помогнете да намерим убиеца на Стела ( куче)

• 6 834
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Присъствали ли сте на кучешки бой? Със залагания, с осигурени ветеринари и т.н. С букови клинове им отварят устата, за да извадят другото куче.
Тия за заякване на шийните мускули носят една гиричка, завързана с ремък по час - два всеки ден. Скачат от земята, захапват клон и се люлеят напред- назад на него. Чувствителността им към болка е в пъти по-малка отколкото на други кучета. "Аз го ритам, то си мисли, че го галя и ми се радва, върти опашка".

Сърбия - http://www.focus-news.bg/?id=n1387670
Дания   - http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=16664&pid=432884&st=0&

# 46
Ако продължаваме да отговаряме на насилието с насилие...нали това се случваше последните 20 години.Резултатът всички го виждаме днес-пълна анархия!

На първичните индивиди - първичен прът.
По принцип не съм за насилието, но понякога здравият и здравословен бой помага при "възпитанието" на поотрасналите кретени.

Ако бях мъж и ако стана свидетел на нещо такова, не мога да гарантирам, че ще се въздържа от физическо насилие. Инстинкт.

# 47
Аз също не съм за насилието, но приятелят ми реагира първосигнално - та оня насъска кучето срещу нашето, срещу мен и срещу него.... И що - щото сме минали покрай него - ми честито, но вече определено ще помисли преди да го направи пак, защото не изяде 2 шамара, а доста голям бой. А питбула му клатеше цялата кола - това е невероятно силно куче, просто имахме късмет, че не успя да захапе!

# 48
  • в ябълковата градина
Такова куче висеше един час на един клон в
градинката на "Свети Георги" - София.
Собственикът си го тренираше и му се радваше.
Около него се въртяха 2-3 момчета около 15-16 години.
В градинката имаше играещи деца и майки с колички.

# 49
Не мога да ти помогна, понеже не съм от града.
Просто искам да изразя огромното си съчувствие. Виждала съм куче, оцеляло след нападение от питбул и няма да забравя погледа му. Просто си личеше, че е изживяло голям ужас. И то, и стопанката му бяха психирани изцяло.
Аз и без да съм патила малко отдалеч заобикалям точно тези кучета, макар и да знам, че сред тях има и щастливци, които са попаднали на свестни стопани.
Дано да хванат този престъпник и звяра му. Това не бива да остане безнаказано.

# 50
Дано заловят кучето, а звярът, който му е стопанин плати яка глоба.

# 51
Оплакване в полицията подадено ли е, че нещо ми убягва моментът?

# 52
  • на езерото в града
Подадена е жалба-все още има ентусиасти като нас,които вярват,че рано или късно държавните механизми трябва да заработят!Цитирам собствениците на Стела :

"Цялата история със СТЕЛА се случва на 21.04. На 26.04. отидохме до МВР-то да си вземем входящия номер на жалбата. Полицаят веднага отиде да ни донесе номерчето. Малко по-късно видяхме че то е с дата 26.04. ???....
Дали тогава на 26.04 са решили да пуснат действително жалбата, като са видяли "че още не ни е минало" или просто така странно действат ???... Честно казано, вероятно ние ще трябва да си го намерим и да го дадем "на тепсия" на полицията. Поне кръгът малко по малко се затваря. Благодарности на всички проявили съчувствие. Дори това е достатъчно в тази умираща страна с гнило общество. Приятно е когато такава (некомерсиална) кауза сплотява хората. Така си мисля и обществото ще стане по-добро...."

# 53
  • Пловдив
Пуснете инфото във Варненската тема Peace

Преди години, моето куче беше нападнато от питбул, раните на кучето  заздравяха за един месец, но психическата травма и за двете ни беше много голяма  Tired

# 54
Ама само глоба за собственика ли? А психолог за кучето, няма ли да има?

# 55
Аз в Разград не намирам нито психолог, нито психотерапевт за мой близък, ти пък, за куче.
Изобщо в България има ли кучешки психолог?

# 56
Време е да я открията тази специалност, доста доходоносна ще бъде в нашата хуманна държава.

# 57
  • на езерото в града
Цитат
Пуснете инфото във Варненската тема

Violenza,би ли ми казала къде да я търся тази тема,в клюкарник ли е?

# 58
Айде стига с тия кучкарници тука, че едвам се въздържам вече.

# 59
  • на езерото в града
Моля? newsm78
Някой да не те насилва да четеш?Кое по-точно те дразни в цялата история?

Общи условия

Активация на акаунт