True Blood сезон 3-тръпнем в очакване на Вълчан-27 тема

• 16 444
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Oooh ходих да бягам у парка бииии, като разкостена съм Crazy
Излезнаха ли бг субовете да се метнем да гледам пак Crazy

# 496
http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/search?p=true+blood … =0&search.y=0

за тези които ползват mozilla

да ви е сладко  Laughing

# 497
Kaтооооооооооооооооооо мър как да ги изтегляяяяяя, не мога, иска ми парола в абв-то и кат' му въведа ме праща в имейла ми #Cussing out

# 498
Да пущам по скайпа би?

# 499
Айде гледайте вече, дееее!  hahaha

То някои гледали, де.  Mr. Green Аз пък напреднах с два Хелрейзъра, да не приказвам напразно.

# 500
  • София
http://dox.abv.bg/files/dw?a=e3eb1b1bc9 субтитри въвеждате кода и теглите

# 501
Предлагам да дискутираме образите на Ерик и Алсид,един вид сравнение да им направим Laughing
Ох много е готин Алсид и как гледа едно такова, сякаште съблича с поглед Crazy

# 502
Предлагам да дискутираме образите на Ерик и Алсид,един вид сравнение да им направим Laughing
Ох много е готин Алсид и как гледа едно такова, сякаште съблича с поглед Crazy

Тая дискусия е обречена на множество паузи за изкуствено дишане  hahaha Аз шсе цаня за модератор, обаче.  Mr. Green

# 503
Приятна серия, с изключение на изнасилването на финала. Вярно, вампири са, друг морал, бла бла, ама това си беше отмъщение.

А Лорена е свестен вампир по всички правила. Беше убила мръсниците, които й налитат и превърна Бил, защото е джентълмен. Учи го на полезни неща, а той се прави на интересен. Лорена ми е като един женски Лестат, който често превръща неподходящия човек във вампир.

Днес видях снимка на Шарлейн Харис. Малей, каква лелка...очаквах нещо по-фатално, Ан Райс поне градеше имидж.

Говорейки за Райс, от 16 години търся партитурата от Интервю с вампир на онова нещо, което Лестат свири, след като излезе с вид на зомби от блатото. Ако има пианисти в темата, които искат да свирят вампирска музика- да пишат на лични, мога да пратя линк към нотите.

Имам и ноти на сонатата на Клодия (соната номер 90, Антонио Солер).

# 504
Ooo отивам да гледам Simple Smile Ако не съм умряла ще пиша после Simple Smile

# 505
Пууу, доредих се и аз, м***му!
коментираме ли вече би??  
Аз след това, което си писах с Пуцито по скайпа, тя за тази "операция Върколак" не е разбрала баш, а вие дали сте? та май да напиша аз какво знам и какво питах за нея: операция Werwolf , на немски - върколак, е последен отчаян опит на Германия през Втората Световна война да даде отпор на съюзниците, които вече са навлезли в самата Германия. Та създават елитен отряд главорези, предимно от СС, но и не само, да правят партизански засади на войски от съюзниците. Вилняли са предимно в Алпите, но и в Германия. Ако някой се заинтересува повече, може да прочете в уикипедия http://en.wikipedia.org/wiki/Werwolf Простете, ако вече го знаете това  Peace
Пиша го, защото това с миналото на Ерик във 2ра серия и защо е с СС униформа, ми беше странно, както и сцена от 3тата серия  Peace

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 22:20 от ceciliya

# 506
  • София
Приятна серия, с изключение на изнасилването на финала. Вярно, вампири са, друг морал, бла бла, ама това си беше отмъщение.

А Лорена е свестен вампир по всички правила. Беше убила мръсниците, които й налитат и превърна Бил, защото е джентълмен. Учи го на полезни неща, а той се прави на интересен. Лорена ми е като един женски Лестат, който често превръща неподходящия човек във вампир.

Лорена свестна? Моля ....не е верно, тя е просто ревнива кучка иска Бил само за себе си, но нещата се промениха. Дойде Суки. Честно казано, Лорена е най-противния образ в сериала. Ужасна е!

# 507
  • Сливен
Йепппп! Изгледах го. Веднъж. Сега го преглъщам, баня и после още веднъж  Mr. Green
Много ме радва сезонът до сега Wink
Хаха и с това вратле накрая ми напомниха за "Грозна като смъртта" - страхотно  Mr. Green
Пък вълчаците - майкоооо. Ще сънувам двуметрови мъже тази  нощ  Laughing

# 508
Е тоя път финалът ми дойде малко в повечко брутално  Twisted Evil Мисля, че прекалиха!
Дано пуснат скоро субтитри утре да го гледам пак, че тоя път много неща не разбрах, кво да се прави английският ми не е чак толкова добър  Rolling Eyes

# 509
Е тоя път финалът ми дойде малко в повечко брутално  Twisted Evil Мисля, че прекалиха!
Дано пуснат скоро субтитри утре да го гледам пак, че тоя път много неща не разбрах, кво да се прави английският ми не е чак толкова добър  Rolling Eyes

Shocked Аааааа..........колко скоро?  newsm78 Субтитрите са пуснати преди няколко часа.  Peace Има линк няколко поста над твоя....... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт