Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 872
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
И аз бих отишла в болница да раждам.
За първото ми дете всички ме убеждаваха, че ще родя бързо и безпроблемно. Резултата 30 часа с родилни контракции на 5 мин. и без разкритие което доведе до задушаване на бебето. За да я спасят ме срязаха и я измъкнаха бързо. Ако трябваше тепърва да ме превозват не знам какъв щеше да е изхода. Но всеки си преценява сам за себе си.

# 706
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дано, дано, ама май на там отива работата.

Момичета, пускам ви един линк към настоящ мой проблем и тема, кяото отворих, моля ако знаете нещо по въпроса да ми кажете  Praynig> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498880.0

# 707
Бобчее на линка ти отговорих, но и тук ще ти напиша.....щом нямаш дата е безсрочна декларацията. Hug

# 708
Ох дано  Praynig

Само д ане се заядът с това, че е издадена преди една година. По принциип няма много логика с тия безсрочни декларации, щото за една година много неща могат да станат и аз например да реша да си отвлека детето без желанието на бащата и като имам такава декларация- готово, чиста работа.
Затова размисляйки логически, стигнах до заключение, че нашите на излизане могат да се заядът с мен. Те и миналата година го направиха. Апостила на норвежците бил квадратен и ме питаха що аджеба е квадратен тоз апостил, а не друга форма  ooooh! ShockedЧе аз откъде да знам  ooooh! Чак звъня да пита, данеби да е фалшив, моля ви се.
Абе, какво ли не мога да очаквам от тях  Rolling Eyes

# 709
  • В сърцето на моите съкровища...:)
bob4enka, виж сега, за срока няма проблем. По принцип щом няма срок се счита за безсрочна. Но има една подробност относно заверката. По принцип трябва да е заверена от български нотариус или в българска консулска служба. Затова са ти направили проблем предишния път. Ако имаш възможност иди в посолството, ако ти е наблизо да ти сложат един тампонен печат! Peace

# 710
Ами не ми е на близо, на 600 км ми е. А и преди като звънях в посолството тук, ми казаха, че е нужно само от съда да е заверена. Тук нотариуси няма. Иначе превода на български си е заверен от лицензиран преводач къмм консулството  newsm78

# 711
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Е, тогава няма за какво да се притесняваш, оставяш им на заминаване едно копие и готово!  Peace Не се притеснявай няма за какво да се заядат!  Flutter Най-много да ти кажат, това, което аз ти обясних, но нямат друг повод! Щом си имаш всичко е ок!

# 712
Само д ане се заядът с това, че е издадена преди една година. По принциип няма много логика с тия безсрочни декларации, щото за една година много неща могат да станат и аз например да реша да си отвлека детето без желанието на бащата и като имам такава декларация- готово, чиста работа.
бобче,да кажа и аз  Grinning понеже ходим с малката на гости на родителите ми /живеят в италия/ мьжа ми ми направи декларация през 2007 г., сега я погледнах на нея си пише, че е безсрочна и никога не сьм имала проблеми по летищата. от двумесечна я разнасям по самолетите, единствено ми искат копие от акта за раждане и декларацията. дано нямате проблем, желая ти го от сьрце  Wink

# 713
Бобче, много кофти това с мъжът ти. Дано не се стекат така нещата.

Момичета, на мен такава декларация при влизане в Бг не ми трябва, нали?
Защото в събота пътувам и нямам подобна. А ще се връщам с мъжа ми и май няма смисъл да се вади. newsm78

Gi, раждането вкъщи тук е много популярно и аз се чудих, честно казано.
Повечето ми колежки тогава бяха родили вкъщи и ме убеждаваха, че е по-добре.
ама така и не се навих. Като си помисля обаче в болницата не се случи нищо, което не можеше и вкъщи.
А местенето с 5 см от къщи до там беше кошмар, имаше задръстване и така съм викала в колата, хаха.

Днес голямо обикаляне падна и краката ме болят. Вие взимате ли си вана?
Тук ( естествено  Laughing ), ми казват че няма проблем да взимам, ама дали е така...
А понякога след такава  умора ми се иска, определено да се отпусна в топла водичка.

# 714
Бобче, дано се оправят проблемите по-бързо, стискам палци Hug
Mila Elain  аз не смея да си вземам вана, обичам по-топла вода, а нали не е хубаво да се претопляме и затова съм на душ Simple Smile
Момичета с разни болежки аз от доста време се лекувам(и всички у дома) следвайки съветите на д-р Михайлов ето ви линк http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=3097&sid=df … 3231bbf7b215cb19b
много съм доволна и не стигаме до антибиотици.

# 715
Мерси момичета  Hug

Силви, а имаш ли дата на заверкат ана твоята декларация. На моята не е упоменато, че е безсрочна, просто не е упоменат и никакъв срок. Дано е така както казвате, че от нашите гранични служби, всичко може да се очаква  ooooh!

Мила, тези декларации ги искат като напускаш държавата, когато си сама с детето. За влизането няма проблем  Peace

# 716
здравейте,

аз се добрах до болницата в 22.30 часа. всички помислиха , че отивам да раждам  Shocked бил ми много голям корема за 5 месец. че е голям голям е, но чак толкова. разкритие нямам, което много ме радва, но нямали място в болницата и ме върнаха Sad да съм си стояла вкъщи на хапчета (магнерот и но шпа) и ако станело по-зле положението пак да се върна за да ми търсели място в отделението. казаха ми да лежа , което няма как да стане, защото детето си иска неговото. направо съм в чуденка какво да правя. Филип не иска да ме пуска да се прибирам пак в Ямбол, но от друга страна той заминава за 2 седмици и кой ще гледа ванеса? аз само вечер като се занимавам с нея до къде я докарах, а ако трябва цял ден да ходим по парковете и да готвя за 3-4 хранения.... краят се знае какъв ще е. на всичкото отгоре още няма списъци за детските градини в Пловдив. уж трябваше да излязат края на май сега се говори за 15.06 вече се подиграват с нас. какво толкова има. гледаш молбите и правиш списък. аз мислех да говоря с директорката в градината в която ни приемат да ни включат в сборна група до септември, но ако тепърва първо класиране ще е средата на юни то второ и трето ще дойде август месец. нарочно са ги направили така нещата Sad

# 717
  • София
Добро утро!
Весе,много гадно това с болницата  Twisted Evilнямат места как може такова нещо???
Аз бих ти дала съвет ако се налага га лежиш да отидете някъде другаде Rolling Eyes
Вярно,че в къщи е най добре ама като няма как да се пазиш и да почиваш няма смисъл! Hug
Важно е поне,че нямаш разкритие! Grinning

Ние станахме преди малко и съм се наканила до след час да излезнем дано не ни завали! Twisted Evil Praynig

Мирче,появи се и ми избяга! Rolling Eyes Hug

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 09:06 от ♥Димяни ♥

# 718
  • София
Добро утро  Hug
как сте слънчица, как спахте? И днес май ще е облачно...
Димяни, бързайте навън ако понапече, че после пак ще завали  Simple Smile
Бобче, не мога да ти помогна, но ти пожелавам успех и да нямате проблеми по границите  Hug
Весе, и на теб пожелавам да се оправят бързо нещата и ако може, да стигнеш някак до мама и тате, за да ти помагат за Ванеса  Hug

Ей, ама вие вече стигнахте средата на бременността, колко хубаво... Аз ще почакам още 20-ина дена и ще направя една празнична вечеря за моите момчета - любимият и синковеца  Simple Smile Те двамата вчера ми направиха спалня от две подматрачни рамки с крачета  Party Матрака беше на земята досега и си беше много удобно, но с корема и постоянните контракции не можех да ставам сутрин. Но... за мой срам... снощи заспах на дивана в хола и се събудих в 6,30  ooooh! и се преместих да си пробвам новото легло. Тази сутрин го ударихме на подигравки за моя сметка и доста се посмяхме  hahaha

Приятен ден на всички, дано напече поне малко  Heart Eyes

# 719
  • София
Мирче,аз вечера празнична не съм правила  Party но то все сами си вечеряме та за какво ми е... Rolling Eyes
Нашия тати замина извън СФ и не знам дори кога ще си дойде надявам се за прегледа с МАрков вторник но шанса е минимален и ще трябва да си ходя сама  Confused
Все ще има нещо да ме дразни мен! Crossing Arms

Ние се облякохме и излизаме след малко!

Общи условия

Активация на акаунт