Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 498
  • 693
  •   1
Отговори
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
 ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ
СЕГА И В "EZEL"

YİĞİT ÖZŞENER    

Ийит Озшенер се появява пред камера за първи път през 2001 година.
 Към края на 2009 вече реализира 24-тия си проект. 24 филма за 9 години! Но въпреки този внушителен брой, въпреки необятността на интернет-пространството, за Озшенер в Интернет се откриват едва две-три думи - суха биографична бележка, която освен всичко събужда у внимателния читател сериозни подозрения относно своята достоверност. Писана наскоро, тя ни съобщава, че Ийит е роден през 1972 година. Завършил е Техническия университет "Йълдъз", специалност "Електроника и комуникационна техника". На 22-годишна възраст започва обучение по актьорско майсторство в Студио "Şahika Tekand". През това време играе в театрални постановки и участва в театрални фестивали в България, Македония и Гърция. Анонимната записка съобщава още, че Ийит си остава типичен театрален актьор, независимо от множеството успешни роли във филми и сериали. През 2001 година основава Обществен Театър „Магазин”, където играе и досега. Посочва се, че е получил две награди на международни филмови фестивали в Лос Анджелис и Сиатъл, САЩ. Ерген е. Хоби - безмоторно летене, гмуркане, плуване и йога.
     Колкото и да е активен на сцената и пред камера, известността на Ийит не преминава границите на ислямския свят преди 2008 година, когато на екран излиза "Dudaktan Kalbe", филмираната версия на романа на Решат Нури "От устните до сърцето". Едва с този филм името му се чува в Европа. Но трябва да започне излъчването на "Езел", за да се появи една съществена статия за неговата актьорска работа:
     "Помните ли? Едно време играеше в реклами, а сега е Дженгиз в "Езел". Със своето актьорско представяне Ийит Озшенер прекрачва границите. Той дълго време показваше добрата си игра на любителите на театъра. Именно те добре знаят, че той е един от основателите на театрална формация "Дюкян". А аз съм фен на играта му от времето, когато бе на сцената на "Герданлашма".
     Телевизионните зрители го познават като Джемил от "Мелодия на сърцето". Той е "различен" актьор. Заради своето обучение и култура, Ийит наистина много се отличава от стереотипа. Различава се и заради своята игра. Той е актьор, който без думи предава чувствата от екрана. Тъгата например той внушава само чрез светкавица в очите си, само с мимика. Ийит Озшенер е нарочен за лош герой с характер на психопат. Но той успява да накара публиката да го обикне. Гледате го и намразвате героя му, но това е силата на неговата игра. В играта му има такава харизма, такава искреност, че в същото време съумявате да обикнете този характер.
      Ийит Озшенер не е човек, който ще срещнете в ТВ-клюкарски предавания. Той е много добър актьор, образцов пример за човек на изкуството. Със сигурност в най-скоро време ще имам удоволствието да го гледам в главна роля в някой филм. Чакам с нетърпение."
     Ние, българските му фенове - също!

ГАЛЕРИЯ    

DUDAKTAN KALBE         DUDAKTAN KALBE            ЗАД КАДЪР                     ФИЛМИ                              EZEL

YİĞİT ÖZŞENER        КОЛАЖИ И ЛЕНТИ        ДРУГИ АКТЬОРИ              КЛИПОВЕ               ДЖЕМИЛКЬОЙ

КОЛЕДНИ                      ДРУГИ КОЛАЖИ                  ГИФЧЕТА            İSTANBUL, BÜYÜKADA

ВСИЧКО ЗА ФИЛМА    

Тема 50 , Тема 51 , Тема 52, Тема 53, Тема 54, Тема 55, Тема 56,
Тема 57,Тема 58,Тема 59,Тема 60,Тема 61,Тема 62

Ийит Озшенер в "Говори с Хюлия Авшар"

1 част                        2 част                     3 част                                                                                                                                                                                                                                            

ЕЗЕЛ - филм, субтитри, резюме на епизодите

EZEL може да се изтегли от :
NANOSET

# 1
Цоп първа  newsm68 Да ние честита новата тема .syd_13 много хубаво оформление

# 2
  • СТАНДАРТНО.
 Хади бееее! Втора съм  Shocked  Hug Hug Hug Hug

# 3
Аз съм трета,честита нова тема   bouquet в Азад ми е надеждата за Дженгиз Praynig

# 4
  • КиТ
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

4та...........интернета ме ядосва smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 5
Хоп,уредих се от първите 5-6 и в тая тема.Това е защото клинча от работа на служебния комп и надзъртам да не изпусна нещо в Бг-мама.
Мерси за темичката. Hug Hug Hug

# 6
Плами не се ядосвай  Hug Hug Hug

# 7
Цитат
Хоп,уредих се от първите 5-6 и в тая тема.Това е защото клинча от работа на служебния комп и надзъртам да не изпусна нещо в Бг-ма
И аз така....... Grinning

# 8
  • Германия
Хайде и аз на първа страница, честита нова тема  bouquet

# 9
  • КиТ
Плами не се ядосвай  Hug Hug Hug

Ами,как няма да се ядосвам 2 часа се опитвам,да вляза .....,и аха аха се е закрепило и пак загубва мража #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  comp03  comp03  comp03  comp03  comp03

Между другото работните пчелички трябва да мислят анкетка.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sunglasses Wink Peace

# 10
Гледах серията,какво им прави тази Ейшан  newsm78 Омер онемя а на Дженго направо  му е изпила мозъка smile3537

# 11
Благодаря ти Сид за темата! Hug  Hug  Hug

Гледах серията,какво им прави тази Ейшан  newsm78 Омер онемя а на Дженго направо  му е изпила мозъка smile3537
Нищо не им прави.Просто хормони отна4ало,а след това психология.

# 12
  • Стара Загора
Благодаря Ви момичета за новата тема Heart Eyes
Записвам се...

# 13
А за кого говореше Рамиз в началото?На кого иска да отмъщава?Какви бяха тези големи сгради?
За Ейшан нямам думи,такъв образ са й изградили...А не знам ,какво им прави тя на тях,като че ли чавка им изпива мозъците ,но тя този занаят е практикувала и усъвършенствала  от малко момиченце.А оставиха защо оставиха баща й жив ,да си играе пак с всички и да държи нас в напрежение. newsm78

# 14
Мацки, привет! Hug
Почнах филма....ще се гледа! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт