Елоком),клобетазон,хидрикортизон,преднизолон,бетаметазон-това са генеричните наименования и винаги ги пише на опаковките.А това, което е написано с големи букви е тьрговското наименование-напр. Елоком,Адвантан и зависи не от сьставките,а от фирмата производител.

# 397
НЯМА ЛИ ДА ПРАТЯТ МЪЖА МИ НАЙ-НАКРАЯ НА РАБОТАААА!!! Писна ми, само готвене, пренасяне и отнасяне.

Моята Валерийка тази вечер мног плака преди да заспи. Какво е това нещо? Обикновено много лесно заспива и е много спокойна. Зъби ли са? Плаче обаче само вечер.

И Валерията не седи стабилно и да лази не умее още, па камо ли да се изправя. И зъби няма. Но когато тогава.

Изчезвам да спя, че утре пак съм в кухнята!

# 398
Гинче, страшен е Пепи  bouquet
И ние сме с АД, но сякаш сега е малко по-добре милата Praynig При нас лично Нанобейз-а ни помогна да се изчистим от лишеите. Сега поддържам с Липобейз-а. Изцяло сме на А-дерма Екзомега, взех слънцезащитен 50+ на Адерма за бебета и  за сега ни понася добре. Пиковите моменти с дерматита бяха след поставяне на ваксините, тогава ставаше ужасно. Добре, че свършихме с тях и ще почиваме няколко месеца  ooooh!
Относно прилагането на кортикостероиди - Тунчо много хубаво го е обеснила Hug
Деска и аз слагам за малко в проходилката, вдигнала съм я, да не и опират краката и тя само седи и блъска по играчките. От време на време каката я бута из стаята и тя  много се кефи Grinning
Зъби-нямаме още. Незнам дали може да седи, защото като седне, след 3 секунди си харесва нещо и се спуска с главата напред да го взима и край Thinking Thinking
И ние от 1 седмица спим странно настрани с извита назад глава, но сега като ви чета се успокоявам.
Лека и спокойна нощ на бебоците, че да спинкат и мамите!

# 399
МОНННННН, ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГОООО ОБИЧАНА! Все така забавна и лъчезарна да си! Пък й майка на 3, БРАВОООО!

Гинче, супер е синът ти! newsm10
Катенцето ми е добре, както и аз. Мерим улиците.
Само да се похваля- вчера за 7-та ни месечинка ни изникна 3-то зъбче горе дясно КУЧЕШКО! СТранно, но факт!
За слънцезащитен крем- Ползвам Себамед с 20-ти фактор.
Все още не слагам бебето в проходилката.
Катето също заспива на страни. Вече сама си заспива в кошарата.
Те тава е от мен. Лека!
Мария, ще го пратят! Peace Crazy

# 400
Здравейте отново... Grinning
Ние пък нямаме още нито едно зъбче,даже не виждам и да има наченки на такова,но когато трябва тогава да излизат... Peace

За тези слънцезащитни кремове ,да ви се оплача.....Може ли в нашето Голямо СЕЛО,да няма още никъде такива  #Crazy.Обикалям от една седмица ,за където се сетя и навсякъде ми казват рано е още да се поръчват.Ама тия луди ли са ....  #Crazy ooooh!...е това не съм го очаквала... newsm78.Но най накрая намерих на едно място и си поръчах да ми донесат няколко.... Crossing Arms

Момичета не знам как ги правите колажите ,аз днес имах малко време и се опитах да направя един..., много не се получи.Ето да го видите в малък размер... Embarassed

Лека и спокойна вечер на всички... Peace

# 401
  • Русе
tuncho, ужасно много ти благодаря! Ето сега се указва, че съм го мазала и с Адвантан без да знам, че е кортикостероид  Sad

Моят бебчо е страшно изнервен......няма заспиване нито през деня, нито вечер, а нощем се буди по 7-8 пъти..... като зомби съм вече!

Мередит, колажчето се е получило доста добре!  bouquet

# 402
  • Sofia
Ето нещо за четене от мен  Blush

Българка на 62 роди

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=476828

# 403
Здравейте... Grinning
Пламитото интересна статия си пуснала,даже не бях чула за това. PeaceАми какво да кажа ,браво на жената събрала е смелост и го е направила,дано само да се справят мъничетата  Praynig Peace.
OnlyOne благодаря ти   bouquet
Пожелавам ви лек и безоблачен и недъждовен ден..,че нещо май се мръщи... Peace

# 404
Добро утро и от мен!

Не знам как се пускат картинки,иначе бих ви почерпила по едно кафе, аз едва гледам, от два дни пробваме да слагаме Елена да си ляга малко по-късно ,към 21 ч и уж да спи поне до 7,ама засега ефект няма...Пак си става в 6 и това е...
Има ли бебета, които още ядат нощем?Ние сме от тях и не знам дали е нормално. Тоест предполагам,че си е нормално и зависи от нуждите на детето, но все пак Елена яде в 00 ч и после пак в 4. Иска ми се това в 4 да отпадне, ама явно няма да е скоро...
Какво мислите за даването на каша вечер? Посъветваха ме да пробвам, за да се засища повече и да не се буди,но на мен ми се вижда драстично за нежното й стомахче да й го товаря с каша преди сън?!

Относно родилката на 62 години- ами аз това не го разбирам. Ясно е желанието на всяка жена да стане майка, но първо трябва да се мисли за децата и след това за собствените нужди.Особено пък в случая жената е психиатър  Confused

Меридит, колажчето се е получило много сладко.

Чипче, честити ви зъбчета. И на Елена венеца е подут най-много на мястото на кучешките зъби и се чудя дали няма да излязат първо те и да е като малко вампирче Laughing

Хубав ден с много разходки ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт