True Blood сезон 3-тръпнем в очакване на Вълчан-27 тема

• 16 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Добро прекрасно утроооо!
Молим на кафенцетоооо

Цеци, бе подозирах аз, че тия нацисти не са хора, би, такива извратеняци ... само чудовища могат да бъдат  Mr. Green И аз разбрах от предната серия, че тази група са били специално обучини "кучета" за участието във войната, а Хитлер е бил хилаво, но злобно шейпшифтърче от рода на съселите /това за Хитлер са лични наблюдения/. Но загубих брънката защо Ерик им е така нахъсан - ненавижда ги  newsm78
Готова съм за дискусия по въпроса за мъжурята във филм  newsm53 Само дайте старт.

Апропо /в бяло, че не знам колко са гледали/ защо Арлийн излъга така бедния Тери, толкова ми домъчня за него  Confused "Ако някой ми даваше по цент, когато ми казваше това щях да имам вече ... 15 цента"  Joy Joy Joy

# 511
Ега ти сериятааааааа Simple Smile
хахахаха Simple Smile накрая малко се престараха ама им прощавам Лорена и мен би изнервила така само дето щях да й извия врата нямаше да я начесвам.  Naughty
Ерик как му врътна венеца на върколака Simple Smile и Суки
С:Можеше да го разпитаме ?
Е:Да и аз исках това
С:Ама после му видя врата .
 Joy Joy Joy
Тоя новия вамп на Тара либовника не ми харесва да ви кажа. Гадюха ще е .

# 512
Дубрютър!

1. И аз не смятам, че Лорена е вампир за пример, то какво ли трябва да значи това.
2. Какво толкова пък невиждано имаше във финалната сцена? Окей, грубо, брутално, ама като й усука главата, на мен чак смешно ми стана. Почти 1:1 със "Смъртта й прилича".
3. Това за операция "Върколак" ми бещше много интересно, я гледай как ползват историческа фактология, тцтц, да се ненадяваш.

Кате, според мен Арлийн беше на ръба да му каже истината, но като видя колко се радва, реши да не го скапва. Ти представяш ли си как щеше да реагира милия, ако му беше казала, "не, бе, не е от тебе, от Рене е."

# 513
Добро утро! Страхотна серия,стра-хот-на..... Heart Eyes

Впечатляващо появяване и присъствие на Вълчан.Кате,дано си подсилила оградата Whistling Франклин е баси откачения тип,ама тя и Тара е същата,така че пасват си идеално. Crazy Пам с Ивета ли се "занимаваше"? newsm78 Бил беше много як в тази серия. Peace Много тъжно ми стана при сцената с детето. Cry Арлийн  от кого е бременна? От Рене ли? Thinking Ерик.....ах,Ерик....... smile3544 smile3544 smile3544 Само не разбрах защо подари моята кола на Лафайет........... Crossing Arms

Финала хич не ме изненада,беше си типичен за този сериал. Mr. Green

П.С Не пиша с бели букви,защото субтитрите бяха готови още снощи.Мисля,че от вторник вече може да си обсъждама серията свободно.Който не го е гледал,просто да внимава Whistling

# 514
Ох, как забравих - първата сцена на Тара и Франк в тоя епизод направо ме подкоси, аз ви казвам. Нека е грозен, обаче тоя момент така го изиграха тия хора, боже!

Относно Франк, направо на анкета можем да го направим: За кого работи. Аз на тоя етап нямам никакви идеи, макар с едно леко подозрение, че може да е Софи Ан.

# 515
Уау...страшна серия.
На мен преувеличена ми беше сцената във вълчия бар,Суки много тъпо игра...
Алсид играе страхотно и изглежда много романтичен Mr. Green
Не разбрах само защо Ерик даде колата на Л.,за да продаде по-бързо вито ли?
Пам е уникална!!!!
Франк ме кефи мен какъв е невъзмутим.
Аз си мисля,че ФРанк работи за някой,който не го познава добре...може да е за онзи дето ги съди...а ако е за Софи,може би и тя иска да има нещо срещу него,както той знае за ви.

# 516
Засега Франк се очертава като скритата лимонка, мда.

# 517
Забелязвам,че Франк се интересува предимно от Бил? Проучва ли го,к'во прави? Thinking Определено ще има изненада там. Peace

# 518
Е как защо му даде колата Simple Smile
Нещо като бонус за търговец на месеца  Mr. Green  Joy Joy Joy
За да го поощри занапред и да си мълчи. А и ми се струва като познавам Ерик манипулация лекичка да се изтърве и когато суки го попита ква е тая кола да го похвали че му е подарък от него.
Много Хитър Нортман Трайкова сигурно винаги си на тръни Simple Smile

# 519
ЕПИЗОД 4 трейлъра
И ОШЕ ЕДИН ОЛЕЕЕЕЕ МАЙКОоо

Съжалявам дами .. Фран работи за краля на мисисипи  #2gunfire
И ще се наложи да вадите аптечките и дефибрилаторите за Трайкова... Ще има СЦЕНА с Ерик и Суки

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 09:28 от WomanitKa

# 520
Изобщо си нямам идея за кого работи Франк  newsm78 Да е за Софи-Ан - малко ме съмнява. Нещо не ми се вписват двамата като комбина, ама знае ли човек  Thinking
Пам най-накрая се докопа до Ивет  hahaha
Арлийн май по-скоро усети възможност да "набута" детето на Тери. Но дори и да му беше казала истината той щеше да я приеме. Прекалено е добричък и то за човек, който е участвал във война. Явно лекарствата му наистина са силни  Mr. Green

Ох, за Вълчо какво да коментирам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова очарователен, с такъв глас, топли очи ... а на пръв поглед изглежда така груб и огромен  smile3544 028   028   028 Аз май няма да мога да коментирам

# 521
  • Срещу планината:)
 wavey Шалом

Цеци мерси,че разясни това за нацистите   bouquet

hahaha Лорена като овъглено пиле много ми хареса,на финала аз бих и завинтила и всички крайници,така да ме дразни тая жена  Crossing Arms
 Бил все един такъв изтупан,много елегантен пу пу на де му е уруки. Сцената от миналото много ми стана тъжно  Sad
Франк ми е ....абе не го харесвам и нямам идея каква е целта му.
Искам колатаааааа на Ерик или поне да се повозим  Whistling
А Вълчан  Flutter  

# 522
Бе не знам, Кате, аз си мисля, че не от лошо сърце го направи. Видя ли го как грейна, как се зарадва... Ако го беше поправила много щеше да му е мъчно  Sad Много са ми хубави тия двамцата, като двойка имам предвид.

Оф, тоя трейлър изобщо няма да го гледам, не стига, че две седмици трябва да го чакаме тоя 4 епизод  #Cussing out

Дишай, Като, дишай!  Mr. Green

Кажете ми, де, тези от вас, които намериха финалната сцена за прекалено непоносима - защо? Много ми е любопитно.

# 523
Командорша ти ли го харесваше

Айде поздрав Simple Smile

# 524
Кажете ми, де, тези от вас, които намериха финалната сцена за прекалено непоносима - защо? Много ми е любопитно.

Не не ! Просто не мога да си представя в яда си да й даде точно каквото искаше тя. Щото извинявай ама тя го искаше в междукрачието си. Не ме изненада факта, че й врътна главата. Ясно ми е че е за да не я гледа ама защот трябваше да я ч..а ?

Трайкова добро утро и за тебе

Общи условия

Активация на акаунт