Отговори
# 405
Пате как е хавата при вас? Слез малко от балкона и напиши два реда! Simple Smile
Ще сляза, ама трудно намирам ръце да пиша Laughing
В софия сме си, но нещо не ми остава време и затова само толкова Crazy

# 406

А като стигнах до отчета днес бяхме на консултация - 82 см, 11,800 кг, вашите сладури колко са?

80 см на 10 900 гр
Леле само мойта ли е маркуч  newsm78   85-86 см , 10,800кг  Whistling

# 407
  • Пловдив
Леле само мойта ли е маркуч  newsm78   85-86 см , 10,800кг  Whistling

ааа не е само твойта височка
на Daneto 22 Ани е 87см

Теди,Ева е манекенка-при тази височина и килограми.А пък нека викат,че е дебела  Whistling

# 408
Вчера бяхме и ние на консултация - 11,400 кг, 83 см.

Абе аз си знам, че сама се вкарвам в разни филми, обаче преди няколко дни така ми бяха потънали гемиите от тези глупости, дето си ги мисля. Иначе милия се държи добре като цяло, купил подарък за Криси и го пратил по едно момче, което пътува за Ст.Загора. само дето преди няколко дни аз се разчувствах, като ми прати поздравче с една страхотна песен и му казах, че го обичам, а той ми отговори "Благодаря"  Crossing Arms То беше казано на майтап де -  бяхме гледали май в "Море от любов" ли беше или някакъв филм (и аз не помня точно), та там една отговори по такъв начин и двамата тогава се смяхме много на тази "тактичност". Обаче той после можеше да ми отговори, както подобава, а не го направи и аз се замислих защо? Дали защото не го чувства или защото не иска?
В тази жега.......такива глупости в главата ми.  Wink
Елфи, специални поздрави на Дането22 и да се разписва тук от време на време.  Mr. Green
Пис, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица. Да си здрава, много щастлива, винаги така усмихната и забавна! Много да те слушат и да те глезят двамата ти мъже!!!   bouquet

# 409
Доне,и аз съм отговаряла така на мъжа си,но защото наистина съм благодарила,че ме обича.Някои хора според мен просто чувстват нужда да са обичани въпреки простотиите,които правят.Говоря в частност за себе си...Аз за това съм благодарила..че въпреки всичко съм благодарна,че ме обичат Simple Smile Пък и честно казано аз не държа постоянно да ми обясняват колко ме обичат,предпочитам да виждам или усещам някакво действие.Само така се доказва любовта Peace За толкова години през които с Боян сме минали през какво ли не,отдавна вече не държа да чувам "Обичам те" ...въпреки че ние така или иначе си го казваме,но вече когато наистина го чувстваме,а не както преди,когато се държахме за ръцете като влюбени гълъбчета и се гледахме в очите и си казвахме по 100 пъти на ден,че се обичаме,дори и да не сме осъзнавали какво точно е да обичаш...Предпочитам да ми показва,че АЗ съм Жената до него и все още ме уважава като такава и като майка на децата му...
Мацки,вчера Жорето го ужили пчела или оса..не разбрах точно и понеже ми се случва за пръв път,първото което ми дойде в момента на акъла беше да му намажа пръста/там го ужили/ с чесън..Обаче после половин час стоях на тръни и го наблюдавах да не му стане нещо..Та да ви питам..вместо всеки път да се побърквам от притеснение,какво е най-наложително да направя в първите секунди/минути /освен опцията Урбазон/?
И последно за сега..Отново питам..какво става с националната среща? Като гледам май няма да има такава Sad Или ще си направим нова през зимата Flutter
Елфи,как е на морето? Печеш ли дупЕто? Grinning Hug

# 410
И аз се канех да питам за "размерите" на деЧата, ма ей го на изпревариха ме. Никола е 12.350кг. 84см. А как сте с храната тоест какво още не давате (май по-лесно ще се изброява  Crazy) с гърнета и пр.
Една от любимите следобедни закуски на Никола е филия с мед и масло  Wink
Вие сте на ход.

# 411
Нашите размери не ги знаем със сигурност,защото от 3 месеца не сме били на консултация ooooh!,но според домашното измерване от преди месец Жорето е към 10 400кг,80см,а Наско 10 800кг,82см.
Нашата любима закуска е филия с пастет или крема сирене Simple Smile Децата ми ядат всичко и когато им се предложи,без плодове.Плодовете само в кисело мляко,иначе не..
С гърнето сме доникъде ,въпреки че доста старателно се мъча да ги уча...Обаче като са двама,а гърнето само едно положението е..трагично.Единия сяда,другия го бута или пък си играят с гърнето вместо да вършат работа.Интересното е,че когато имат а.о или чиш показват гърнето едва когато вече са свършили работа в памперса....

# 412
Забелязала съм, че когато някоя от нас спомене за някакви размисли и страсти по повод половинчото и темата се раздвижва, сякаш....

Моето скромно мнение (повлияно или не от хормоните) - абсолютно всяко човешко същество има нужда от спокойствие, отдих, наслаждаване на тишината и други такива убавини, които са свързани с отсъствие на половинчото/ката. И в това няма нищо ненормално и нередно, просто някои хора не си го признават, защото страдат от някакви скрупули или се страхуват, че ще ги обвинят (или се самообвиняват) в НЕОБИЧНОСТ (няма такава дума, сега я родих....)

Доне, има още един готин лаф по поводд отговора на "Обичам те", от Междузвездни войни. Той по-скоро изразява някак си самоувереност - принцеса Лея каза на Хан Соло, че го обича, а той и отговори "Знам!".

Средата на юни Мишо беше малко над 11 кг. и 86 см. Гърнето го ползва да го бута из къщата или да стъпва в него, не яде абсолютно никакви плодове и зеленчуци в суров вид, но пък обича китайско, което ме подлудява  #Crazy Не че му давам често, да не ме анатемосате сега.... Joy

# 413
  • Пловдив
Черненошийка,ще предам

Фокси,още не сме там-утре

Калинче,давам й да яде всичко.Като не й давам вредни храна-готови салами,кренвирши,шоколад,пасти,вафли и т.н.Наблягам на полезното-месо,зеленчуци,яйца и плодове.Захар не ползва.Сол-малко

# 414

Фокси,още не сме там-утре

аааа,аз разбрах че вече сте там Crazy

# 415
ууу, малко отчетност няма да е зле  Simple Smile
Руси е 85 см и 13 кг.
Яде всичко, за съжаление и вреднотийки, ако наоколо някой го почерпи. Аз умишлено не държа у дома да не ги изкушавам, но съм ги въвела принципно и безаварийно засега  - вафли, шоколад, салами разни, бира. Онзи ден Дарко и с фъстъци го захрани, а мислех да чакам до 2 г.
от плодовете само ягоди не съм пробвала още, но сега наесен ще му дам да опита.
Кухнята му е обща с тази на Дарко и на баща им (ако мине номерът  Mr. Green). Слагам подправки всякакви в умерени количества и всъщност само пърженето избягвам, като задушавам повечето неща, но аз така си готвя по принцип и за нас.

Мечи, права си, ввсеки има нужда и аз даже изобщо не го крия. Ние нали малко директно си казваме нещата с моята благоверна половинка, та това лято много единодушно си починахме един от друг. Аз по селата - то на бачкане  Laughing Naughty

Сега ме накарахте да се замисля  - аз не помня кога последно съм казвала "Обичам те"  newsm78 на Иван. Преди май бях по-щедра в любвеобвилните слова, а сега си стискам комплиментите дори  Confused

# 416
Божидар е с летния вирус - температура и разстройство; педиатърката ни е на море; не съм мигнала цяла нощ, Васко ме прати да спя на спокойствие, а аз съм кълбо от нерви и вися тук. Това не е нормално вече...

Фокси, мажи с фенистил, давай превантивно витамин Ц и нещо противоалергично - напр. Кларитин няколко дни.

Кажете ми нещо хубаво, стига с тези мъже... Laughing

# 417
  • София
Калинче,давам й да яде всичко.Като не й давам вредни храна-готови салами,кренвирши,шоколад,пасти,вафли и т.н.Наблягам на полезното-месо,зеленчуци,яйца и плодове.Захар не ползва.Сол-малко
и ние сме горе-долу така. Захар, олио/зехтин, бял хляб избягваме самите ние и съответно и тя,но в ДК слагат.
Сол-малко ядем. подправяме с лимонов сок

Яла е чипс и пържени картофи от вредните, но са единични случаи и предпочитам така да си остане. Зрънчо, солети, бисквити - по принцип гледам да избягваме, но понякога и на мен ми се ядат Simple Smile
Прясно мляко /не на крем/ сега й въвежда баща й, защото аз не обичам, а за яслата е хубаво да яде всичко Simple Smile
Още не съм стигнала до цял белтък, но натам вървим.
Въвела съм мед, но много рядко й давам, обикновено ако аз или баща й ядем под някаква форма.
Шоколадът е забранен-не за друго, ами защото трудно ще регулирам количеството като аз самата нямам мярка. В яслата или най-късно в ДГ ще прояде Simple Smile
Друго не се сещам - всичко яде и с мерак /бързо мина злоядия период Simple Smile/

Вече 3 пъти сме я напивали с бира  ooooh! Първите 2 ни беше смешно, но на третия се замислихме и сега не й даваме... а тя как иска... Whistling

Общо взето менюто й е:
сутрин - 1/2 кисело мляко с 3 бисквити и един плод
обяд / вечеря - 1/2 ДК (обикновено без десерта) или, ако не й харесва, от нашето ядене + салата
следобедна закуска - 1 плод, а когато и ние сме гладни - сандвич сухар с кашкавал

Резултатът е 11кг, т.е не е мръднала последните 3м.
На 10-ти сме на консулт. та тогава ще видим ръста. Според мен - около 85см.
Така като гледам другото лято ще си носи същите дрехи  Joy

# 418
Ами аз пък моите "Обичам те" в последно време не си ги пестя, пък и защо да го правя? Утре може да ме няма и няма да имам възможност да го кажа на най-близките си хора. Определено в последно време имам и нужда да го чувствам и чувам по-често. Това е, причини си имам, всеки си има някакви.....  Иначе не съм от хората, които държат да са център на внимание и всички да ги харесват или да са влюбени в тях. Просто явно се чувствам несигурна във връзката си. Това обаче по-добре да си го говоря с някой психолог, отколкото да занимавам вас с душевните си терзания. Все пак благодаря ви.
И Зари, Обичам те, мила! По-хубаво от това не можах да измисля.  Embarassed  smile3525

# 419
Поправям се, всички ви обичам!!!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт