До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 875
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета:) Може ли някой да ми даде мнение за АГ Др.Хърков или за някой друг АГ за следена на бременността в М.Рудник по ЗК:cry: много се колебая вчера ми казаха за Габровска,че била много невнимателна и видеозона и не бил добър,а бях се насочила към нея и още незнам при кого да се запиша  Thinking Моля ви помогнете с мнения   bouquet

Само да попитам какво по-точно се има предвид? Понеже си мислих скоро да ходя на профилактичен преглед. По принцип съм си доволна от нея, но отдавна не съм ходила.

# 616
Гамишев кои дни преглежда в кабинета си?ПРеди беше вторник и четвътрък,после стана само четвъртък...сега?!Някой ходил ли  е скоро.?

# 617

Само да попитам какво по-точно се има предвид? Понеже си мислих скоро да ходя на профилактичен преглед. По принцип съм си доволна от нея, но отдавна не съм ходила.
[/quote]

Ами че не обръщала голямо внимание и минавала ги много набързо..... Но аз ще отида и ще видя как ще се отнесе и дали ще ми следи както трябва бременността  newsm78

# 618
  • Бургас
Здравейте, момичета  Simple Smile

Имам следния въпрос: както се вижда от лентичката ми, бременна съм с близнаци. Вече се записах за следене на бременността при д-р Миринчев, отделно ще ходя и при д-р Георгиев. ФМ- първата и втората и евентуално Фетална ехокардиография ще правя в София.
Въпреки всичко имам съмнения- доколко избраните лекари имат опит със следенето на близнаци, дали съм направила най-добрия избор  Thinking

Ясно ми е, че при нормално протичаща бременност /дай боже всекиму такава/, всеки лекар е добър, но доколко са в състояние да уловят евентуален проблем навреме и да реагират адекватно- това е най-вече притеснението ми  Peace

Моля, майките които са раждали близнаци или са бременни в момента с такива, да си изкажат мнението- при кой са ходили, доволни ли са били и т.н.  Hug

# 619
  • Бургас
Аз ходих на първи преглед при д-р Ковачева.Видя ме на 4д вагинален ехограф и вече видях,че наистина има бебче със биещо сърчице Crazy Предстои ми още един преглед юни месец,когато ще съм 11 г.с.Ами незнам защо ,но като цяло ми вдъхва доверие тази жена Flutter Настроена е положително  и каза че сега всичко изглежда перфектно  Laughing
Посещавала съм я и преди години..тогава преди да отида при нея,минах през един лекар в Света София(не му помня името обаче newsm78),който ме погледна с вагинален ехограф и след като не видя нищо(бях с 10 дена закъснение на цикъла) с лека ръка ми постави диагноза извънматочна бременност  Rolling Eyes и после съобщих на родителите ми ,че съм с извънматочна и те щяха да припаднат  Shocked Веднага на друг лекар и тогава посетих Ковачева.Влизайки в кабинета аз тъжно и казвам ,че съм с извънматочна бременност и тя-Я стига глупости,младо момиче,какви са тея неща,ей сега ще го видим бебето  Laughing И тогава се видя плодния сак..При втория преглед нямаше сърдечен пулс и ми каза веднага на другия ден сутринта в болницата да ме ''изчисти''.Аз обаче не отидох веднага..страх ме беше  Sad после  вечерта прокървих и веднгаа на сутринта при нея в болницата..с упокойка бях,изчисти ме,поспах малко в болницата и следобеда като се събудих се чувствах  добре,все едно нищо не е станало и се прибрах.
Наложи ми се още едно посещение в Св София,този път исках да ме видят дали имам поликистозни яйчници(заради проблеми с кожата,дерматолог ми каза да ме видят на ехограф).Влизам аз при лекаря,който е на смяна и  Shocked пак същия с ''извънматочната бременност''  Tired Гледа ме ,гледа ме и прави пак заключение-Ами имаш кисти на яйчника,но нищо неможе да се направи.Гледай скоро време да родиш,защото иначе ще те режем...представи си една диня,е ще те одрежем като едно парче от динята, а може и по нататък да не можеш да имаш деца....аз останах така  #Crazy #Shocked  Shocked  #Cussing out

# 620
Здравейте, момичета
Аз съм майка на две големи момчета, т.е. на 46 год. Отдавна съм забравила за проблемите с бременностите и ражданията и сега на дневен ред е предменопаузния период и хормоналния дисбаланс. Зная, че много от вас са твърде далеч от тази възраст, но все пак ако имате каквато и да е информация за добър гинеколог за тази възраст жени в Бургас, много моля да я споделите. Пожелавам ви щастливи мигове и здраве!

# 621
Здравейте, момичета
Аз съм майка на две големи момчета, т.е. на 46 год. Отдавна съм забравила за проблемите с бременностите и ражданията и сега на дневен ред е предменопаузния период и хормоналния дисбаланс. Зная, че много от вас са твърде далеч от тази възраст, но все пак ако имате каквато и да е информация за добър гинеколог за тази възраст жени в Бургас, много моля да я споделите. Пожелавам ви щастливи мигове и здраве!
Мисля,че добър вариант е д-р Градева.За съжаление не работи с ЗК,но пък в сравнение с другите гинеколози взема малко за преглед,т.е 25лв,т.к е вече пенсионирана.Гинеколог-онколог е и доколкото знам не следи бременни,а приема пациенти с гинекологични проблеми от рода на ранички,течения както и пациенти в климактериум.
Кабинетът й е в "Славейков" в бл.21 Вх.А ет.1
Приема пациенти всеки делничен ден от 10 до 12 и от 14.30 до 18.30ч.
Телефоните й са:сл.тел.88 37 30,дом.тел.86 10 36 и мобилен 0886 41 77 61. Peace

# 622
Благодаря ти dayzi-маргаритке. След 2 седм се връщам и ще я потърся. Спасяваш ми живота!

# 623
Благодаря ти dayzi-маргаритке. След 2 седм се връщам и ще я потърся. Спасяваш ми живота!
За нищо!Всичко хубаво! Peace

# 624
  • Бургас
Здравейте, момичета

Чувала съм добри отзиви за Вълкадинова от жена на горе-долу същата възраст. За съжаление не зная къде й е кабинета, но знам че работи със ЗК!

# 625
  • DE
Анито, кабинета на Вълкадинова е в клиниката срещу х-л Космос( до аутлета на адидас), на 2 етаж.

# 626
Здравейте мами Simple Smile Бих искала да попитам за АГ Парушева-след като не работи с ЗК ,дали ако отида на преглед при нея и се наложи да ми пусне някакви излседвания мога да ги мина по здравна каса след като имам осигуровки.....Понеже съм в 10 г.с ,а направление за АГ личната ще може да ми даде чак юли месец и се налага да отида на частно и затова след като така или иначе ще давам пари на частно поне да отида на по -добра апаратура и лекар,а иначе смятам да се запиша за следене на бременността при АГ Габровска. А също така какви парички взима Парушева за видеозон?
Благодаря ви предварително момичета pregnant Hug Hug

# 627
me4opuhhh аз също следях бременноста си при лекар който не работо със ЗК. Той ми казваше какви изследвания трябва да направя, а личната ми даваше направления за тях.

# 628
  • Бургас
Правих видеозон при Парушева миналата седмица-50лв.Каза ми,че трябва да си направя ПКК и ми даде една бланка на лабораторията с цените,като подчерта кои изследвания трябва да се направят.Смятам утре да ги пусна,но няма да взимама направление,защото наблюдаващата ЖК я няма,а при личната има винаги много болни и ме е страх да не се заразя,и без това съм рискова.Така че ще си платя.

# 629
И аз за утре си записах час при Парушева,значе взима скъпичко за видеозон дано си заслужава.Аз за първи път ще ходя при нея и дано всичко е ок с бебчо нямам търпение да го видя newsm30
Но явно за изледванията коийто трябва да ми се пуснат ще трябва да ги мина на частно,защото чак след месец ще мога да взема направление newsm78.Някой знае ли колко парички биха могли да излязат горе долу тези изследвания на частно, които трябва да ми пуснат в 10г.с,без феталната?  Thinking  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт