Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Solley., сподели моля те, от кьде ги порьча? аз не мога да намеря сайт с доставка до бг.

# 271
Силви, аз съм в САЩ. Едните поръчах от амазон.ком, другите от дайпърс.ком (не доставят в България). Ако попадна на сайт с интернационални доставки, ще ти пиша.

# 272
  • IT
Взех от пощата китайските пелени, верно са мн мекички, но и на тях ще им сложа тензух отгоре, че аз най-вече страдам от това какъв материал се допира до кожата на бебето-това е и една от причините еднократните пелени да ме дразнят.
И аз имам хартиени подложки на Имсе Вимсе и са ми много удобни да ги слагам сутрин на пелената, тогава ака и така я изхвърлям направо в тоалетната.
Майка ми и тя харесва повече многократните, тя е еко баба между другото.

# 273
момичета, пуснах си за продажба пелените, които вече не ползвам - памучните на ImseVimse, ако някой се интересува
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1231149

също 3 кавъра размер новородено
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1231162

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 00:02 от .Krem

# 274
Сю,ето тези купих (като на алекса) http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1206427018 … ame=STRK:MEWNX:IT и ето тези,ама не съм ги получила още тях и нямам отзиви http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2606954170 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 275
Hahaah Fleur, za malko i az da natdavam za Gro baby-to, ama vse mi se struva che izpolzvani peleni nqma da mi haresat Sad A inache Liq e na tvoe razpolojenie Simple Smile

# 276
Hahaah Fleur, za malko i az da natdavam za Gro baby-to, ama vse mi se struva che izpolzvani peleni nqma da mi haresat Sad A inache Liq e na tvoe razpolojenie Simple Smile

Хахахахаха, Сию, представям си как сме щяли да се конкурираме без да знаем  hahaha hahaha hahaha  Между другото, аз също не съм ентуасиаст за вече ползвани пелени, но реших да рискувам - пък да видим, както казах - попрежалила съм някой и друг лев, за всеки случай - а тия ги спечелих за 20 евро - 13 на брой, еми, ако ми е гадно и реша да не ги позлвам - ми, то все едно си изял по една пица навън с половинката  hahaha  А иначе - май ще поръчвам вече китайските - гледам всички доволни оттях, а те докато дойдаааат... Та така...

# 277
те докато дойдаааат... Та така...
Уффф, не ми напомняй, че още ги чакам и всеки ден ги проклинам, че се чака толкова дълго  Tired

# 278
да...аз за китайските май има три седмици чаках..

# 279
  • IT
да...аз за китайските май има три седмици чаках..
май, май ама не е Simple SmileSimple SmileSimple Smile 12 дена бяха -и твоите и моите пристигнаха по едно и също време, което и на мен ми се стори дълго де:)Simple SmileSimple Smile Hug
Мекички са, подложките са малко по-тънички, ама за тази цена са перфектни.

# 280
хаахахаа верно ли? леле на мен даже цял месец ми се стори:) ама защо да са мънички? на Але даже са му големи май и закопчавам един ред копченца.даже го слагам с тях да спи,че побират по-лесно две подложки от Bumgenus-ките.те ми малеят нещо.странно....

# 281
  • IT
мекички:) не мънички. Микеле нали е по маломерен и са му широчки около крачетата и малко пропускат от време на време.Но ми харесва това в тях че отгоре има процеп за мушкане на подложката, защото ми се е случвало на бум джен. да му се загъне, това където се мушкат и той да мрънка.

# 282
12 дена не е нищо, аз чакам вече 19-ти ден, на 11.11 са ги пратили, изпратиха ми и снимка на пакета, че е изпратен, ама на  Tired

# 283
само на мен нито номер,нито снимка ми пращат:(

леле алекса,изложих се:) ама имах пак тежка нощ и пак станах по-рано от желаното:)

да питам нещо. като перете всичките пелени 9аз така ги събирам и на куп после ги пера) и докато изсъхнат с памперс ли държите бебето? мен ме е яд малко,че заради прането трябва посред бял ден памперс да му слагам:(

# 284
Марита, защо не переш, докато Алето е с последната чиста пелена  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт