Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 092
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • DE
На вчерашните рожденици пожелавам здраве, весели и безгрижни следваЩи години!!!
Сега мернах че Natalyna, има днес рожден ден newsm59

Пеп-4о, благодаря ти за разяснението за картофените люспи!
Аз такива  прахове за пюрета не купувам, за това и не знаех. Помислих си че са настъргани картофи newsm78

Леля Ог, каде изчезна пак? Почва да ми липсва Hug

Днес(вчера) имаше ребърца и по ноЩите (задоволявам  мъжки каприzи Whistling)
 правих пак маринованите чушки наСелма.

# 151
Наталина, честит празник   bouquet
Тутулина, честит рожден ден   bouquet
Тайна, честит празник  на дъщеря ти bouquet

Нордина, много ми допаднаха соленките.

Аз нямам кой знае какво. Едни много лесни мъфинки с череши:

# 152
matze,чудни чушчици!Изглеждат абсолютно като камби!  Grinning

В скоро време се каня да пусна рецепта наистина за чушки,която става и за консервиране и за всекидневна зеленчукова манджа.Само да се сдобия с необходимите продукти за да направя снимка.  Wink Вярвам ,че ще ви хареса,щом камбите жънат толкова успех.  Simple Smile

пеп-4o ,готино пилешко по  китайски!  thumbsup
nordina,Денерис,много хубави сладкиши!  Heart Eyes
nahodkata,как правиш глазираните моркови?Изглеждат много привлекателно!  Flutter

# 153
Natalyna,честит рожден ден!Нека живота ти бъде пълен с много хубави емоции и най-незабравими и прекрасни мигове!  newsm59 newsm67 bdbaloni happy bd

# 154

пеп-4o ,готино пилешко по  китайски!  thumbsup

мдаааа newsm12 newsm12 затова сутринта повторих и имаме пак същото за обяд  Laughing Laughing на някои в кутии

Нанита,  чудесни са ти соленките  Peace
Маце, аз съм пробвала и с настъгани картофи, но не е така вкусно, а както Верабел казва - всичко, панирано в такива люспи е вкусно - правила съм и сирена, и кашкавалли, а пейна препоръка - и свинско филе, чудесно е  Peace И аз открих това пюе, когато запонах да панирам в него,  иначе никой не го харесва у нас.

Денерис, дай моля рецепта за тези чудесно изглеждащи мъфинки  Praynig

# 155
  • София
Natalyna, Тутулина,Тайна, честит празник! Бъдете живи и здрави, много щастие!  newsm59

# 156

пеп-4o ,готино пилешко по  китайски!  thumbsup

мдаааа newsm12 newsm12 затова сутринта повторих и имаме пак същото за обяд  Laughing Laughing на някои в кутии
    Може ли рецептата в такъв случай? Flutter

# 157
  • София
  Наталина, честит рожден ден!Много здраве,късмет и успехи ти пожелавам!  newsm51 smile3525 newsm51

Благодаря на всички и за поздравите за дъщеря ми! Heart Eyes Hug

# 158
  • София-Младост

пеп-4o ,готино пилешко по  китайски!  thumbsup

мдаааа newsm12 newsm12 затова сутринта повторих и имаме пак същото за обяд  Laughing Laughing на някои в кутии
    Може ли рецептата в такъв случай? Flutter
Или поне по една кутия да прати... Sunglasses

Честит рожден ден на Natalyna! Честит рожден ден и на дъщерята на Тайна!  Simple Smile
Изпуснала съм Тутулина...на патерица много здраве ти желая! Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 13:12 от Ала-Бала

# 159
  • от точка К до точка С и обратно
  bouquet за Наталина с пожелание за здраве и много любов!

bouquet и за ilrai78 за страхотната рецепта, по която направих вчерашния ни сладкиш! Аз нямах ягоди, затова сложих череши, пъпеш, праскова и две кайсии! Много ароматно и вкусно беше!
По желание на децата при нас отново:

Пица с шунка, маслини и риган                                                                Желирана плодова торта                                                   Парченце от нея
                                                                                                           http://ilrai.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html

# 160
Вместо само запис едно прекрасно кремче с извара и кисело мляко..... Peace

# 161
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
    Скъпи момичета - Лабрекс, Селма, nahodkata, tina star, Pety, didolina, megans, Тайна, ЗИЧЕ, Пеп-4о, Гуинет, Краси.мира, nordina, Venetta, matze, verabel, Денерис    Hug    Благодаря за топлината, която ми дадохте и стоплихте сърцето ми!   Благодаря ви!

Тайна честит рожден ден на дъщеря ти, на която пожелавам много щастие!   Laughing

Краси.мира, чакаме снимки от тортоправенето и от барбекюто...Хубаво да си изкарате...

Natalina много късмет и любов ти желая!    bouquet

пак е много вкусно тук, станах разногледа  Rolling Eyes и няма да ви изреждам отново....

а сега обещанието от вчера с малко закъснение, но.... все пак... ще има по парченце за всички вас

за вас момичета    newsm51    smile3525

# 162
Гуинет,Тутулина,Пеп-чо,Денерис,чудесни предложения Hug
Да благодаря отново на Селма за медовика.При направата на тези кексчета използвах тази технолоия,но промених някои от продуктите.За да са по-сочни добахих банани и за разкош канела....

Медени кексчета с банан и канела

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 08:27 от nordina

# 163
  • сред люляците
    bouquet и за ilrai78 за страхотната рецепта, по която направих вчерашния ни сладкиш! Аз нямах ягоди, затова сложих череши, пъпеш, праскова и две кайсии! Много ароматно и вкусно беше!
По желание на децата при нас отново:

Гуинет , какво правиш ти, момиче? Направо ме довърши с тортата Crazy Прекрасна е! Благодаря, че ми се довери отново!

Благодаря на всички, които харесаха бързата закуска от вчера   bouquet

# 164
Селма, Нордина, благодаря   bouquet

Пеп-4о, рецептата е много лесна. Тя е за цял сладкиш, но аз всичко обръщам в мъфини  Laughing

125гр.масло се разбиват с 1 ч.ч. захар; добавя се 1 яйце; 1 ч.ч. кис.мляко+ 1 ч.л.сода; 1 ванилия; 2 ч.ч. пресято брашно. Стават 12 бр. мъфини. Черешите се нареждат отгоре, става и с вишни и със сини сливи. Много леки и въздушни кексчета. Ето още една снимчица:

Общи условия

Активация на акаунт