Отзиви за ДЯ "Русалка" и "Иглика" Варна

• 14 925
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
 Моето детенце до преди дни беше в яслата на "Иглика" в групата на сестра Николова и сестра Тодорова,  изключително съм доволна от грижите им.  Впечетленията ми са много добри от ясличката, сега вече сме в първа група, надявам се и от градинката да сме също така доволни.  Като цяло, персонала на ОДЗ -"Иглика" ми се виждат много мили, дано до край имам това мнение.  Simple Smile

# 31
Много ми е непрятно, че вече се сблъсках с първите негативни впечатления от вчера и днес:
        Вчера когато отидох да я взема на обяд още отвън чух, че детето плаче. Госпожата говореше с друга мама в предверието. Влезе да извика детето, което хленчейки дойде без да ме види. Госпожата отиде да й измие ръцете и междувременно й каза "Млъквай!", на което детето хлипайки отговори: "Няма да млъкна!" Отговорът отсреща беше: "Млъкни иначе няма да те дам на мама!" Не мисля, че това е добро отношение към дете, още повече към такова, което трудно се адаптира.
        Днес се е разплакала още преди да започне обяда и не са успели да я успокоят. Въпреки това са я сложили да се храни плачеща и са й дали таратор, който е повърнала. Къде е логиката да се дава храна в такава ситуация? Ами ако се беше задавила???

# 32
# 33
Аз имам добро мнение за госпожите,и ние сме от скоро и си поплакваме,но до сега са се отнасяли много мило. А да говорят така пред теб  newsm78.Коя беше Госпожата?

# 34
Аз съм с добри впечатления особено от тази госпожа (разбрах, че са казвала Стоянова). Силно да се надявам да е било казано в кръга на шегата, още повече тя знаеше, че съм отвън и чувам всичко. По-скоро проблема е, че детето разбира и преживява всичко. И едно такова изказване в стил "Ако плачеш мама няма да те вземе!" няма да й се отрази никак добре.

# 35
моля всички майчета, чиито деца са в русалка да изкажат мнение, моето детенце е много привързано към мен, вече втори опит правим да ходим, за сега ходи до обяд, днес даже влезе сама без да плаче, но не й харесва, и хленчи още отвкъщи, а според мен тези лелки изобщо не ги занимават май децата, първите дни тя реве, ти й викат ТИХО, вместо да прояват нежност или да й отвлекат вниманието с няква играчка или нещо друго, тя лесно се отплесва, изобщо не ми е било никога трудно да я успокоявам като писне, а днес влезе детето и си седна на една пейка и май седи през цялото време, те изобщо не й говорят, не я викат, тя е по плаха, сама няма да стане, уф как съжелявам че се налага да ходи на ясла Sad

# 36
  • Варна
В коя група сте?
Ние сме 2-ра, дъщеря ми свикна бързо, има добри и не-толкова добри лелки. Но не се оплаквам.
От лелите и сестрите на 1-а група съм с отлични впечатления.  Peace

А откога сте на ясла?

# 37
и ние втора, Жекова и Демирева, а лелките не мога да ги оправя, ходи преди два месеца 4 дена и почнаха едни болести безспир..сега вече цяла седмица стана, без вторника  че беше на лекар, значи 4 дена, виждаме че този път се адаптира сякаш по-добре, и може би не съм права да ги обвинявам все още, но ми се струва че не им обръщат достатъчно внимание и си позволяват да им викат, все ми се искаше като нова там да й обърнат малко повечко внимание, че да помогнат да се адаптира, на нея й е доста трудно и предимно вкъщи се проявява тоя стрес, който изпитва, откак е там яде само АМ по цял ден с биберонче като бебе, нервничи, спи неспокойно и такива неща. а ти dolly по какъв повод имаш впечатления и от двете групи, местили ли сте се?

# 38
  • Варна
Уф, обърках групите: дъщеря ми е в първа, а синът ми беше преди три години във втора група.
Във втора имаше може би само една кофти лелка, но за сметка на това Жекова  Hug компенсира небрежността, с много нежност и търпение, особено към новите. За мен тя е най-свястната от цялата ясла, страхотна.
За първа група - става, макар, че ако можех да изибрам отново бих избрала горната. Все още незнам имената на нито една лелка или госпожа, макар, че ходим от половин година....  Confused
За адаптирането изчакай да мине поне месец. Моите свикнаха бързо - за 10-тина дни, но децата са различни...
А за болестите... - една лекарка каза, че било необходимо 6 месеца, за да се изгради имунитет при детето. Мисля, че има право. Дано само болестите не са сериозни, разбира се.

Пожелавам ви по-бързо адаптиране, здраве и търпение!  Hug

# 39
и аз такова впечатление имам за Жекова Simple Smile много ти благодаря, много здраве и на вас Hug

# 40
Моят син е почти на 3 години.Когато беше на година и половина го записах в детска ясла Русалка.За мой най-голям късме попаднахме в 5-та група при Чолакова,Жекова,Димитрова,при Снежито и Иринка.Бях притеснена дали ще свикнем,но много скоро притесненията ми вече ги нямаше.Моят Митко бе приет с много любов от всички в групата. Сестрите винаги бяха внимателни и той много скоро се привърза към тях.Сега Митко е почти на 3г. и скоро ще ни изписва,но знам,че той и аз никога няма да забравим колко добри са жените в 5-та група.

# 41
Може ли да ми кажете с какво се отопляват и в двете ясли ?

# 42
  • Варна
В Иглика са на парно.

# 43
Здравейте!
Не знам дали тук е мястото,но дъщеря ми е приета в ДЯ "Мечо Пух". Много ми се искаше да я запиша в "Русалка", но така се случи, че не успях да сменя желанията преди класирането. АКо има мама, желаеща смяна, моля да ми пише.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт