Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са мненията за имената на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са мненията за имената на бебетата?
-
Какви са препоръките за комфорт по време на бременност?
-
Какво е основното послание в публикациите?
. Детето при кои ще го оставиш? При второто раждане съвсем бях изключила и говорех само на български и карах мъжа ми да превежда. Не че нещо смислено казвах освен че искам да избутвам бебето. При първото бях с епидурална и нямаше такива неща бях си с акъла 
, какви съвети дават..
. Ако наистина трябва да лежиш и имаш някои които да гледа детето по-добре там да отидеш
починал е когато съм била на 2год и 9месеца, а майка ми бременна с брат ми в 6 месец. много трудно съм живяла докато не започнах при военните и срещнах Филип. сега стандарта ми на живот за мен е даже над средното. Филип сега го местят на нова длъжност (той е ръководител полети и същевременно и лети няколко пъти в годината) и постоянно дава 24 часови дежурства, излиза много рано или тръгва късно и се прибира късно 
трудно е като няма кой да помогне за 5 мин освен ти и мъжа ти. Моята майка почина когато бях бременна 6м с голямото ми дете-Филип, баща ми е в бг. На мъжа ми родителите са доста възрастни ,над 80г исъщо няма как да помагат...така че много добре те разбирам
. Сега полезно е, че са две и си играят много заедно и на двора. Дано да се почувстваш по-добре скоро
При мен е друго - вчера като ме нападнаха контракциите, синът ми ми подаваше ръка да стана, за да не стягам корема