Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 64

• 42 511
  • 693
  •   1
Отговори
# 15
Цитат на: lacunababe в Четвъртък, 22 Април 2010, 13:18
Цитат
морелке,убих тА      
задавих се в слюнката си        

ти си по-жестока и от Ейшан        

как сте момичета????        

да знаете,че мен специално ме правите много щастлива с коментарите си......всичките са толкова изчерпателни и верни,че просто нямам какво да добавя.
Ловяяя виииии!!!        

сидова,много ми се губиш пиленце,и ми липсваш  

Ти пък Лакуно, по - лоша... къде по - лоша   в кой кръг на ада ще горя... !Въпреки това, не знам защо, не мога да я мразя... съжалявам я по - скоро... Много е опасна... но според мен тя... е толкова объркана, наранена... никога не е усетила някаква топлина от баща си, а и от майка си, нали е починала докато е била малка... в годините които най - много е имала нужда от подкрепа и съвет е била сама... и по - лошобила е кукла на конци в ръцете на баща си... използвана и грешно възпитана... имала е много тежко детство и това й се е отразило по този начин, не се опитвам да я оправдая или може би донякъде, просто си обяснявам защо не я мразя.
А Езел, питам се дали след като всично се изясни, че той е Омер... и изпълни отмъщението си, дали ще може да заживее нормален живот... с Бахар... дали ще може да забрави, дали ще може да обича без подозрения, без постоянни спомени за Ейшан. Имам чувството, че няма да може да бъде с Бахар, даже сякаш никой не може да бъде с нея... тя е най - чистата, най - невинната, единствената добра и непорочна в този сериал... сякаш не е за ''този свят'' и именно заради това ще си отиде...

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 21:23 от morela allan poe

# 16
# 17
Честит ден на Земята!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 18
Следва важно съобщение:

КАЧЕСТВОТО НА ФИЛМА В ЛАПАЧЕ
Е МНОГО ЛОШО

Причината, доколкото разбирам е, че там трият поставеното от нас лого на Наносет и при тази операция се разваля и качеството на видеото. Аз специално взимам този проблем много лично, защото отделям много време да открия в нета най-доброто копие на серията, за да може да го гледаме максимално приятно и да ни доставя удоволствие. Това пък, че ни трият логото, изобщо няма да коментирам, по-голяма наглост не мога да си представя. Не претендираме за авторски права, но поне да се запазва нивото на качеството на филма.
Лично ще бъда изключително благодарна на всеки от вас, който в замяна на преводите и субтитрите, които правим, ни се отплати с малка услуга и не тегли от там, където ни провалят работата.
Лакунабейбе се ангажира да прати копие от серията на всеки от вас, който не може да тегли от друго място, освен от Лапаче.

Не знам дали този пост не нарушава някакви форумски правила, но ... надявам се да остане.

# 19
Леле.... как така ви трият надписа... не разбирам, с каква цел, какви са тези неща  Naughty Naughty Naughty ................ УЖАС!

# 20
То пък е гати чудото и наглостта да си припишеш нещо дето не ти принадлежи, а ние се чудим на Ейшан, Ейшани по този свят колко щещ и къде по-нагли.

# 21
 Simple Smile Така ли правят браво на тях да ви се похваля  вече съм потребител в Лапаче нищо чудно утре вече да са ме изтрили

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 21:55 от pescho33

# 22
Не се нервирайте винаги е имало такива неща. Нашите хора ще си теглят от други места. Hug  bouquet

# 23
Simple Smile Така ли правят браво на тях да ви се похваля  вече съм потребител в Лапаче нищо чудно утре вече да са ме изтрили 

Пешка, нещо не ти разбирам хумора.  Sad Sad Sad Sad

То пък и без моето съобщение не разбирам кой би искал да си изтегли най-омазаното копие от нета?!!!  newsm78
Денси, не се нервирам. Тъпо ми е.

# 24
Привет!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тези моменти от последния епизод ли са, защото не съм го гледала?

# 25

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 22:38 от vivivi2

# 26
Не знам защо се учудвате за Лапаче. Мисля, че просто приемат надписа като реклама на конкурентен сайт и го махат... Все едно да качиш в ютюб реклама на вбокс или обратно. Според мен решението е унифициран надпис, за да не се дразнят от отделните сайтове.

Момичета, мисля си за анкетата дали да не е свързана с миналото на Рамиз или скрития замисъл на Рамиз?

# 27
Какво им пречи логото на тия от Лапаче.Не могат ли да разберат,че ако някой е коректен към труда на някого,ще го уважават повече.То и без това затъват,пък и нагли.Аз отдавна почти нищо не тегля от там,трябва да го няма никъде другаде нещо,което търся,за да прибегна до техните услуги,което между другото от месеци не ми се е случвало.

# 28
Аз изобщо не знам що за сайт е лапа4е.Като 4ета какво е станало,явно името много му подхожда.Кретени. Close
Тегля само от наносет,много бързо става,а и там и се ка4ва.Не виждам смисъл да го търся другаде,където са го взели от вас.

# 29
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://www.youtube.com/watch?v=hPPIgmq-h3w

трейлъра на 25-ти епизод

вуйчо ни говореше през цялото време,че ще се върнем в началото Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт