True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 088
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
А някой да ме светне мен кога HBO ще излъчи 2еп?

# 706

Следващата неделя, при нас следващия понеделник. И така до септември  Mr. Green

# 707
  • София
тъй 10:04 Трайкова вече трябва да гледа Simple Smile само си я представям Simple Smile след няколко минути как отпивайки си бира се втрещява и от гърлото й пълно с недоизпита течност се опитва да излезе телефона код за спешни случай Simple Smile

Уоми тва направо си го представих Simple Smile

Магистъра е по-горе от кралете, и аз така мисля. То това не е спойлер, затова не пиша в бяло.

А Джейсън е по-скъпоценно глупав отвсякога  Mr. Green

Е магистрата май е най-висшия от всички, ако си спомняте как командва Бил и го накара да превърне Джес в вампир. Просто той командва парада и ако намери Ви-то ще им разкаже играта и на Ерик и на Пам и на сите дето са забъркани.
А има и друго по принцип в книгата в втората умира Лафайет, а не Егс ....но това са го променили Simple Smile
Ани...в неделя предполагам следващия епизод...по един на седмица....
Ееееее не мога да си побликувам отговора бе...разписахте се ей..картечници такива.. 10000 думи в мин...

# 708

Следващата неделя, при нас следващия понеделник. И така до септември  Mr. Green

О супер. Значи всяка седмица... Благодаря

# 709
тъй 10:04 Трайкова вече трябва да гледа Simple Smile само си я представям Simple Smile след няколко минути как отпивайки си бира се втрещява и от гърлото й пълно с недоизпита течност се опитва да излезе телефона код за спешни случай Simple Smile

Мне,Трайкова още не гледа,защото малкия искаше да се къпе. Rolling Eyes Ама ви благодаря ви за загрижеността все пак....... Mr. Green

След броени минути започвам.Постарайте се да не изпишете темата в следващия час...... Whistling

Или да я пусна сега,че да си коментирате на воля... newsm78 Да не ви мисля и вас,докато гледам Thinking

# 710
Аз ще изпусна голямото коментиране утре, и така май ще е винаги  Tired Ама ще ви чета после да видя теориите ми колко са близки до вашите  Wink

# 711
Аммм чудя се кой да тероризирам днес Simple Smile че днес нещо не ми беше ден и се поразминахте Simple Smile
Дю вече спокойно ме приема като другата част от семейството Simple Smile
А аз поемам отговорностите си като допълнителната част много многоо сериозно Simple Smile
Скоро очаквайте още снимки от задружното ни семейство Simple Smile

# 712
# 713
  • гр.София-Красна поляна
О йееее,о йеееее имаме субтитри. newsm44
Зиска почва сега да киризииии. Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт