Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 499
  • 693
  •   1
Отговори
# 30
http://www.youtube.com/watch?v=hPPIgmq-h3w

трейлъра на 25-ти епизод

вуйчо ни говореше през цялото време,че ще се върнем в началото Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Еее,те 100 епизода ли мислят да правят??? Shocked Какво на4ало,а стига. Crazy
Да се вземат малко в ръце,какви врътки,планове и кроежи и сега пак отна4ало... Rolling Eyes

# 31
Не знам защо се учудвате за Лапаче. Мисля, че просто приемат надписа като реклама на конкурентен сайт и го махат... Все едно да качиш в ютюб реклама на вбокс или обратно.

Мадмоазел, ние не сме им били телеграма да ни качват в Лапаче. Нито сме ги молили, нито сме искали, даже НЕ ИСКАМЕ!!! Ние си качваме в Наносет. По силата на твоя пример все едно тубата да взимат нещо, качено във вибокса, и да си го преправят, както им скимне, за да не се разбере откъде е взето. То че в нета има пълна свобода, е ясно, но все пак някой е положил труд и е отделил време, за да постигне някакво качество... Затова се ядосвам. Иначе навсякъде е пълно с размазани дизита и със субове, напраскани както падне.

# 32
Привет Hug
Виждам неприятни новини Sick
За анонса-не съм изненадана.То се очакваше,по предишната серия ни го загатнаха.Снимките на Елмира не съм ги виждала.Явно са от предстоящия епизод.
Напоследък ми остава все по-малко време да пиша в темата Confused
Утре заминавам на тийм билдинг в Девин Simple SmileКато се върна ще разказвам впечетления...ако помня Mr. Green

# 33
Бланка, мислех, че вие си го качвате там?! Е, ако е така, е повече от нахално.

Тъкмо догледах 17 серия. Все още си мисля, че Ейшан е повече объркана, в конфликт със себе си, който трудно издържа.. Много добре играе ролята си, но отвътре я гризе.

# 34
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА  love001  love001

Няма ли кой да сервира кафето тази сутрин? newsm47 newsm47

# 35
    Добро утро!  Hug  Ето го и кафето заповядайте  Hug    

# 36

Хайде, да не е на гладно.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 37
Добро утро ! Никой няма да откаже и това ,нали    Simple Smile

# 38
Даже е по-добро.  Hug Hug Hug Hug

Давайте идеи за анкета, плиййййййййз!
Тъй като мен ме впечатли вечерта на Али и Шебнем, си мисля коя е най-подходящата жена за него. Така че би могло да питаме нещо такова:

КОЯ ЖЕНА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА ЗА АЛИ:
- Бахар
- Шебнем
- никоя от тях

Ама е тъпичко, така че мислете и вие...

# 39
Виви,тези снимки са от серията която ще бъде в понеделник какво ли и има на Бахар  Confused   

# 40
Даже е по-добро.  Hug Hug Hug Hug

Давайте идеи за анкета, плиййййййййз!
Тъй като мен ме впечатли вечерта на Али и Шебнем, си мисля коя е най-подходящата жена за него. Така че би могло да питаме нещо такова:

КОЯ ЖЕНА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА ЗА АЛИ:
- Бахар
- Шебнем
Ейшанхаххаха
Азад
- никоя от тях

Ама е тъпичко, така че мислете и вие...
Това е моята закуска, ако някой иска го черпя

# 41
тук съм вечеееееееее  Crazy Crazy Crazy имаме си нет най накрая  Whistling Whistling Whistling

А добър ден....и а сега да ви почерпя  Hug моЙто мъж днес порасна с още една годинка

# 42
Синеоч,честито да ти е жив и здрав и да те слуша   bouquet   bdbaloni

# 43
Синеоч,честито да ти е жив и здрав и да те слуша   bouquet   bdbaloni
ХаХА, взе ми думите от устата.
Аз ти пожелавам да те обича още повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm38 luvbed luvbed txtloves

# 44
Синеоч, да ти е жив и здрав мъжът, да те слуша, да те радва. Довечера хубавичко   1dating   да си го отпразнувате.   bouquet

Морелооооо, Ейшан и аз я писах, даже добавих - "или някой като нея", обаче след това се отказах и го махнах. А Азад коя беше?????

Общи условия

Активация на акаунт