Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 508
  • 693
  •   1
Отговори
# 45
Синеоч, да ти е жив и здрав мъжът, да те слуша, да те радва. Довечера хубавичко   1dating   да си го отпразнувате.   bouquet

Морелооооо, Ейшан и аз я писах, даже добавих - "или някой като нея", обаче след това се отказах и го махнах. А Азад коя беше?????
Не съм видяла сори, а Азад е ББ дъщерята на Рамиз

# 46
  • КиТ
Здравейте       bouquet  bouquet  bouquet

След вчерашните ми ядове...сега имам доста да чета....,че и от предната тема не бях чела ooooh!......

Виждаям пак неприятни новини има...,то си беше ясно,че ще измислят нещо тия гадове....Вече нищо не ме учудва....Трябва да измислим начин,който да не позвили да го трият..не знам има ли така възможност Thinking newsm78 newsm78 newsm78

Бланче,добра е идеята за анкетка,що пък не Thinking Wink Peace

Синеоч и тук да ти пожелая да ти е жив и здрав... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
И му кажи,да те заведе някъде на екскурзия,където по случайност се провежда и формула 1 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing    love001  love001  love001  love001

# 47
сори за Спама  Embarassed ама като за начало първо ще отидем на БМВ събор другият месец  Crazy

Мерси много за пожеланията, обичам виииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А какво е станало дето аз съм го изпуснала, освен че не съм гледалааааа Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 48
Синеоче, жив и здрав  имного радост да ти носи! newsm59 newsm59 newsm59

# 49
  • КиТ
сори за Спама  Embarassed ама като за начало първо ще отидем на БМВ събор другият месец  Crazy

Мерси много за пожеланията, обичам виииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А какво е станало дето аз съм го изпуснала, освен че не съм гледалааааа Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аха и това е нещо Sunglasses Sunglasses Sunglasses Wink Peace,като за начало Laughing Laughing Laughing

Нищо ново под слънцето...все същите използвачи и хора,който си мислят,че другите са балами....и не виждат какво става,е не са познали  Naughty

# 50
ама искам резюмееееенцееее

# 51
Тъкмо гледах из нета за Баръш Фалай (Али), че много ми харесва в последните серии, и се оказа, че има жена и детенце. И жената даже е много хубава. А на някои снимки направо не можеш да го познаеш. Няма нищо от Керпеден Али  Laughing

# 52
Виви,тези снимки са от серията която ще бъде в понеделник какво ли и има на Бахар  Confused   

Разбрала е за Езел и Ейшан  newsm78

# 53
Кстати, сейчас вычитала, что сериал закроют, потому что он на психику влияет, что думаете по этому поводу, очередной пиар-ход и как он влияет на психику - това е от руския сайт

Емкааааааа, ти попадала ли си на мещо такова!?

# 54
 newsm17Моля се да не ни спрат сериала заради някаква такава простотия
Идеята ми за анкета е:Кой пръв ще предаде Езел?/Кой е най-верен на Езел?
1.Шебнем
2.Кямил
3.Тефо
4.Рамиз

# 55
  • КиТ
Кстати, сейчас вычитала, что сериал закроют, потому что он на психику влияет, что думаете по этому поводу, очередной пиар-ход и как он влияет на психику - това е от руския сайт

Ей сега си го преводох с гугала,вярно ли е това нещо Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Shocked Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 56
Eeee  Laughing Kак ще спрат сериала, кой ще го спре, това е абсолютна измишльотина  Joy
Те Туин пийкс не спряха, камо ли този сериал, в който няма нито някакво кой знае какво насилие, нито е кой знае колко психиращ...  Laughing

# 57
 Добър вечер мили дами  Simple Smile

# 58
Ако спрат сериала... аз се хвърлям от някъде Sad ....

# 59
  • КиТ
О Пешка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт