True Blood сезон 3-тръпнем в очакване на Вълчан-27 тема

• 16 462
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро,
Ерик даде колата на Лафайчет, защото е някаква данъчна врътка бе хора, един вид му я подарява, за да спестява данъци, ей тъй безвъзмездно няма как да му я даде, той да не е благотворително дружество Mr. Green
Алсид е - оооух майкоо, определено е коцкар и му ври кръвта, има един присмехулен поглед, преценяващ,направо да ти се подкосят краката. Ерик е присмехулен, но е арогантен и студен, докато у Алси има повече човещина и топлина.
Пами е уникалистическа, беше се наредила на Иветка, разбира се hahaha
Тарчето е едно бъркано и неудачно милото, можеш да я манипулар както искаш, без да е нужно да си вамп.
Сцената с Бил и Лорена беше велика просто hahaha Винаги съм подозирала, че Бил си пада по Лорена Sunglasses
Бебето Джес е толкова мило и объркано и красиво, голяма сладурана е
О и д ане забравяме култовия Джейсън - кандидат - полицая Joy

# 526
Не еееееееее колата му я продава срещу един долар за да не плаща данък подарък Simple Smile Ама не му я дава за да изчисти данъци.
Джес това накрая не беше секс защото обичаш някой това беше наказателна операция. Само дето не беше предвидено, че наказвания иска точно това и стана малко :'плаши кучето със салам"  Joy hahaha Joy

# 527
Не еееееееее колата му я продава срещу един долар за да не плаща данък подарък Simple Smile Ама не му я дава за да изчисти данъци.
Джес това накрая не беше секс защото обичаш някой това беше наказателна операция. Само дето не беше предвидено, че наказвания иска точно това и стана малко :'плаши кучето със салам"  Joy hahaha Joy
Именно, данъчна врътка  Mr. Green

# 528
Ее ако не му дава кола няма да има нужда от врътка. Не му дава колата затова Simple Smile
Прави врътка защото му Подарява кола, а не му Подарява кола за да направи врътка.

# 529
Ее ако не му дава кола няма да има нужда от врътка. Не му дава колата затова Simple Smile
Прави врътка защото му Подарява кола, а не му Подарява кола за да направи врътка.

Ъхъ, и аз с това впечатление останах. Омайва го Ерик Лфайетчо, ама каква му е скритата мисъл, се чудя. Има я и леката алчност, нали му приказваше колко хубаво било, че си имал мрежа клиенти със стабилни доходи за харчене... Почвам да подозирам, че и това има връзка със Суката.

# 530
Ъхъ, и аз с това впечатление останах. Омайва го Ерик Лфайетчо, ама каква му е скритата мисъл, се чудя. Има я и леката алчност, нали му приказваше колко хубаво било, че си имал мрежа клиенти със стабилни доходи за харчене... Почвам да подозирам, че и това има връзка със Суката.
Аз друго разбрах, подарява му кола, за да направи някаква врътка, нещо с данъците, Ерик има нещо наум, как ще му даде кола за един милион ей така, нещо му се мъти у главата на тоя вамп.

# 531
Алсид е много раним, би. Не го виждам коцкар  newsm78 Нещо много навътре го приема туй с Деби. Но пък забелязвам Суката отсега с кво умиление го гледа  newsm66

О Джейсън си е баш за полицай  hahaha Разби ме диалога му с Хойт:
Х. Каква е разликата между сержант и капитан в луизианската щатна полиция?
Дж. Следващият.
Х. Колко са позволените промили алкохол в кръвта, в Луизиана?
Дж. Когато си пиян?
Х. Не.
Дж. Следващият.
 hahaha hahaha hahaha
Х. Джесика кажа, че е твърде късно да сме заедно. Какво мислиш, че има предвид?
Дж. Това в теста ли е?
  smile3532 smile3532

# 532
Аз друго разбрах, подарява му кола, за да направи някаква врътка, нещо с данъците, Ерик има нещо наум, как ще му даде кола за един милион ей така, нещо му се мъти у главата на тоя вамп.

Определено, но не е заради данъци. Ти, пък, мислиш ли, че някой като бат' Ерик ще го бОли точно за някви си данъци  Mr. Green

# 533
Абе не е заради данъците.
Със Сука е свързано ама ке видим. В книгата ли беше във филма ли той Ерик казваше на някой да каже една добра дума за него на Суки ама не се сещам къде .. може да е нещо подобно. Незнам. newsm78

# 534
Аз имам чуденка - как може Бил да изпитва такава омраза към Лорен след като тя му е създателката. Нали са тясно свързани и се усещат. Ерик и Годрик, Ерик и Пам и т.н. Не казвам, че непременно трябва да са влюбени, но пък такава омраза  newsm78 Взех да я съжалявам вече и Лорен. Не е чак толкова лоша - аз мислех, че ще убие жена му, но не го направи.
А Лафайет не беше ли пил и той от Ерик  newsm78

# 535
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютрууу! Hug
Честит имен ден на всички именици(ако имаме тука такива)!  bouquet

Не съм ви чела щот още не съм зяпала серията,ма после и туй ще сторя. Mr. Green

# 536
А Лафайет не беше ли пил и той от Ерик  newsm78

Аха,беше...затова Ерик му се привиждаше навсякъде #Crazy

# 537
Кажете ми, де, тези от вас, които намериха финалната сцена за прекалено непоносима - защо? Много ми е любопитно.

Отвращението ми от сцената не е естетическо (макар че Лорена с дрехи май има по-големи цици, нещо разочарова с това сутиенче размер B). По-скоро е философско. Подгответе се за по-дългичка дискусия на тема "философия на вампира".

Селските вампирски легенди представят вампира като нещо много извън човешкото. С литературата от 19 век обаче вампирът става огледало на човешките страсти, стремежи и въпроси. Вампирите сме ние: жадни, ненаситни, отегчени, изпитващи вина, агресивни, пасивни. Вампири всякакви- Ан Райс има доста добър букет от весели, тъпи, агресивни, сдухани и тотално луди.

Сериалът True Blood е именно социален коментар за различните хора. Вампирите са метафора за гейовете, атеистите и други ненавиждани групи в американското общество.

Сцената на края на епизод 3 задава хипотетичния въпрос- може ли изнасилването да е ОК? Може би в определени ситуации е оправдано. Виждали сме този аргумент и преди: тя си го искаше. Ето това ме отвращава- изнасилването никога не е ОК, а това си беше изнасилване, въпреки виковете "Да, да!". Просто такова беше намерението на Бил, а във всяко престъпление ключовият елемент е намерението. В сцената виждам и идеята, че изнасилването се харесва на жените (Лорена е вампир, но определено носи женственото)- това още повече ме отвращава.

Сега- какво е това свестен вампир. Пример: жена, полудяла от мъка, седнала до заразния и разлагащ се труп на детето си. Е, определено не е сега моментът да се срещне със света на немъртвите. Лорена беше адекватна в случая.

И как няма да е ревнива? Вярно, направи фундаменталния вампирски фал: да превърне не когото трябва. Обаче така и така е създала безсмъртно създание, което й е конкурент за храната- ми все пак носи някаква отговорност и има нужда от някакъв контрол. Поне в първите два-три века. Тя изпитва немъртвия еквивалент на това мъжът ти да избяга с някоя сервитьорка. Всъщност не бракът, а превръщането е наистина обвързващо за вампирите, както и Бил разбра.

# 538
Благодаря, Mamacita Bandida, за изчерпателния отговор!   bouquet

Аз не приех сцената като изнасилване, но това си е моят поглед. Да, в ситуацията със жената на Бил Лорена се държа (изненадващо) адекватно. Чувствата й към Суки също са разбираеми, да.

Ох, другарки, ще ме извините ако днес ще внасям мрачност в темата, но денят се очертава да е МНОГО черен, поради някои новини относно тъпоумни мечоци  newsm61

# 539
Е, Бил просто искаше да нарани Лорен по някакъв начин, беше обезумял. /говоря за изкълчването на главата, не за сношението  Laughing/

Общи условия

Активация на акаунт