Парфюмни размисли и страсти - 78

• 29 376
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Много интересни описания, чета с удоволствие. Hug
Natalie Nikol , няма значение ,че е малко градчето, но аз като прочетох "парфюмерия Бекер" веднага ми изникна в съзнанието дюселдорфския Бекер. Joy Не знам, дали в други части на Германия я има тази верига, но аз само в Нордрайн-Вестфалия съм я локализирала. / А малките градчета в Германия си имат своя чар Wink
Много ще ми е интересно да разкажеш, какво има в Кьолнските Дъгласи -там поне ги има в изобилие, особено в двуетажния с ексклузивите.  bouquet

# 436
  • USA, Steak State
Сега душкам няколко аромата:
Мирише ми на сладко от ягоди и малини, смесено едно такова, но има и нещо свежо.. Общо взето напомня ми на лятна нощ на морето, някое клубче под звездите. не ме грабна особено.
Радвам се, че не го поръчах на сляпо. Взех си тестерче иии май не си допадаме. Задушава ме, макар да не е сладък. Все пак ще се опитам да се опознаем де, ама май няма да я бъде.

И понеже съм бързак и нямам търпение си разопаковах минитата на Мюглер още в офиса и в нетърпението си да измъкна Стар-а от пластмасата,  отворих капака, докато успея да хвана шишето се разсипа така едно почти 1мл и сега всичко ми ухае на него. Ноо определено този аромат трябва да го изследвам продължително, иначе ужасно ми допада.. Мюглер е тежкар.  Crazy

# 437
  • София
Ще чакам да споделиш впечатления от мюглерските минита Simple Smile И четирите са ми големи любимци, даже наскоро приключих един О де Стар и тези дни очаквам още един... много бързо ми домъчня за него  Crazy

# 438
  • Враца
Оооо, аз от любимците ми винаги имам резерви и не допускам да ми свършват Simple Smile)
Тази вечер бях си класическия Алиен - красота красотническа!

# 439
Днес бях с Ange eu Demon Diamantisime edition!
Много съм доволна, траен, същият като оригинала ,
но доста по-рафиниран и облагороден.
Изключително траен,
но съвсем не за лятото ...  Naughty

за този ли  говорите:

# 440
# 441
  • USA, Steak State
Днес съм с . Страхотен е, не мога да го опиша, при мен доста бързо достигна базата....  Whistling

# 442
От сутринта до към обяд разходих Баленсиага Париж от една пробичка и доста ми хареса,но все още не смея да пиша впечатления........много ни беше кратка срещата,само до към 15ч,после реших да продължа деня с.......
Нарцизо ЕДТ най-после показа нещо различно от мухозол при мен днес,така че имаме шансове да се спогодим Wink,но ще трябва да го нося в топло,защото очевидно само тогава се развива на кожата ми,иначе е като Райд за хлебарки от стария,а не от новия който е ароматизиран Joy

пп.Тъкмо да се разберем с Нарцизо и реших,че искам ново попълнение в гардероба си/всъщност от сутринта го умувам/,затова го метнах в размените Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 17:44 от goddess

# 443
Сега пробвах новия Marry Me Lanvin излязъл днес по магазините. Нищо особено. Обикновен, приятен мирис на сочни рози и малко плодове потопени в мускус. Дневен и доста младежки, просто поредния плодово-цветен парфюм.

# 444
Денси, и аз го пробвах днес и споделям твоето мнение.
Плодова водица. Grinning

# 445
Да много започнаха да експлоатират темата цветя/плодове къпани в мускус и досаждат. Следя непрекъснато коментарите на случайни хора пробващи по магазините нови парфюми и те хич не са ласкави за новостите. Това са потребители които не зарибени като нас, просто влизат и искат да купят нещо ново, интригуващо, но просто не могат да харесат и пак се връщаат към стария пробван и чудесно лягащ аромат примерно Пришълеца.
Когато разбрах, че парфюмите на Аник Гутал са едни най-продаваните за последния месец в София първоначално не повярвах, но много хора се насочват към интересното и провокиращо явно. Хората не са глупави и им писва от повторяемост и заемки. Всичко ново е добре забравено старо, но не съвсем. Wink

# 446
  • Варна
Gaga Maga получи ли си Романс-а, май прпуснах този момент, ако си разказала вече? Това ли е което очакваше! Аз го помнех по-различен и втория път в началото бях малко разочарована.
Момичета  Hug моля за линкове към теми, където е коментирана Шанел или по специално Мадмоазел Коко, че вече 2 седмици не мога да реша ЕДТ или ЕДП, а цената ми е  висока за екперименти.

# 447

Нормално е Денси,но пък "големите" снобари отиват и купуват последния излязъл на пазара парфюм,защото е най-новия,а после ние сме били луди и снобарки,хайде да ме прощават.........и да не ми обесняват,че Флората на Гучи примерно била върха на сладоледа/извинявам се на почитателките й,избрах я случайно/,а на Ермес били бабешки ароматите им,а това че имало само две разновидности на Шанс ми уби всякакво желание да разисквам каквито и да било парфюми със странични хора Wink

stenly,прегледай темата на назад или предната,скоро се коментираха Peace
тук също http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=3280&hi … coco+mademoiselle

# 448
Никога не разисквам и дори не споменавам парфюми пред хора извън семейството ми и вас разбира се. Дори с близки приятелки не коментирам парфюми и предпочитания. Близки хора дори не подозират за увлечението ми по аромати, няма и да разберат.

# 449
  • София
Днес гледах някакви стари серии на "Sex and the city" и Кари казваше как се чувствала като "Ванилов аромат сред зала от Шанели".
В този ред на мисли, аромати с присъстваща ванилия простеят ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт