Малко трудна тема...за болестта - РАК!!!

• 913 343
  • 3 925
  •   2
Отговори
# 240
След като вече е намерен основния тумор , защо не го махнат оперативна  ?  Черният дроб се възстановява много бързо след това - пак ще си порастне както опашката на гущера пак пораства . Като казват, че го няма това не значи, че там има дупка , а че тумора е разградил здравите клетки и е заел свободното пространство . Според мен , ако искат да я спасят , ще я спасят освен , ако не ги мързи . Дай всичките изследвания на julianov.com  - той работи безплатно. А това лекарство дето е от чесън със сигурност ще подобри нещата, но само временно и то само съпътстващите проблеми. То е нож с две остриета  .  Ако от него тумора се разпадне, ще отрови с токсините си целия организъм. Ако пък само забави деленето на клетките  ,  значи няма достатъчна химико кенетична (лечебна) енергия. Затова разработвам метод , който едновременно да неутрализира токсините , да поправя деенкато на тумора  и да не е със голяма енергия , за да може да се приема в неограничени количества  , за всякакви размери тумори , дори и за терминално болни .  За тях никой не мисли . Дават им само морфин   

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 10:51 от besraboten

# 241
  • София-Варна
Не знам защо не я оперират,разсейките са навсякъде,в стомаха,белия дроб,лимфните възли...Аз не разбирам,жената е и диабетичка на инсулин и не искат да правят дори химиотерапия за сега.Тя няма болки ,има апетит,но няма сила и корема и расте.Мисля,че се пълни и с вода,защото са изтеглили тия дни около 2литра!
Моля,да се включат минали по подобен път да споделят какво да правим и какво ни чака,за да сме подготвени! Praynig

# 242
При рак на едни органи се натрупват течности в едни органи, а при рак в други органи се натрупват течности в други. Аз това тепърва ще го уча. Но знам едно със сигурност  .  Основния тумор е в черния дроб , а той преработва отровите от буклуците, които ядем. Забележи диабета е доказателство за тотална грешка в диетата. Диабет се "лекува" за 2 седмици с храна богата на фибри (при 300 грама фибри на ден диабет е практически непостижима цел)  .   Освен това, храните , които са отключили рака в черния дроб ,  самия рак като техен продукт  и течностите като продукт пък на рака  ,  всички заедно си приличат. Дори и да имам идеи по какво си приличат , как да го докажа - виж в примера от линка - всички бягат , за да не са последните "лекували" човека и да носят отговорност  .  А въпроса ти е абсурден, защото няма хора, които да са били с толкова комплексен проблем и да разкажат как е

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 00:44 от Reza

# 243
  • София-Варна
Сега вече,разбирам мълчанието ви....жената си отива,за съжаление..........
Такъв е живота.......

# 244
В най-скъпият квартал на София - Бояна  ,  некролозите показват средна възраст около 55 години, което е много малко. Хората там не си говорят помежду си. Винаги гледат те да се отгоре. Повечето са шопи  .  Ти си от Варна - там е различно - доста по-малко пари има, но е много по-нормално  .  Аз също адски се учудих, като ми посрещнаха идейте с подигравки и банване. Помислих си, че би трябвало болните и роднините им да се радват на всякакви принципно нови теории, след като класическите теории не работят винаги. Да, ама не. Но съм сигурен в 2 неща. Човек е стадно същество и докато овчаря не направи нещо - стадото ще си стои. И,че в момента 2011 година има достатъчно ресурси - теории  ,  машини, пари, енергии, информация - за да се лекуват тези , вече късни ефекти от рака и самия рак  ,  дори и в такава късна фаза. Просто всичките тези ресурси са разпръснати и ще се съберат на куп само когато овчаря реши.
  При човешките способности нещата също са разпръснати. Мен  ,  например ме бива само в теориите. Затова потърсих информация кога рак в толкова късна фаза ще се лекува по-0лесно и от бранхотна плевмония  ,  оказва се - след повече от век - това си е просто план, а не обективно развитие на науката - ресурсите ги има и днес  .  Но такива думи още повече вбесяват болните и те казват - кажи нещо конкретно за конкретния ми проблем  ,  а не общи теории. Конкретното е, че 50% от диагностицираните не се повлияват от "съвременните" неща

# 245
  • София-Варна
Някакво обезболяващо да ми препоръчате,по-ефтино....?

# 246

Задай го този въпрос директно. Това е много важен въпрос, защото в терминална фаза преди края болката често е адска, а евтаназията е абсолютно забранена. Силните химикали като морфин са само с рецепта. Лекуващия специалист ще ги даде. На тази жена не мога да й помогно, поради липса на знания, но най-вече на ресурси. Но на тебе мога. Виждам, че си на диета. Много внимавай с диетите в смисъл на ограничаване на храна  ,  защото   това може да ти рискува здравето. Пращам ти линк на лични, да си намериш 1 книга - изпробвана е и не е за диети. Отслабването е като лечението на рак - можеш да постигнеш кратковременни резултати с много жертви , но ако не знаеш принципа, който стои в основата - нещата пак се връщат в изходно състояние за съжаление

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 00:45 от Reza

# 247
  • София-Варна
Ние изгубихме борбата днес.
Пожелавам много сила и късмет на всички!
 Praynig Praynig Praynig

# 248
ninkata1 ,много съжалявам за загубата ви Cry

# 249
# 250
ninkata1 ,моите съболезнования  Praynig,аз също загубих съпруга си на 24.05  Cry
Няма измъкване от тая гадна болест  Cry
Останаха ни обезболяващи DHC oт 60 мг ,подарявам ги ,пишете ми на лични !

# 251
  • Варна
FEN, ninkata1 прегръщам ви!  Hug
Ужасно съжалявам за загубата ви!

# 252
  • Варна
Здравейте, всички, моля ако някой може да ми помогне. Майка ми има приятелка болна от рак на белия дроб-дребноклетъчен, намира се в Русе, има разсейки в костите. Преди седмица беше в Онкологията за пореден път в силно влошено състояние-вливаха и дексометазон и Манитол. Отношението там е просто ужасно, не дават никаква информация, не я инфомират за състоянието й. Сега си е вкъщи, майка й я храни с лъжичка, едвам диша, не може да ходи..когато звънят на 112 не искат да я приемат събота и неделя, нямало кой да назначи лечение, от онкологията са казали, че няма да й правят химиотерапия повече..Кажете ми какво да правят, къде да звънят, не може така да са в безизходица без никакви назначени лекарства за дишането и отавени сами да се оправят. Моля ви, ако има някой от Русе....

# 253
Ивка, не й правят химиотерапия, защото организмът й е прекалено слаб и няма да го понесе. Очевидно са доста зле нещата. Освен да я заведете другаде, но ... при този вид рак прогнозите са много лоши. Към края изписват морфин за болките. Все пак, надеждата умира последна. Дано други се включат със съвет.  Hug

# 254
  • Варна
Теичка, да така е , просто какво се случва с болните от рак в този стадий и къде може да им бъде оказана помощ-например за облекчаване на дишането..само в Онкология ли ги приемат или може и другаде..никой нищо не ти казва. Тази жена е самичка с майка си,нямат и финансова възможност за скъпи клиники, направо ми се плаче.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт