Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са мненията за имената на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са мненията за имената на бебетата?
-
Какви са препоръките за комфорт по време на бременност?
-
Какво е основното послание в публикациите?
>
Най-много да ти кажат, това, което аз ти обясних, но нямат друг повод! Щом си имаш всичко е ок!
понеже ходим с малката на гости на родителите ми /живеят в италия/ мьжа ми ми направи декларация през 2007 г., сега я погледнах на нея си пише, че е безсрочна и никога не сьм имала проблеми по летищата. от двумесечна я разнасям по самолетите, единствено ми искат копие от акта за раждане и декларацията. дано нямате проблем, желая ти го от сьрце

да съм си стояла вкъщи на хапчета (магнерот и но шпа) и ако станело по-зле положението пак да се върна за да ми търсели място в отделението. казаха ми да лежа , което няма как да стане, защото детето си иска неговото. направо съм в чуденка какво да правя. Филип не иска да ме пуска да се прибирам пак в Ямбол, но от друга страна той заминава за 2 седмици и кой ще гледа ванеса? аз само вечер като се занимавам с нея до къде я докарах, а ако трябва цял ден да ходим по парковете и да готвя за 3-4 хранения.... краят се знае какъв ще е. на всичкото отгоре още няма списъци за детските градини в Пловдив. уж трябваше да излязат края на май сега се говори за 15.06 вече се подиграват с нас. какво толкова има. гледаш молбите и правиш списък. аз мислех да говоря с директорката в градината в която ни приемат да ни включат в сборна група до септември, но ако тепърва първо класиране ще е средата на юни то второ и трето ще дойде август месец. нарочно са ги направили така нещата
Матрака беше на земята досега и си беше много удобно, но с корема и постоянните контракции не можех да ставам сутрин. Но... за мой срам... снощи заспах на дивана в хола и се събудих в 6,30