Ще имам близнаци! Тема с продължение....19

• 61 397
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, нека се помолим за момченцата на Vilkoni, да са силни и да се преборят, изпращайте им много сила и любов  Praynig! Родили са се на 14.09. доста време преди термин... не знам още подробности, но нека сме с тях в този труден момент!

# 676
  • Стара Загора
Момичета, нека се помолим за момченцата на Vilkoni, да са силни и да се преборят, изпращайте им много сила и любов  Praynig! Родили са се на 14.09. доста време преди термин... не знам още подробности, но нека сме с тях в този труден момент!

Дано всичко е наред. newsm17 newsm17 newsm17

# 677
  • София
Много стиснати палци и молитви за момченцата на Вилкони и много сили и кураж за нея в този труден момент. Praynig Praynig Praynig

# 678
Стиснати палци за малките душички!  Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover И много сили за Вилкони!

# 679
Стискам палци и от сърце им желая много сили, за да могат скоро да бъдат заедно с мама и тати вкъщи  Praynig.

# 680
  • София
Вилкони,  Praynig Praynig Praynig

# 681
вилкони  Praynig и мисли позитивно

# 682
vilkoni  Praynig се за вас.дано всичко да бъде наред и бързо бързо да си отидете вкъщи и тримата  Hug ви

# 683
  • София
 Praynig Praynig Praynig
Доколкото виждам по линиката и в момента е трябвало да бъде в 27 гс и 2 дни, тоест са родени 27 гс. Дано да се преборят малките душички. Имали ли са врема да направят някаква профилактика? Надявам се скоро да има добри новини за тях  Praynig

# 684
  • София
И аз сега гледах в коя седмица са родени....
Дано са успели да направят профилактика за дробчетата и дано имат силички да се борят!
Сега настръхвам защото и аз го изживявам наново!  Cry
Дано господ ги пази!  Praynig

# 685
  • София
  Ти беше почти в 28 гс. нали Димяни и ти направиха пълният курс, както и са момиченца. Дано и неините мъници са толкова борбени както твоите кукли  Hug

# 686
  • София
Айла,да точно в 28 г.с. и ми направиха и 4 те инжекции и 4 дни след това ме задържаха!

# 687
димяни ако знаеш как чаках да кажеш че сте добре Simple Smile нали бяхме с еднакъв термин и много съм си мислела за вас.нека сега всички се помолим за вилкони

# 688
  • София
Нинче,вярно бе бях забравила Simple Smile  Hug

# 689
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥,безкрайно много се радвам за вас! Peace
vilkoni,кураж мила,вярвам че ще се преборят малките ти душички! Praynig
Прегръдки за всиски дабъл и трипъл мамчета! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт