Отговори
# 450
Много послушни са ти децата, Фокси! То бива-бива кротушки, ама чак да ти завиди човек. Големи сладури!  Heart Eyes

Мерси Simple Smile В интерес на истината не мога да се оплача,че са чак големи диваци,въпреки че понякога ги наричам така Laughing А пък и когато беснеят нямам време да взимам апарата и да ги снимам,за да видите че не са и чак толкова кротки.Но въпреки всичко все си казвам,че може и по-зле да е.... Жорето много слуша като му се каже нещо.Наско е по-голяма панта и все мишкува някъде.Само да се обърнеш за секунда и той прави някаква беля..Има дни,в които яко ги избиват чивиите и ме правят дива  и щастлива Simple Smile И са големи инати...Ако им се скарам ми се кискат,а ако посмея да им повиша повече тон...лелеееее,започва крещене и нарочно блъскане на главите в де що сварят...Те затова винаги са със сини челца ooooh! Все едно се самонаказват,а от къде са го видели това..не ми е много ясно newsm78
Абе добре е,че лудостта ги избива 3-4 дни в седмицата.Ако беше всеки ден щях вече напълно да изкукам Laughing Ще се опитам някой ден да не се ядосвам много и да ги снимам докато беснеят,просто за да ги видите що за чудо имам вкъщи Laughing

Миме,дано всичко да е наред...Чакай сега,че взех да те мисля.После да кажеш какво става,чу ли? Ти нали беше казала,че термина ти се е изместил на двайсет и някой си август? Кажи ми че е така,че да не се притеснявам за бебочко Praynig

Гълтам си последната глътка кафе и отивам при децата,че и днес съм сама и да не вземат да се убият в оная спалня.... ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЕТО22!!! Да си здрава,весела и усмихната и сладката Ани да те радва много Hug

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 09:33 от foxy81

# 451
  • София
Алхимикова, къде си? Айде подръж още малко! Стискам палци, но пък и да ни изненадаш приятно няма лошо Heart Eyes. Айде пиши като можеш!

Честит рожден ден на Дането - много здраве, любов и късмет ти пожелавам!

Теди, радвам се за теб и половинката!

Фокси, големи са сладури!

# 452
Мими,казвах ти аз да не дърпаш дявола за опашката,ама ти "не,та не"....Дано вече се чувстваш по-добре.Чакаме те всички тук за новини от доктора.
Мечи,ти какво реши?Обади ли се?И да не ти сменят датата,не се ядосвай.Това са бели кахъри.... Hug

Теди,започва и твоето лято!Представям си каква радост ви е обзела с Евичка!

Фокси,няма спор.Големи сладури!Пускай ни ги по-честичко!

Марте,специален поздрав за Дара:

http://www.youtube.com/watch?v=vpdKOpUgFXY

http://www.youtube.com/watch?v=42cANNJylvE

# 453
Такааааа.... с тези постове, дето започват с "Обичам ви" съвсем замязахме на секта, сестри мои, ама лошо няма, ние нали си знаем, че е вярно  Laughing

Алхимикова, ергенски вечери, това-онова, сега болки.... Да се отчетеш моментално и не разрешавам да ме изпреварваш, чу ли?!?!? Praynig Дано всичко е наред

Моята сага - няколко пъти моята лекарка не си вдигна телефона (което никога не се е случвало, макар аз и доста рядко да съм си позволявала да я търся), а и май вече е изключен, защото дава странно заето, без да пише "Number busy"  newsm78 (дано ме разбирате), по което съдя, че просто е настроен да дава такъв сигнал. Направо не мога да повярвам, то вярно, че ме е пренасочела към друг, имам му телефона и т.н., ама ако не ми се правеха на интересни нямаше и да си помислям да я търся  #2gunfire В сряда съм на ппреглед, ще дойде и Велин с мен и като го знам колоко лошо ще гледа и с какъв леден глас ще говори от сега ме е страх да не се вкарам в никого ненужни конфликти, ама и двамата ни е яд от отношението, не че пустата му датата е толкова важна.

Все си мисля, че лекарката ми е в чужбина, иначе едва ли щеше да стане така, тя наистина е пич и не и е в стила....

Ох, извинявайте, не искам толкова подробно да ви занимава, то верно са бели кахъри. И аз ви обичам...

Хубав ден на всички

# 454
Тук съм Grinningс 2см разкритие,скъсена и почти изгладена шийка съм искаха да ме оставят не се дадох Mr. Green,но казаха ако станат на равни интервали контракциите да бягам при тях,че било второ раждане в кратък срок и щяло по-бързо да стане от предния път...бла-бла...дрън-дрън.Чак първия въпрос не беше свърза с моето състояние,а дали имам уговорка с някой Crazy ooooh! #Cussing outнаправо не мога да повярвам,толкова ли са меркантилни вече...
Сега лежа и почивам,че ми е рано да раждам.Нищо не съм си приготвила и това ме побърква.Започвам днес да давам наставления,че поне да не се притеснявам за тези неща.

Хубав уикенд на всички ви желая  bouquet

# 455
Мечи,не се вкарвай във филми,душицо Hug И въобще всички дето ще раждате скоро...точно накрая спокойствие му е майката.Не се изнервяйте за глупости.Те бебоците в корема няма да останат.Да се родят живи и здрави и мама да е добре,другото майната му Hug Hug Hug
Толо,то поздрава беше за Дара,ама аз нали съм любопитка и надзърнах Blush
Много е сладък Боянчо!!! Направо..голям сладур! Heart Eyes
Миме,тук си,виждам те..Кажи какво ново? А,докато свърша поста си,ти вече си писала Laughing Кажи последно кога ти е термина? Ти и без това вече си в 9 месец,нали? Ако стане нещо-беж в болницата и не ми се прави на голяма тарикатка Naughty

А пък аз да ви се похваля колко съм щастлива Mr. Green Няма да останем валат това лято.Все пак ще отидем на почивка в Банско при Яна за 3-4 дни. Офертата й наистина доста ме грабна и на всичкото отгоре се оказа,че Уондъртеди също е харесала предложението на Яна и така решихме да отидем по едно и също време,хем да се видим Simple Smile Много яко,а Laughing
Та мисълта ми е,че на който друг му се приходи в Банско по същото време (в периода 16-22 август) ще е супер,защото така може да сформираме мини нац. среща..Ако някой обърне внимание на поста ми да ме пита за подробности или тук,или на ЛС...

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 12:53 от foxy81

# 456
Къде забегнахте всички? newsm78
Ето ви още две клипчета от нас да погледате ако няма какво друго да правите... Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=8IB1ylxDXwA
http://www.youtube.com/watch?v=SQ4usGEj_t0

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 14:13 от foxy81

# 457
Фокси,клипчетата предизвикаха небивал интерес у Ралица!  Laughing Смя се,опитваше да гали Жорето и Насето по главите,а накрая се изправи на дивана да пробва скачането.... Joy Покрай твоите сладкиши и на мен ми дойде музата и снимах Ралица как "говори".Сега се качва клипчето и по-късно ще е официалната премиера. bowuu

# 458
Много се радвам че ще се видим с Фокси и Уондърлейди!
Моя мишок не съм го теглила и мерила скоро, но е пухкавичък и енергичен Simple Smile
Яде всичко, което и ние, няма мн. избор. Ако има манджа за обяд сядаме всички, на Алекс му слагам чинията отпред, а на Дими предлагам с лъжица. Който иска да яде- да яде. Който не желае остава гладен до следващото хранене. Е, има някои неща, които знам че Алекс просто не обича и тогава му давам нещо сухо, но това е рядко. И двамата са опитвали всякакви боклуци, но ядат мноооого рядко, просто защото ние вкъщи колбаси, кренвирши, кайма полуфабрикати, готови бульони, плодови млека, вафли, снаксове и т.н. не купуваме. Купувам често сладолед, рядко шоколад и натурален сок когато сме навън. На децата е позволено всичко, което ние ядем с изключение на алкохола.
Иначе самите ние ядем манджи, печени неща, много салати, плодове. Купуваме си от местни производители мляко, яйца, масло, сирене и месо (дори хранят животните със сено а не фураж). Хляб печем в машината. Пазарувам всеки ден от плод зеленчука, в магазин влизаме доста рядко Simple Smile

За тоалетното обучение- от началото на лятото Дими се развява по гащи, не че не се напикава, но не искам да му се запарва дупето. Сега вече свикна да изчаква да му предложа да пишка и има дни в които не се напикава изобщо, но средно напикава 1-2 чифта всеки ден Simple Smile Ако го взимам по-насериозно вероятно щеше да е съвсем сух, но аз често забравям Simple Smile Иначе още от 40-дневен почти никога не се нааква, та този проблем отдавна е решен. Нощем е също по гащи, но тогава е по-лесно, понеже се буди само за сукане и пишкане. Но той почти никога не пишка нощем, на зазоряване пишка веднъж и после като се събуди сутринта.

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 17:39 от yanast

# 459
http://www.youtube.com/watch?v=1DwvR_XOTVA

Ето я малката бърборанка...Е,не е като да си на лятно кино събота вечер,а и този "филм" всички сте го гледали... Laughing

# 460
Миме, стига с тези нощни смени, постискай още малко, почивай си  Naughty (прозорци и се примили, а бой не ти ли се яде Laughing )

Дечицата са толкова сладки, поне още по три пъти ще гледам клипчетата, а Силве, Раличка направо ме разби, аз този "филм" ще го гледам сигурно чак другата година  Crossing Arms

И в духа на сектичката И АЗ ВИ ОБИЧАМ!

# 461
Цитат
Силве, Раличка направо ме разби, аз този "филм" ще го гледам сигурно чак другата година  Crossing Arms
И ние догодина ще го гледаме.  Wink Рали е наистина страхотна бърборанка. В сравнение с нея Криси почти не говори и не се опитвa да повтаря нищо. Момиченцата обаче по-принцип по-бързо се развиват в това отношение.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дането22! Да си здрава и много щастлива!!!   bouquet

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 22:40 от 4erveno6iika

# 462
Миме стискай още малко,не остана! Ако пък тръгне, здраве да е, леко раждане ти желая и на финала едно здраво и сладко бебче! Hug Peace

# 463
http://www.youtube.com/watch?v=1DwvR_XOTVA

Ето я малката бърборанка...Е,не е като да си на лятно кино събота вечер,а и този "филм" всички сте го гледали... Laughing

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 464
Ауу, ще се разтопя! Силве, едва ли има по-хубаво начало на деня от сладката бърборанка! Тоооолкова много неща знае и произнася съвсем правилно! Много, много съм впечатлена!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт