Отговори
# 435
Aз пък да си призная редовно давам на Криско шоколад - Киндер или от онези детските Милки - на малки блокчета. Много ги обича детето, хапва често Данонино, давали сме му да опита салам, а също и кренвирш, солети от детските с по-малко сол и един вид Зрънчо, който се води Натурален (демек без оцветители и консерванти). Наскоро даже сам ми измъкна кренвирша от ръката и си го заръфа толкова сладко, че му го оставих, а беше последният.  hahaha Дори го снимах за доказателство, обаче той беше толкова доволен от тази своя находка..... е как да му развалиш кефа на детето. Аз по принцип кренвирши много рядко купувам(1-2 пъти в годината да ми се преядат) и то защото си ги правя препечени с кашкавал и си вземам все на Кен, защото уж по- им имам вяра, че ги правят качествени. Освен това Криси хапна тази пролет и обилно количество ягоди от градината на баба и дядо (свекитата), толкова много имаха, че нямаше начин и той да не опита, после като излязоха малините, хапна и от тях. Никакви алергични реакции не прояви. Сам се захрани с индийско кашу преди известно време и много му хареса, после все искаше пак.  ooooh! Сега зеленчуци и ние имаме в изобилие от село, също пилешко, пуешко и свинско. Всичко е домашно производтво, но пък всичките животни и птици се хранят с готови фуражи.  

За гърнето - това ми се струва мисия невъзможна. Имаме някакъв успех с пишкането, но с акането - изобщо. Вчера на консултацията ми казаха, че трябва да махаме вече памперса, защото било вредно за момченцата да се претоплят в областта на слабините. Е добре, аз нали съм послушно момиче - прибрахне се вкъщи и взех да обяснявам как Криси е вече голямо момче и вече ще пишка и ака в гърнето и няма вече памперси. Да, обаче той веднага ми посочи пълния пакет с памперси.  Outta Joint Сложих го все пак на гърнето, стоя, стоя, никакава не я свърши и обухме гащи. До 5 минути бяха мокри, обухме други - до 10 минути и те бяха мокри, барабар с кухненския диван. Сложих си му памперса накрая и толкова. Струва ми се, че все още не може да се контролира детето и ще чакам да порастне.

# 436
Като заговорихме за шоколад да ви почерпя с шоколадова бира , по случай стъпването на моя любим на БГ земя  newsm44 Преди малко се чухме и утре ще се видим  Mr. Green

На нас пък шоколади не ни носят за Ева и мама няма какво да хапва  Rolling Eyes Носят само бебешки бисквити и детски солети и трябва да подяждам детето , че много ми харесват бисквитките  Blush
Ние си пием АМ сутрин и вечер по 180мл , ягоди и малини и тем подобни още не съм и давала освен като аромат в плодови млека и пюренца , мед до 3 год в никакъв случай няма да дам  Naughty , пастетче още не съм давала , ама има един на "наша марка" дето е страшно вкусен  Grinning бих дала на Ева , ама тя филия цяла отказва да яде , обича да си гризка коричките  Grinning Иначе съм и давала няколко пъти салам и от тези пушените меса - тях много ги обича.

Супер снимчици  Heart Eyes

просто исках да споделя нещо ненамясто  Grinning

най- после открих котенцето  от подписа на Ками   Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 00:15 от wondertedy7

# 437
И АЗ ВИ ОБИЧАМ...това в духа на темата Hug

Пате, мерси,че ми отдели днес време да те потормозя Hug
Зари,гуш,цун и ама наистина защо не почиваш като не си спала нощес Naughtyдетето и без теб ще оцелее,и на Мая нне и допадаше ЛХ,но като и огладня гъзето си я пиеше.Бъди строга Wink Hugдано да му минава бързо на Бобчо.
Доне,не бой се луди сме,много сме.И аз не се цепя от колектива.
Мечи,хич не си ми кифла,и аз съм на мнението,че май си плащаш доволно и можеш да имаш претенции,обади се на твоята докторка и почвай да хлипаш по телефона като малко дете докато не стане както ти го искаш.Който плаща,той поръчва музиката...
Креми,всички си написаха размерите и като стигнах до вашите такъв смях ме напуши Joy Joy :35:7.400 извинявай не е с лошо Hug Hug Hug Hug HugВанесса си ни е грацията на темата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Силве, ама верно каква е тая черна серия,дай да им направим на наште щерки обща прощапулка(и аз не направих Rolling Eyes)барем спрат да се пребиват. Hug
Вержи, много гадно това с ужилването,кларитина е малко силен за деца под 2 години,но можеш да дадеш фенистил-капки.Хубаво е ,че нямате алергия.

На гърне  не седим,без памперс си пиша в гащите и се кефи Mr. Greenказва си,но като свърши всичко(умна ми е щерката),яде горе долу полези неща,забранила съм на всички да и дават захар,мед,шоколад,ягоди,малини...но най-вероятно някои от забраните ми са пренебрегвани когато ме няма Twisted Evilтака,че може и да е опитвала това онова.Аз съм давала сладолед да пробва,солети си яде,зайо-байо също.Манджи всякакви,плодове и зеленчуци в промишлени количества,но и аз ям много.На 1.3месеца бяхме 11кила и 80см,ако не се лъжа.
На закуска си папаме най-често попара или кус-кус,храним се с детска кухня само в неделя мамините гозби(или на сестра ми)вечер пие квасено мляко,(за цяла нощ изпива един буркан,за компот).Бирата и допада,баба и е виновна,от мен и баща и само са цигарите Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Сигурно изпускам нещо,но ше ме прощавате HugМного е хубаво така като раздвижим темата. Heart Eyes

# 438
Добре дошъл  на Павката Hug Теди в София ли си???

# 439
Миме,днес си добра Laughing
Аз пък писах,писах,писах..три пъти един и същ пост написах,обаче гадния ми компютър тази вечер е решил да ми прави парчета и се саморестартира #Cussing out
Затова няма да се опитвам да повтарям това,което смятах да пиша /то не че беше и важно,де/ и сега ще бързам да ви пусна две клипчета от нас,преди отново да ме вбеси рс-то...

от днес,преди следобедния сън..
...и от снощи,преди вечерния сън..след малко като се качи клипа...

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 00:37 от foxy81

# 440
Добре дошъл  на Павката Hug Теди в София ли си???

Ц , във Варна съм  Rolling Eyes тази година за трети път ми се отлага идването в Сф  Confused , но и до там ще стигнем все някога  Grinning

# 441
Фокси юнаците са направооооооо

# 442
  • в гората
 Такаа, и аз да се изкажа по темата:
 Тодор не яде манджи, ама никакви, категорично ги отказва, зеленчуци също, само краставичите ги обожава, но пък плодове яде всякакви, даже вечер по време на разходката си има маршрут - научил се е кои съседи имат малини по оградите и ги обикаля и си бере.Иначе шоколад не давам, но често бива почерпен от бабите в района с бисквити "Златна есен", реших да не се вживявам.Иначе е ял колбаси, даже свекито го завари веднъж да ръфа парче луканка и щеше да се гътне (те са заклети привърженици на здравословното хранене), мрънка, мрънка и аз реших на следващия ден да я оставя тя да нахрани детето.Е паднахме от смях с мъжо, когато се обади да се оплаче, че малкия се опитвал да повръща, когато му предложили манджа и накрая е ял хляб и кашкавал.То е ясно, че ако детето приемаше манджички и аз прдпочитам с това да го храня.

Уф, имах още да кажа, но мъжо нещо мрънка и се разсейвам.
  Hug Hug Hug

# 443
Фокси юнаците са направооооооо

А,мерси Simple Smile Понякога слушат  Laughing
След малко ако не ми се прецака отново компютъра ще ви пусна и другото клипче.То е по-дълго и затова се качва по-бавно...

# 444
Жорето и Насето са страхотни,посмяхме се с Любо прилично.И с един и същи крак тръгват,ще ги изям HugАз съм  с Любо на работа(нощна смяна в магазина)Мая е при баба си и ние сме младоженци Mr. Greenимам хубав нет и ми е много гот Mr. Green
Теди, споко Софето няма да избяга,пък и сега във Варна си е по гот Winkи не само сега Rolling Eyes

# 445
Ето ни и преди вечерния сън...
http://www.youtube.com/watch?v=PxHyMcRRgrA

Отивам да лягам вече Tired

# 446
Много послушни са ти децата, Фокси! То бива-бива кротушки, ама чак да ти завиди човек. Големи сладури!  Heart Eyes

# 447
  • в гората
 Еее, Фокси много са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
 Аз направих един масаж на мъжото, и бях оставена на спокойствие  Mr. Green.
 Та исках да кажа и аз на Мечи, че колкото и да ми е симпатична нашата обща докторка, е доста гадно да те зареже така.И хич не си кифла да й звъниш, аз да ти кажа ако бях щях и да й се примоля да дойде да ме резне за два часа, чак пък толкова няма да й се наруши отпуската, все пак си плащаш   Naughty.А и тя е пич, мисля , че е способна да го направи  Peace.

Силве, каква е тази серия дето се е вкарала Раличка в нея.Да я прекратява веднага, че нали е дама не й отива да е като батко си  ooooh!.

А по повод килограмите, ние на 1г.и 1м. бяхме 81см. и 12,5кг., ще ходим на консултация чак в края на месеца, та тогава ще видим как се движи, но определено е едричък, като ни видят на улицата непознати и го мислят за 2-3годишен.

Добре дошли, на новите мами и от мен   bouquet !

# 448
Добро утро
Аз не съм мигнала,имам ужасни болки.След малко поемаме към МД,направо не знам на къде да хвана...така съм ядосана на док,че не искам да му звъня.Ще отида пък на който попадна да ме прегледа.Корема ми е камък,шило не се е спряло цяла вечер.

Ето ви една моя любима песен за събуждане,цяла нощ с нея се успокоявам Heart Eyes
http://vbox7.com/play:73dac959
и закуската

# 449
Миме, дано всичко да се дължи само на преумора и безсъние и до довечера да си забравила за неприятните усещания. Пиши щом се прибререш от прегледа  Hug

Силве, горкия Раличок  Cry Голям "късмет" има с паданията, а изглежда толкова послушна! Да я гушнеш от нас  Hug )А на Боянски снимка може ли, че отдавна не сме го виждали  Flutter)

Доне, и мен подобни усещания биха ме притеснили, честно... Поне сега имаш време да размислиш на спокойствие. А когато таткото се прибере да е нещо като "тест драйв". Но искрено се надявам, че след такава раздяла, върне ли се нещата ще си дойдат на мястото.  Peace

Теди, добре дошла на твоята половинка - вече си цяла! Предчувствам, че сега започва голямото пътешестване из Бг  Party

Относно актуалната тема с мерките, ние ориентировъчно сме 80см. и 10кг. (това са мерилки в домашни условия). Напоследък не се храни така добре, но го отдавам на топлото време (то и на мен само салати ми се ядат). Ние сме от големите привърженици на здравословното хранене (по възможност с био храни) и затова още никой не се е осмелили да донесе на Дара шоколад  Twisted Evil Не, че ще го върнем де - даже в момента мама пие кафенце и гризка "Сникърс" пред лаптопа, но това си го позволяваме само, когато Дара спи или е на гости. Шоколад, снаксове, чипсове, пастети, колбаси, сладолед, кроасани и всякакви готови закуски, както и готови плодови млека, натурални сокове (нежели пък бира) и пр. моето дете няма да опита, докато не стане достатъчно голяма да си го вземе насила от мен  Mr. Green За щастие засега не проявява такива мераци. Яде много овесени ядки (с домашно сиренце, плодове или мед), зеленчуци и плодове в суров вид, фрешове, домашно кисело мляко с плодчета (малини сме въвели също), обича много и настъргана ябълка с мед, канела и смлени орехи, обожава да яде маслини и маслинов пастет и , разбира се, кюфтенца (от смляно месо, най-често телешко или смес). Адаптето го спряхме още на 10месеца и оттогава сме вечер на кисело мляко преди с мъничко кафява захар сега с мед. Ще видим докога ще откараме с това мляко, ама засега й харесва и не мисля да го заменям.

Целувам ви и ви желая слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт