Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене?

• 375 840
  • 1 474
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Ами моят комплект е от скъпите - Силарган и преди около 2 години струваше към 700лв за 4-те неща. Така, че тези, за които говори продавачката трябва да са от по-обикновените им и да са на по-ниски цени. Но пък предполагам, че при тях материалът няма да е възможно най-безопасният както е при Силаргана и не знам дали ще са най-добрия избор в тяхната категория.

Да евтините бяха нещо от сорта на 400 лв за 3- 4 танджери не помня точно PeaceТе са от обикновенната си стомана 18/10.И все пак по-добре в такива ,отколкото в тези китайските където ги има по 10 тенджери за 50 лв Peace

# 151
Ще покажете ли вие точно кои модели на Silit имате? Ще поразмисля малко и може да се прежаля да взема една по-малка тенджера, поне на детето да готвя в нещо сигурно. На сайта на Двата Щъркела има показани много неща, да ме насочите към нещо по-конкретно. А тези съдове виждали ли сте ги? http://pensofal.com/index.php?option=com_content&view=articl … d=163&lang=en Дали ги има в България?

# 152
  • София
  Някой дали може да обобщи, но не с обяснение на материала, а с това кои марки и видове съдове предлагани на бг пазара са ок?
  Досега запомних Силит- Силарган и Пирекс стъклени.
  Наврамето от четене реших, че СКК то са безвредни, и съм се обзавела с един тиган и малка тенжерка, а хич не бяха евтини. Тук прочетох обаче, че не ги препоръчвате, кажете защо? Там предлагаха и изцяло стоманени съдове, те стават ли?

# 153
  • Europe
На всички който се прехласват по MONETA. Искам да кажа:
Каква ВЕЛИКА ЗАБЛУДА. ХОРА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТЕЗИ ТИГАНИ. Не мога да си представя, че някой може да твърди подобно нещо (страхотни, невероятни). Това са най-лошите тигани, които сме виждали. Излющиха се зверски само от 5-6 ползвания, не, направо се издраха от нищо и никакви дървени лъжици. Загарят, залепват, т-р-а-г-е-д-и-я! Излъгах се да си ги купя. Уж на промоция точно в Метро. Даже купих 5 броя newsm61 за подаръци за нова година. И то на най-близките ми семейства. Е, няма такова излагане.  Embarassed  newsm45  Бясна съм. Струваха по около 50 лева всеки, от Метро. Как само се зарадвах като ги видях. Изглеждаха чудесно. Белички красиви. Керамични !!!!!   hahaha Леле-леле!

Добре, че купих и за вкъщи и ги ползвахме успоредно с другите хора, та бях наясно що за боклуци са. Все още ме е срам. Представям си как щях да подпитвам хората "Как са новите тигани?" ..... и те горките хора сигурно за да не ме обиждат щяха да си мълчат тактично.  Е да речеш, че само аз неумея да ползвам тигани ... но на всички да им се издраскат за по-малко от месец. А и мъжът ми има 2 ресторанта, не е като да не сме виждали тигани все пак. Изобщо хора, които не говорят от личен опит, и не са ползвали нещо, не трябва да дават мнения по форумите.
Е сега поне дружно 5 семейства ги псуваме. Аз даже моя още утре ще го изхвърля на боклука, за де не ме дразни повече.
Абе да не казвам, че тука май нещо ми намирисва на рекламки, ама айде.  Money

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 22:36 от aleina

# 154
Тези монета май само едно момиче ги е препоръчала..

# 155
Това с Монетата звучи ужасно. Защо не направиш рекламация, би трябвало да имат гаранция. Аз тях от самото начало не ги харесах заради това, че покритието е с нано технология.

# 156
  • София
Аз пък имам тиган на Монета и съм доволна PeaceА реклама не им правя със сигурност,нямам нищо общо с тях Laughing

# 157
  • Варна
А тези Thomas, които сега ги има на промоция с Метро точките къде са в класацията на хубави/безвредни/ съдове ??? Някой ползвал ли ги е???

# 158
  • Europe
Незнам, никого не искам да обиждам, че прави реклама, но друго не ми идва на ум.

Вече го хвърлих моя тиган. Той напълно се скапа. От бял вече беше станал - черен. А гаранциите съм ги затрила някъде повреме на ремонта. А и фактурите са заминали някъде по архивите на счетоводството на фирмата ... карай да върви ... не ща да си ги спомням тия тигани.

А имам чувството, че ЗА България се произвеждат тотални боклуци.   newsm12

Давам жив пример:
Миналата седмица бях на гости на приятели в чужбина. Когато се наведох да целуна детенцето им, няма да ви обяснявам как миришеше на чистички и изпрани дрешки.  А в тоалетната им ухаеше невероятно само от тоалетната хартия, проверих коя е - Zewa оранжевата. По съвпадение (или защого и тук и в чужбина е на промоция  Simple Smile ) и ние в момента вкъщи сме с оранжева Zewa. Е, мога да ви кажа, че няма нищо общо. Изветряла ли е, стара ли е, или пък е по-нискокачествена, незнам, но нашата мирише много, много слабо и то само първия един час. А онази ти ароматизира цялата баня, една седмица не спря да мирише силно.

Освен това се пресрамих да попитам какъв им е омекотителя за пране (ужас, .... като че ли идвам от Аборигения). И какво мислите - Ленор от светло синия!!! #Crazy  Еми точно съм го взела и за вкъщи същия.

Е, аз ли попадам на "криви ниви". Вече съм се зарекла на промоция НИЩО, ама нищо да не купувам.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 14:32 от aleina

# 159
  • Europe
А тези Thomas, които сега ги има на промоция с Метро точките къде са в класацията на хубави/безвредни/ съдове ??? Някой ползвал ли ги е???

Ходих, гледах ги тези Thomas в Метро. Еми те са направени за лилипути.  newsm64  Аз за куклите барби на дъщеря ми ли ще готвя? То и на тях няма да им стигне.

# 160
# 161
Последното не ми се отваря  newsm78

# 162
  • Sofia
Незнам, никого не искам да обиждам, че прави реклама, но друго не ми идва на ум.
Освен това се пресрамих да попитам какъв им е омекотителя за пране (ужас, .... като че ли идвам от Аборигения). И какво мислите - Ленор от светло синия!!! #Crazy  Еми точно съм го взела и за вкъщи същия.

Е, аз ли попадам на "криви ниви". Вече съм се зарекла на промоция НИЩО, ама нищо да не купувам.

Отдавна сме установили, че перилните препарати за БГ нямат нищо общо с тези на същите марки в чужбина. Имаше теми тук, включително и с потвърждение от хора, работили в бранша. Затова прах за пране купувам от Англия (онлайн) или гръцки.

# 163
  • в света на неограничените измерения
Дами, дайте мнение за този комплект.
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=65&pid=43522

Изработени са от лят алуминий на ELO.Еднаква дебелина на дъното и стените,което
не позволява загуба на топлина.
Затоплят се бързо и ефикасно и при слабо подгряване.

Не съм ги виждала на живо. Колебанието ми е за този лят алуминий.
Това по-добро ли е от стоманата 18/10 или бъркам.

# 164
хехе изведнъж много теми по въпроса за домакинската посуда, кръгом да Ви чета и Вас... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт