ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 164
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Първото съм го гледала в един магазин и ми си стори ужасно плътно- нещо като онези фон-дьо тен и пудра в едно, които едва се размазват по лицето. Не мисля, че е подходящ за кръгове под очите, защото много ще подчертае фините линии. Ако нямаш силно изразени и много тъмни кръгове, коректорът на Макс Фактор е добър вариант, този на Гарние също. Те са леко покривни и не се набиват толкова в линиите около очите. Но и не покриват особено Mr. Green На Лореал и на Ревлон са доста гъсти и покривни, но много си личат и подчертават малките бръчици. От по-високия клас,  на Есте имаше един коректор не лош,  при мен стоеше малко като мазилка и леееко се ронеше. И аз съм в търсене на хубав коректор!

# 331
ОК!!!
След като и цяла седмица се мацотя с тестерчето на Клининик ФДТ и резултата ми харесва, а и вие ми препоръчахте него - ще си го закупя веднага щом ми преведат заплатата!!!  thumbsup

Благодаря, че ме псъветвахте!!!

А за Клиника, мога ли да ползвам за крем Биодерма Мат като основа? Взех си тестерче от този крем и от крем на Нюкс и май съм по-доволна от Биодермата. Тези от вас, които са с Кнлиник ФДТ какво си слагат преди него?
А и да питам след ФДТ Клиник слагате ли някаква пудра? Ще ми препоръчате ли някоя?
 Rolling Eyes

Ползвам крем на Клиник,серум и ситиблока. За пудра писах по назад.
Може да ползваш който и да е крем,няма особенно значение.

Би ли ми казала какво представляват този серум и ситиблок??? За пръв път ги чувам  Sad
А за пудра мисля, че четох, че ползваш БенНай, но такава не откривам в нито една парфюмерия  Weary
Затова и питам за пудра - тип по-лесно откриваема.

Серуми ползвам най ралични...за свиване на порите и изглаждане на лицето.Последния,от който съм изключително доволна е на Сефора от серията Експрес Солюшън:

За Сити блок 25 на Клиник писах вече,ето го:

Пудрата си я поръчах от И-бей,дойде за 1 седмица.Излезна ми 10 евро за 90 гр. което количество както гледам ще ползвам повече от година.Много е хубава.От комбинацията,която ползвам в момента съм супер доволна и не търся нищо ново Peace

За коректор както вече казах ползвам на Клиник Еърбръш консилъра:

Нямам кой знае какви сенки,торбички и линии които трябва да прикривам...но имам от слънцето тъмни петънца и освежавам.За около очите говоря само.Покривен е без да е като маска и да се напластява,има много естествен ефект,озаряващ и е с светлоотразяващи пигменти.По добър от този не съм ползвала...като изключа един на Хелена Рубинщайн,който обаче беше по скъпичък Peace

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 12:58 от мими23

# 332
мими 23,заинтригува ме с коректора на Клиник Grinning
На мен ми е нужен за прикриване на леки тъмни кръгове под очите,и както ти си описала да озарява тази зона Crazy,с една дума да ми посветне погледа Mr. Green,а би ли казала каква е цената?

# 333
На мен ми е нужен за прикриване на леки тъмни кръгове под очите,и както ти си описала да озарява тази зона Crazy,с една дума да ми посветне погледа Mr. Green,а би ли казала каква е цената?

Не знам в България колко е,тук е около 14 евро мисля.Последния път го взех на промоция,безплатно към всеки закупен фдт на Клиник...и това беше преди 2 месеца Peace

# 334
Здравейте, трябва ми коректор за тъмните кръгове под очите и за някой дребни недостатъци по лицето! Някой ползвал ли е тези продукти на Лумене? Аз съм доволна от козметиката им като цяло, но от коректорите нищо не съм ползвала!
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Cover_%20Palette2.php
http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Highlighter2.php

Първото е много сухо и тежко, за пъпки и петна става, но за под очит е кошмар, ще ти покрие кръговете, ноще те състари с 15г.

За под очите (Juisiness) съм много доволна от този лореалски.

# 335
За под очите (Juisiness) съм много доволна от този лореалски.

Aз писах, че за покриване на петъца от пъпки ми трябва, нещо такова да ми препоръчаш?  bouquet

# 336
  • София
Мими, благодаря з апожеланието!
Като коментирате коректорите - аз ползавамна Сисли. Той се води коректор - грижа. Освен че скрива, има и активни съставки, които намаляват подпухването. НЕ се събира в бръчиците. 1 година вече съм с него, тубичката е 15 мл и имам още поне половин тубичка ooooh!, а слагам всеки ден, тъй като го ползвам вместо околоочен крем. Омръзна ми Crossing Arms

# 337

Не знам в България колко е,тук е около 14 евро мисля.Последния път го взех на промоция,безплатно към всеки закупен фдт на Клиник...и това беше преди 2 месеца Peace
И аз не съм в Бг,в евро цената ме интересуваше Wink,14 евро ми се струва даже евтино за Клиник.

# 338
В момента смесвам The Supernatural Superbeautiful на Philosophy с Клиник Repairwear. Отгоре фиксирам с матираща пудра, пак на Клиник. Обаче не съм доволна от резултата. Лицето ми лъсва само след 2 часа Sad

Пролет, сподели кой на YSL тестваш. Интересува ме също този Про Люмиер Мат на Шанел, за който пишеш по-нагоре. Тествала ли си го, дали няма да има изсушаващ ефект сега зимата? Thinking Аз гедах клипче за Шанел Про Люмиер (който уж ставал за комбинирана кожа Rolling Eyes), обаче много лъска Confused

Дами,   bouquet, споделете, как нанасяте фдт-а? Аз ползвам пръсти, никога с гъбичка или четка Peace Обаче започнах да се заглеждам по четките, май с тях ефекта е пo - pro Mr. Green Бихте ли ми препоръчали хубава четка за фдт? Hug

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 18:21 от kiora

# 339

И аз не съм в Бг,в евро цената ме интересуваше Wink,14 евро ми се струва даже евтино за Клиник.

Не съм разбрала,сори Grinning Толкова трябва да е някъде,най много 18...но със точност не мога да ти кажа.
Исках да пробвам и All About Eyes Concealer,но първо ще искам мостричка.

# 340
  • София
Тествам Teint resist YSL с no transfer формула и оптимал конфорт имаше в името. Отговаря на името си и е с най-силното ривю в makeupalley и къде ли още не. Не изсушава , но не знам за суха кожа как ще бъде. Аз съм с комбинирана леко мазна Т-зона, по-сухи бузи. Сега съм с матиращ крем на лиерак отдолу и лъснах съвсем малко чак следобяд, потпих със салфетка и така...
ШАнел не съм купувала, не съм пробвала нищо на марката, не знам...

# 341
Благодаря ти за бързия отговор  bouquet

# 342
  • Torino,IT
Искам да похваля новия фдт на Ланком теинт миракъл,много ми хареса .

И аз си го взех преди няколко дни и също подкрепям мнението, но отгоре матирам с пудра, защото малко лъска Peace
Мими, аз за разлика от теб не съм доволна от Сити блока на Клиник, чувствам го през цялото време като маска а и не ми харесва как мирише, сега си търся нещо дето да ми прикрие тъмните кръгове под очите и ще пробвам консилъра на Клиник който похвали по горе, лека ли е консистенцията и има ли тоналности?

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 20:44 от Lindita

# 343
Кожата ми е суха и Ланкома ми се отразява чудесно  Peace

# 344
Искам да похваля новия фдт на Ланком теинт миракъл,много ми хареса .

И аз си го взех преди няколко дни и също подкрепям мнението, но отгоре матирам с пудра, защото малко лъска Peace
Мими, аз за разлика от теб не съм доволна от Сити блока на Клиник, чувствам го през цялото време като маска а и не ми харесва как мирише, сега си търся нещо дето да ми прикрие тъмните кръгове под очите и ще пробвам консилъра на Клиник който похвали по горе, лека ли е консистенцията и има ли тоналности?

Консистенцията му е лека и има цветове,моя е 04.
Странно е,че чувстваш ситиблока като маска...то е крем,леко оцветен.Попива и остава съвсем лек защитен филм след себе си.Много е лекичък...но може,щом казваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт