Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Весе,дано всичко е наред и да няма проблеми! Praynig Hug
Ще чакаме да се включиш!

# 691
Весе дано всичко се оправи по-бързичко Praynig Hug

# 692
Здравейте!Аз тези дни само за пола мисля и не издържах до юни при Марков ,та днес отидох в частната ни болница на ФМ.Прегледа беше 15 мин ,доктора каза,че всичко е ок ,но пола не видя ,краката са успоредни един до друг и сгъната в колената,цялото бебе беше като топка свито .Радвам се,че всичко е ок ,но за съвсем редови ехографски преглед не останах доволна и 70лв дадох ,а дори пола не научих.Нищо ще си чакам при Марков пък дано да не е пак на кълбо бебо.Иначе ми се стори ,че с ехографа мн ме натискаше по корема и сега ми едно некомфортно и взех 1 нош-па.

# 693
момичета едва се дигнах от леглото днес.   С натуто червено гърло съм и сливиците ме болят  и хрема. дано само не вдигна температура Praynig Praynig Praynig много кофти положение мъча се с едни хомеопатични хапчета от вчера личната ми изписа но уви... Confusedниква промяна .кажете някви бабини лекова ,че въобще не ми се иска антибиотик, а ми се струва че без него няма да стане #Crazy

# 694
  • На село (близо до Лондон)
Веселина дано да не е нищо страшно... Praynig
Я още една мама от Англия в нашия месец...здравей tsvelichkova  Party

Вчера бях на преглед при акушерката по-обяд след работа като водех и Денис с мен. Той малкия тъкмо заспа в колата и трябваше да го събудя. Доста кисел беше и аз трябваше да бързам за да взема баткото в 3 часа. Така че имах само около 15 мин за прегледа. Беше моята акушерка и една студент-акушерка прегледаха ме, като се наложи и Денис да го гушна и легна с него за да чуят тоновете на бебето, че Денис се разрева. Едната седи до леглото и пази Денис да не падне а другата се опитва да чуе тоновете..Абе ..смях...но всичко е наред с бебето

Накрая пак ме попита дали съм мислила да раждам в къщи този път, ако всичко е добре до края на бременността. И двете ми раждания започнаха през нощта с изтекли води. Второто ми раждане беше 2 часа, като в това време трябваше да събудя бъдещия батко да го облечем и тн и да го заведем с колата при приятелка за нощта или докато родя. Така че стигнахме до болницата и след 20 мин Денис се роди...Сега ще трябва двама да събуждаме и завеждаме някъде..за по-големия имам вече предложения къде до отиде но трябва и двамата да са наедно място иначе наистина ще родя в колата #Crazy

Вече започнах доста да се замислям да раждане в къщи. Аз докато родя на първия етаж, децата ще спят  Heart Eyes и като се събудят новото бебе пристигнало...Но мъжа ми не е много навит за в къщи..давайте съвети  bouquet

# 695
Хах ,здравейте съкровища мои.

Честито на узналите пола.На тези с оплаквания силни прегръдки и всичко бързо да се оправя.

Сега чета Тони писала: Мирче,аз имам среща с една приятелка в О!Шипка,може да се засечем и ми стана смешно,понеже и ние с моя мъж вчера бяхме там  Mr. GreenАз вчера прекарах много хубав ден за 1ви път оъ много време.Голяма разходка и покупки с моя човек.Вечерта заведохме детето до Мак Доналдс после на цирк и всичко беше супер  Hug

Днес обаче много ме боли глава  ooooh! Вече се чудя какво да правя,може би трябва да намеря начин да уравновеся климата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 696
Ето ме пак, Веселина дано всичко е наред, с теб сме  Hug

GI аз съм старо куче тук, но повече чета, отколкото пиша, че в Англия нали всичко е различно и не съм много компетентна по всички въпроси. За раждането в къщи и мен ме питаха, но мен си ме е страх, като бременна с първо. Мен в болницата ми е притеснено, пък камо ли в къщи. Пък и предпочитам детето и аз да сме под лекарско наблюдение дори и за няколко часа, незанам всъщност колко седи акушерката в къщата де. Но всеки си знае, ти имаш и добър опит с две деца вече.

daila777  и аз съм така от една седмица, едвам дишам. Пия парацетамол. Свалих температурата с кърпи с оцет. Компрес на гърлото с ракия знам, че много помагал, ама на мен като ми се гади, тази ракия не мога да я понеса.

# 697
  • Sofia
Здравейте,

може ли и аз да се присъединя към вашата компания? Термина ми е 15.10 - момче /потвърдено от 2-ма лекари/. Имаме на първа страничка затова не пиша повече подробности.

Имам едно питане: Някой ходил ли е при д-р Томова на ФМ? Интересува ме колко продължава прегледа. Имам час за 31-ви, а ме изненадаха с тържество в детската градина и се чудя дали ще успея да се върна или да си отменя часа.

# 698
Velina_p, аз имах ужасна диария миналата седмица, 6-7 водни изхождания направо за няколко часа и доктора ми каза 2 прахчета смекта да пия за деня и се оправих, а трябва и диета няколко дни да се пази, някой беше написал по-горе каква. Успех!

# 699
  • На село (близо до Лондон)
tsvelichkova и аз за първото не бих си помислила да раждам в къщи. А и сега ако имах някои да ми гледа другите две деца докато аз и мъжа ми ходиме да раждаме сигурно пак не бих се замислила за раждане в къщи. Просто ако всичко протече добре с раждането наистина ще ми е по-удобно да съм си в къщи и да не тичам с контракции с другите две деца  Heart Eyes Но пък ако има усложнения е много по-добре да съм в болницата а не да не водят посред раждането. Болницата ми е на 5 мин път с кола...ох голяма чуденка ooooh!

# 700
  • София
Ely-st,добре завърнала се и се включвай по честичко! Hug
Честити ти сини новинки ще ги отбележа след малко!  Party
Всеки преглед както и при Томова така и при друг лекар е различен според ситуацията кое бебе как е застанало и т.н. Peace

: daila777,дано бързо оздравяваш........ много неприятно! Rolling Eyes Praynig Hug

Наде,ние бяхме там от 21 до 23,30  Party
Не съм ви видяла  Mr. Green то беше фул с народ ooooh!едвам намерихем маса!

Ги,каквото на тб ще е по добре това избери! Peace Hug

pashic,викаш зор за пола да разбереш и даде 70 лв   Laughingважно е,че всичко е наред пък скоро ще знаеш! Heart EyesМарков ще види пола не се съмнявай!

Ние все пак излезнахме за малко на вън и ни зваля и на бегом се прибрахме Twisted Evil

# 701
  • Stavanger,Norway/ Varna
GI, де да знам, някак си, аз не бих раждала в къщи. Всичко се случва и винаги когато най- млако го очакваме, най- непридвидимото. Най- добре е да си си в болница, за да може бързо да се реагира при какъвто и да е проблем, недай си боже.
Относно децата, нямате ли приятел, който може да дойде веднага у вас да остане за през ноща с децата, когато започне раждането? По- добре е, отколкото вие да ги развозвате. И като последна алтернатива- мислили ли сте за вариант, таткото да си отане при децата, докато ти раждаш. Знам, че е кофти да си самичка, но така пък няма риск да родиш в колата. Освен това, раждането може и през деня да започне, няма гаранция, че ще е нощем. Каквото и да измислите- успех  Peace

Момичета, прогнозите с развитието на нещата около мъжо хич не ми харесва и май нещата отиват на там, че може да се наложи и самичка да раждам тук. Направооооооо...уффф не ми се мисли. Остава ми самод а се надявам, все пак да не стане така  Praynig

# 702
  • Стара Загора
Като сте заговорили за раждане в къщи - и аз да си кажа:  Mr. Green
Аз лично предпочитам в болница, защото всичко може да се случи и там бих била по-спокойна. Peace

# 703
Здравейте )))
Най-после ви изчетох, 2 дни не съм влизала в нета.
Аз миналия ден усетих някакво потрепване в корема ))) приятно ми стана, но е доста слабо усещането.
Понякога усещам натежаване ниско в корема, усещането не е много приятно и незнам дали е нормално, мисля да споделя с лекарката.

# 704
  • София
Бобче,дано не стане така  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт