Хобитата на изключенията и отношението на мъжете към тях

• 29 460
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
бре, че сте заети с хобита Laughing
ред не сте драснали... Thinking

споделете с какви хобита си запълвате летните дни, деее  Whistling

# 301
Пиене на бира ...и още едно друго хоби предимно  Whistling

# 302
  • някъде ...
бре, че сте заети с хобита Laughing
ред не сте драснали... Thinking

споделете с какви хобита си запълвате летните дни, деее  Whistling
Hug
Открих, че нещо се кефя много на тоя форум.
ОПРЕДЕЛЕНО ми е хоби да пиша тук ( е .. в ТАТКОВЦИ вече не, щото ...  Whistling ), обаче в Дис не пропускам.

@mustaine  -  Hug Hug Hug - тенкс за съпорта Simple Smile

# 303
Пиене на бира ...и още едно друго хоби предимно  Whistling
ееее много лаконично... и изморително  hahaha
но и аз в общи линии така...  Mr. Green

ПП драгонееее много трънье станахме  Laughing

# 304
Е изморително, изморително, колко да е изморително...правим паузи с по една каменичка  Sunglasses
И табла играя от време на време....
Драгоне винаги  Hug

# 305
  • някъде ...
Е изморително, изморително, колко да е изморително...правим паузи с по една каменичка  Sunglasses
И табла играя от време на време....
Драгоне винаги  Hug

Ми тогава - е са да ми поотмине стреса, ще търся под дръвета (  Mr. Green ) и камъци (  Mr. Green ) женка като вас, и ще си пием биричката заедно.
Може и в Пд  Mr. Green
 Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 306
Драгоне съгласна, ама какво значи ПД, че аз таканаричах  старият си адрес хахаха да не се познаваме случайно  Laughing
 Hug

# 307
Драгоне съгласна, ама какво значи ПД, че аз таканаричах  старият си адрес хахаха да не се познаваме случайно  Laughing
 Hug
бе нали щяхме у пловдив да идем беее за тва иде реч  Mr. Green

ко бъркам да ма изяде дракон Mr. Green Joy Mr. Green

апропо - що си в стрес ddragon нещо съм изпуснала май... newsm78

# 308
Елате ми повечеееееееееееееееееее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
И на мен предимно Whistling,друго хоби нямам,ама аз и недостатъци нямам Laughing Laughing Laughing Laughing

# 309
аааа да..чакайте да се позасрамя,защо ме цитира сега не мога да си променя поста  Embarassed
Значи решено, чакам сигнал и съм там  Hug
п.п. много моля, Драгончето да не чете горният ми пост, споменавала съм навярно ,че имам руси оттенъци .... Laughing

# 310
Цитат
author=mustaine link=topic=502807.msg15859793#msg15859793  споменавала съм навярно ,че имам руси оттенъци .... Laughing

бе личат ти на аватара, да ти кажа  Thinking  Joy Joy
ама нямам против- имам приятелки блондита, които ужасно носят на майтап и ми е адски забавно да се шегувам хентелегентно с тях  hahaha

забравих да ви кажа имам ново хоби, ама не по мой избор  Crossing Arms малчо става меломаниак като мен  Whistling и ме тормози всеки ден да му търся песни.
търсенето става след няколко часово тананикане на бис от негова страна и след невероятни мозъчни напъни от моя страна да се сетя коя точно песен ми се тананика  baby_neutral Joy Joy

# 311
 Laughing Laughing Laughing
сега са малко по-дълги, но също толкова руси....
Ей верно се усещаше липсата ти  Hug

# 312
  • някъде ...
аааа да..чакайте да се позасрамя,защо ме цитира сега не мога да си променя поста  Embarassed
Значи решено, чакам сигнал и съм там  Hug
п.п. много моля, Драгончето да не чете горният ми пост, споменавала съм навярно ,че имам руси оттенъци .... Laughing
Еееееееееееееееееееееее
ти пък, толкова да си готина у форумО, тр да сме много смотани да не ти харесваме русата главица и какви мисли ражда Simple Smile
Пламъче - даммм, не ми харесва че ми четеш мислите, не стига че с друга тема ми отнесе концентрацията за днес, са и нямам тайни вече  Mr. Green  bouquet

Не бе, не че е стрес, просто за първи път от 17г. си давам почивка от връзка , та ми е леко лежерно такова  Mr. Green

@Ecstasy ( мн як аватар btw ) - Пд много си го обичам - макар да живях там само 8-9 месеца, направо се влюбих в тоя град ( имам и мн приятели ).
Много са ми готини пловдивчаните - бе хората са с друга нагласа - няма тия нерви като в Сф - супер е ( по едно време смятах да живея там, че и дом тръгнах да купувам, ама се развиха по друг н-н нещата ).
От позицията на роден и израстнал в Бс ( сори Дев Simple Smile ), и живеещ последните 14г. в Сф ( с изкл. на 8-9 месеца в Пд ), смело заявявам, че ми е любимия Бг град  Mr. Green

ПП: Пламъче - не бъркаш ...  newsm78 ... 'ма то не пречи  Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 313
  • някъде ...
Ей верно се усещаше липсата ти  Hug
дълги, дълги ... колко да са дълги  Joy Joy Joy

@Пламъче - тия дни като се стигне до парче на Хелоуин в колата познай за кой се сещам  Mr. Green
Мъстин - ти си с друга група  Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 314
Ей верно се усещаше липсата ти  Hug
таман да пиша и хоп! изпреварили ма  Mr. Green
радвам си да ви видя и аз Mr. Green ъъъъ да ви прочета, де  Hug Hug Hug
чудех се колко ли мат`риял са е навъртял, докато ме нямаше  newsm78 ма като гледам ша ви смогна Mr. Green

и да не е офф, да си мечтая ми е друго хоби, тия дни му се отдадох много пълноценно /не знам защо майка ми го нарича "блеене"  newsm78 /

Общи условия

Активация на акаунт