ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 188
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Prolet, колко струва коректорът на Сисли? И откъде го купуваш? Щом не подчертава фините линии и е чааак толкова икономичен,  трябва да го взема пък Crossing Arms

# 346
Аз искам да попитам-Анти Блемиш на Клиник за мазна кожа ли е подходящ?
От прочетеното до тук са чудя на кой да се спра.Бях решила да си взема този на Клиник,но нямаха мостра да ми дадат за вкъщи и се отказах,а и продавачката каза,че е за мазна кожа,а моята е комбинирана.
Предложете ми нещо,моля ви се  bouquet

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 08:49 от enigm@

# 347
Ами моята кожа също не е мазна, а по-като комбинирана е. Имам проблемчета обаче (пъпчици)  Embarassed
Аз се спрях на Анти блемиша в крайна сметка да си взема. Пробвам го цяла седмица и мисля, че ми понася на кожата. Нямат мостри наистина, но в Сефората в The Mall бяха много любезни и ми сипаха от ФДТ в една малка кутийка, която малка-малка, ама вече 10 дни си ми върши работа  Party

# 348
Аз искам да попитам-Анти Блемиш на Клиник за мазна кожа ли е подходящ?
От прочетеното до тук са чудя на кой да се спра.Бях решила да си взема този на Клиник,но нямаха мостра да ми дадат за вкъщи и се отказах,а и продавачката каза,че е за мазна кожа,а моята е комбинирана.
Предложете ми нещо,моля ви се  bouquet

става за комбинирана Peace

# 349
Juiciness,  пропуснала съм Blush В този клас нищо не мога с ръка на сърцето да препоръчам. Може би този , приятна консистенция и пигментираност, но трябва да се завърши  с пудра, иначе след около 5-6 часа почва да се свлича, и цветовете са зле - 3 много светли, и 2 тъмни - розовеещ и жълтеещ, нищо по средата.

# 350
По какъв начин преценяте дали е подходящ цвета на фдт или пудрата за вашата кожа?
Аз това с мацване от вътрешната страна на китката така и не го овладях, а пък и много често съм се обърквала от изкуствената светлина в магазина.

# 351
  • В центъра на Вселената...
По какъв начин преценяте дали е подходящ цвета на фдт или пудрата за вашата кожа?
Аз това с мацване от вътрешната страна на китката така и не го овладях, а пък и много често съм се обърквала от изкуствената светлина в магазина.

В никакъв случай не се пробва на ръката.
Цветът се пробва на външния ъгъл на брадичката, т.е. на челюстта  Peace

# 352
Здравейте, трябва ми коректор за тъмните кръгове под очите и за някой дребни недостатъци по лицето! Някой ползвал ли е тези продукти на Лумене? Аз съм доволна от козметиката им като цяло, но от коректорите нищо не съм ползвала!
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Cover_%20Palette2.php
http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Highlighter2.php

Скъпи мами, не искам да досаждам, но ще се самоцитирам, защото  ми трябва хубав коректор, а цените и на трите, които ме интересуват са над 20лв и не ми се иска сляпо да купувам! Вече не се доверявам на мнението на продавачките в козметичните магазини, така че вие сте ми надеждата!   bouquet

Препоръчвам коректора на Буржоа healthy mix, 13 лв е и е чудесен, озарява зоната под очите, прикрива и пъпчици.

# 353
Just me, това ли е:

# 354
  • София
Момичета, моля за отзиви за Парюр Голд. В момента ползвам Парюр Аква, но мисля че за студените и ветровити дни ще имам нужда от нещо с по-креместа и богата консистенция. Знам, че Голд е за зряла кожа, а моятата не е кой знае колко зряла  Grinning но имам финни линии, които стават забележими ако продукта, който ползвам е с повече пудра.
Каква е разликата между Голд и Аква и има ли осезаема такава?

# 355
  • София
Здравейте, трябва ми коректор за тъмните кръгове под очите и за някой дребни недостатъци по лицето! Някой ползвал ли е тези продукти на Лумене? Аз съм доволна от козметиката им като цяло, но от коректорите нищо не съм ползвала!
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Cover_%20Palette2.php
http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Highlighter2.php

Скъпи мами, не искам да досаждам, но ще се самоцитирам, защото  ми трябва хубав коректор, а цените и на трите, които ме интересуват са над 20лв и не ми се иска сляпо да купувам! Вече не се доверявам на мнението на продавачките в козметичните магазини, така че вие сте ми надеждата!   bouquet

Препоръчвам коректора на Буржоа healthy mix, 13 лв е и е чудесен, озарява зоната под очите, прикрива и пъпчици.

Задължително ще мина през някой магазин да го пробвам!   bouquet Но мисля, че той е в няколко цвята и не знам как ще избера, и фдт си избирам доста трудно докато нацеля цвят  Sad А този на Лумене, който е като писалка, беше само 1 цвят и аз за това се запалих по него  Mr. Green

# 356
Juiciness,  пропуснала съм Blush В този клас нищо не мога с ръка на сърцето да препоръчам. Може би този , приятна консистенция и пигментираност, но трябва да се завърши  с пудра, иначе след около 5-6 часа почва да се свлича, и цветовете са зле - 3 много светли, и 2 тъмни - розовеещ и жълтеещ, нищо по средата.

Мерси!! Hug Ами аз си взех пак на Мейбълин, но течен коректор, но пак не улучих цвета. Tired Отказвам се, ще си ходя само с пудра. Laughing

# 357
  • София
Prolet, колко струва коректорът на Сисли? И откъде го купуваш? Щом не подчертава фините линии и е чааак толкова икономичен,  трябва да го взема пък Crossing Arms
около 120 лв (отдавна го купих...)

# 358
Виждам, че тук ги разбирате нещата  Mr. Green Един лаишки въпрос: Сега за зимата има ли значение дали фдт е по-течен, кремообразен, твърд..? Какъв е по-подходящо да се ползва или пак си зависи от вида кожа?

# 359
Виждам, че тук ги разбирате нещата  Mr. Green Един лаишки въпрос: Сега за зимата има ли значение дали фдт е по-течен, кремообразен, твърд..? Какъв е по-подходящо да се ползва или пак си зависи от вида кожа?

Много зависи от вида кожа.Аз поне не ги деля на сезони Peace

Общи условия

Активация на акаунт