Отговори
# 420
4erveno6iika , по - хубаво от това няма! Благодаря ти, мила! Hug

Разбира се, че ще ни занимаваш. Много е хубаво, че си правиш такива равносметки. Когато ги финишираш просто ги предостави на любимия. И вече двамата ще си направите обща - какво може и какво не. Peace

И аз ви обичам, а и вкъщи не спирам да го повтарям на всички. Не знам как и до колко успявам да го покажа, но го казвам почти непрекъснато. Дори Мими, като я извикам, реагира първосигнално - Знам, обичаш ме.  Laughing

Бобчо не хареса лечебната хумана. Някакви идеи с какво да я заменя? Rolling Eyes

# 421
Хихи, и ние те обичаме Червеношийке newsm51 Heart Eyes

# 422
Цитат
Бобчо не хареса лечебната хумана. Някакви идеи с какво да я заменя? Rolling Eyes

Ентерол, Смекта?

# 423
Мечи,Мишо ме изненада направо с предпочитанията си... Laughing Но и аз си падам много по китайската храна.

Ралица пак си разби устата с една метална кола на Боян.Тече кръв,аз я носих и накрая заспа сега ,по никое време.Преди 4-5 дни падна в банята по лице,но поне беше "малкия дявол"-без счупени зъби,без цепната уста,но се разкъса френулума на горната устна и се образува голям съсирек,та баща и почти се беше разплакал като отидох да видя какво става... ooooh! После 2 дни венците бяха сини.Въобще-утрепа се това дете.Май ще вържа червен конец.Нищо,че е суеверие...

От морето пък ме сюрпризираха,че Боян е с температура.Събудил се от следобедния си сън и уведомил баба си,че има температура....Та така.И аз се наоплаках.Ще взема и да се похваля,че да неутрализирам малко този пост.Решихме следващата неделя да отидем до морето.Някой случайно да има отзиви за хотел "Морско конче" в Залива на делфините,на 3 км южно от Китен...?

# 424
Нашият резултат от последната консултация е 77 см и 7.400 кг  Crazy
Яде всичко без мед, шоколад, ягоди, малини и ядки.
Гърне още не знае какво животно е, но скоро ще трябва да се запознаваме.

Мамо Зари, на Ванеса вируса го утрепахме с Гентамицин. След 2-рия прием се оправи. Преди това пробвахме всичко възможно. Тя също отказа да яде лечебната хумана и за 3 дни свали 500 гр.

толо, много кофти работа. Да гушнеш малката принцеса от мен  Hug

Добре дошли и на новите мами. Радвам се, че имаме нови попълнения за разведряване на темата.   bouquet

# 425
  • София
Аз не съм давала салами, пастет, мед, шоколад, но пък други вреднотии хапва (основно защото баща и и дава) За щастие обича всякакви плодове (и ягоди съм давала), зеленчуци също, но готвено не иска, ако може ще яде само кашкавал и домат без хляб. Обаче много си иска адаптираното мляко и си пие сутрин или вечер. Вие давате ли?

МамаЗ, бързо да минава вируса!
Червеношийка, занимавай ни, ако ти става по-добре. И ние те обичаме.
Силве, горката Ралица! Бързо да минават пораженията и на Боян тмпературата!
Креми, ясно е коя е мини мис на групата Simple Smile Сладуранка!

# 426
  • Пловдив

ооо да,цока сутрин и вечер по 260 мл

# 427
mrm,ние не сме близвали адаптирано мляко от седми-осми месец.Караме си на кисело мляко веднъж-два пъти на ден,но не за наяждане,ами ей така Simple Smile
А между другото аз като казах,че обичаме филии с пастет май трябваше да уточня,че става въпрос за детски пастет.Много е вкусен.Даже и аз се зарабих и ям филийки заедно с децата /иначе хляб почти не близвам/ Laughing
А иначе от вредните храни гледам много да не давам,но 1-2 обикновени вафли на ден или през ден давам. Категорично съм забранила шоколада и въобще шоколадови продукти,с изключение на какао в млякото ПОНЯКОГА.И не мога да разбера защо всички от страната на баща ми все държат да им донесат шоколадче.Милиони пъти казах,че шоколадови изделия не им давам,и те всеки път ме питат дали децата вече ядат шоколад...Малоумни ли са тия хора..незнам.Те сигурно си мислят,че още не съм ги "захранила" с шоколад Laughing Ама това е защото племенницата ми яде само "колад","нино","канка" и "бапче"..затова те си мислят че е нормално всички деца да ядат същото #Cussing out Много се изнервям, когато донесат вкъщи торби с шоколади и солети от онези с подправките.Аз им давам само обикновени солети и то ,за да ги залъжа.Мнооого,много рядко се случва да опитат от другите солети.Давам само да опитат,но не и да се наяждат с разни боклуци...
Вредно,което им давам по-честичко са едни малки соленки с формата на рибки.Много ги обичат и често закусват следобед с тях.Сърце не ми дава да ги разделям от тях. Laughing Сладолед изобщо не проявяват желание да хапнат...
Давам и прясно плодово мляко Фибела Wave.Незнам дали е вредно,но обожават да си го пият със сламка...
Червеношийка,разбира се,че когато нещо ти е криво на душата,трябва да си го излееш на някого.Направо си е препоръчително да е на нас Hug Hug Hug Ich люблю you too Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 22:48 от foxy81

# 428
  • Пловдив
Фокси,от на децата подаръчите ще се облажвате вие с Боби-Да не би да ви е лошо?Ние така правим-щото вече ми писна да обяснявам,а пък и взеха да се обиждат,моля ти се
Иначе детския пастет е същия като другия,само че с надпис детски.Според мен са ужасни тези пастети,но щом го харесват юнаците.
Имам познат в КФМ и го питам за детския им салам-той вика аз на моето дете не давам,за твоето не знам Mr. Green.Но то с всичко е така-кайми,колбаси и т.н

