Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква енергия носи дъждът?
Какви техники се използват по време на Рейки сесии?
Какво влияние оказва инициацията в Рейки върху ясновидските способности?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква енергия носи дъждът?
-
Какви техники се използват по време на Рейки сесии?
-
Какво влияние оказва инициацията в Рейки върху ясновидските способности?
-
Каква е ролята на водата в контекста на енергийното лечение?
-
Каква е значението на мантрата „Ом Ах Хум Ваджра Гуру Падма Сидхи Хум“?
Приятелката ми ме помоли да му пращам Рейки, а аз се притесних за нея, защото през цялото време плачеше, попитах я дали иска да й пратя Рейки и на нея, а тя ми отговори, че не желае, важното е да се оправи любимецът й.

Здравейте всички !
........... та от мен пожеланието да докарате живота си до такива числени стойности, що касае рождените ви дни, а от вас добрите мисли към България !!! Пък за тортата ..................... ????????????? Ей за това хич не помислих................. ма хайде с позволение на четящите тази тема ще я разделим между пра пра внуците ви
!!!! Ей да оставите едно парченце и на мен ............... то тогава по кабела сигурно и сладкиши ще могат да се пращат по личните съобщения през интерниет!!!

Част от силата ни е дадена да сдържаме самите себе си и да не я използваме !!! Който не му е ясно да погледа малко Енимъл Планет. И да наблюдава учените които следят или изучават съответната екосистема !!! На колкото и брутални сцени да стават свидетели много рядко ще видите някой да се намесва в полза на някоя от жертвите , макар и да изглежда много лесно............. два изстрела с пушката или един вик по мегафона и малкото на газелата ще бъде спасено от кръвожадния леопард или от гадно хилещите се хиени !!!
много е интелигентен и не прави много бели
!!! Но съм ти благодарен за въпросчето , защото ще стане ясно, че факторите, които влияят на здравето ни са много и разнообразни и понякога трябва на принципа на отхвърлянето да стигнем до извода, дали изобщо да предприемаме нещо и ако е да, то точно коя енергийна практика ще е най - удачна за позитивната развръзка на нещата при човека или хората които са се обърнали към нас за помощ !!!
!!! И ако е сив Жако или някакъв зеленикакъв Амазона, па ти му се фръцкаш гримирана и с разни разноцветни рокленца, бюстиенца и шарени полички...... - нали ти идва наум, че той е лудо влюбен в теб
наподобяващи брачен танц на мъжкарите от неговия вид.
( имам в предвид теб папагала и един от младежите ). И кой какво му е на душата сърцето и .......................под опашката ......... !!!