# 429
Фокси,от на децата подаръчите ще се облажвате вие с Боби-Да не би да ви е лошо?Ние така правим-щото вече ми писна да обяснявам,а пък и взеха да се обиждат,моля ти се
Иначе детския пастет е същия като другия,само че с надпис детски.Според мен са ужасни тези пастети,но щом го харесват юнаците.
Имам познат в КФМ и го питам за детския им салам-той вика аз на моето дете не давам,за твоето не знам Mr. Green.Но то с всичко е така-кайми,колбаси и т.н
Бе да ти кажа аз шоколади не ям,Боби пък ги обича с нещо вътре.А роднините винаги носят обикновени млечни шоколади и така си отлежават с месеци в хладилника.
За пастета-аз по принцип изобщо не обичам пастет,дроб и въобще всичко свързано с дреболии,обаче този пастет наистина е много вкусен! Казва се Макс и Мориц и е на Yaneff  newsm78
Салам също не давам,независимо дали е едтски или не.Те и без това още нямат достатъчно зъби,за да го сдъвчат....
Голям късмет имаме по отношение на пилешкото и зеленчуците..Свекър ми има "ранчо" Laughing в едно близко селце и заедно с негови приятели си отглеждат пилета,картофи,патладжани,тиквички,лук и т.н. Носи ми с килограми Laughing А пилетата са си баш пилета..Бульона е коренно различен от този на купешко пиле...

# 430
  • Пловдив
Фокси,завидях ти за био пилетата и зелечуците
за чистия млечен шоколад-може да го стопиш на водна баня и да го гарнираш с нещо друго-да залееш кекс,да залееш плодове и т.н

# 431
Ели,толкова съм проста,че не може да бъде smile3538 Въобще не се бях сетила за разтапяне ooooh! Мерси за идеята Hug
А за био нещата..скоро хладилника ми беше пълен с тиквички,чушки и един особен сорт зелен фасул,приумица на свекър ми,но мнооого вкусен.Та...зеленясахме от зеленчуци и се чудих на кого да дам част от тях...Да знаех,че искаш щях да си реша проблема Grinning

Абе мацки,като споменах,че децата ми още нямат достатъчно зъби..вашите деца по колко имат вече??? Имам чувството,че само моите деца имат само по 8 зъба.Буквално от 6-7 месеца зъб не им е излезнал,даже и помен няма newsm78 Да не ми останат беззъби децата Laughing

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 23:10 от foxy81

# 432
Опитах да се въздържа, но не мога да не ви предоставя този фото материал относно храненето и пиенето. Топъл, топъл от днес.

И скоро махам фотото, че да не ми отнемат правата.  Mr. Green
Бяхме на Витоша днес - Ради беше очарована, голямо търчане. И все ни дебнеше да избяга и в реката да ходи. Ама я опазихме, де. Горе имаше въздух за дишане и ужасяваща гледка към София, която всъщност почти не се виждаше от смог ли, жега ли, не знам, ама връщането беше леко неприятно.  

Ради днес яде за сефте малини - Витошки. Ягоди, шоколад, прясно мляко, белтък, мед, салам и още не знам какво мисля, че не е яла. Солети и бисквити - само в краен случай. Плодове и зеленчуци маа като невиждала. Напоследък такъв апетит я е подгонил, че се плаша. А, и вечер задължително пие около 270 мл АМ и отскоро като свърши надава дивен вой.
Бира й давах да опита веднъж и тя бе отвратена и обидена. Сигурно съм проклета сама да си пия в нашата къща....  Sad

Онзи ден бяхме на консултация - 11 кг и 85 см. Някои казват, че била пълничка. Мен пък си ми изглежда добре, като изключим шкембето, което след тия бири няма как да се скрие.   Joy

Силве, кога се чухме, кога толкова неща се случиха. Аз ще вържа на Ралица червен конец, ако видя следващия път, че още няма.  Peace

# 433
Елате да видите наш Наско как пие бира и яде таратор Crazy Свят ще ви се завие!!!
Толо,аз пък сега се сетих,че ти беше разказвала,че Боянчо като малък е паднал върху един бордюр..Нали не се бъркам? newsm78
Направо ми настръхват  косите като те слушам какво се случва с децата ти ooooh! Дано да сте до тук с цицините,счупванията и разцепванията..

Жорето,сниман току що,"гушнал" крака на баща си Laughing

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 23:31 от foxy81

# 434
Голяма активност тази вечер Hug
Доне, нормално е да се чувстваш добре без милото, особено в началото, защото всеки човек има нужда да бъде сам от време на време. Това обаче не означава,че не го обичаш.
За размерите - не сме ходили от февруари на консултация, но определено е "маркуч" девойката.
За вредните храни- яде Нескуик (от вчера и с мляко), понякога от тези мечета "Барни" ( но обикновенно изяжда съвсем малко и ми го връчва) и май е това newsm78 Иначе обожава готвено (от нашата храна), плодове - яде много малини и  ягоди, в момента и много грозде. Като се замисля няма плод, които да не е вкусвала, като единствено не харесва каисий (също като мен). Салами не е яла, защото и ние не ядем, но пък е пробвала шоколад и сладолед.
Фокси, и Ралица я е ужилила пчела докато е била при баба си преди 2 седмици, и те с нищо не са намазали #2gunfire, но слава богу , не е имало реакция и като се прибра вечерта имаше съвсем малка точица на пръстчето.

Общи условия

Активация на акаунт