ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 193
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм доволна от базите на Кларанс (става за смесена кожа) и Ланком (за по-суха). И двете са супер Heart Eyes

# 301
Еърбръш консилър на Клиник е моя и не го сменям Peace
Подкрепям MissNellie за пудрата на Ben Nye Peace

# 302
  • София
Момичета извинявам се, че нямам време да изчета темата, но ми трябва спешно ФДТ и евентуално база и по възможност продуктите да се предлагат в аптека, т.к. ми е спешно.

Кожата ми е нормална, използвам хидратантен крем, нямам петна, спукани капиляри и тем подобни...
Предпочитам леки текстури... Тези които са с адаптор или блясък заслужават ли си защото съвсем се обърках?

# 303
 Здравейте,
От много време чета форума. Отделих цял уикенд, за да изчета всички теми посветени на ФДТ. Искам да Ви кажа едно голямо благодаря!   lovekiss
И все пак - още не съм се решила какво да закупя. От години карах на крем Галеник за мазна кожа, а върху него ФДТ дреам мат мус на Мейбълин и руж на Ревлон. Кожата ми е от проблемните - на често ми избиват пъпки и то големи и червени. Ужас а?  smile3518
Та... спрях се на http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/17.php
и на http://www.malinka.bg/grim/lice/clinique-anti-blemish-solutions-liquid-makeup/

Какво ще кажете вие????

# 304
Здравейте на всички,
не съм изчела всички постове за това моля да ме извините ако се повтарям. Просто искам да споделя с вас следното...Аз съм с много мазна кожа и винаги след като си сложа ФДТ. след един час лицето ми започва да лъщи, изпробвала съм почти всички продукти на пазара вкллючително и бази и ефект никакъв. Искам да споделя на всички момичета с мазна кожа, че най-накрая открих ФДТ, който е наистина създаден за нас. След 8 часа на работа лицето ми и грам не лъщи. Става въпрос за Bourjois- фон дьо тен мус.струва 26 лв и си заслужава всяк една стотинка.

http://www.beauty.bg/article45_26_1233.html

# 305
  • София
Кофти, че не получих поне малка насока. Аривидерчи:xarms:

# 306
Кофти, че не получих поне малка насока. Аривидерчи Crossing Arms

E, ама недей така! Много бързо се нацупи. Преди един ден (всъщност преди 13 часа за да сме по-точни) си писала и се сърдиш, че не си получила насоки. Все пак във форума никой не е назначен да седи 24 часа и да дава съвети и напътствия.
Сигурна съм, че ако си малко по-търпелива ще получиш желаните от теб насоки.
ФДТ-те няма да свършат за 1-2 дена.

# 307
  • София
Здравейте, трябва ми коректор за тъмните кръгове под очите и за някой дребни недостатъци по лицето! Някой ползвал ли е тези продукти на Лумене? Аз съм доволна от козметиката им като цяло, но от коректорите нищо не съм ползвала!
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Cover_%20Palette2.php
http://www.olcombg.com/lumene/catalog/makeup/face/14.php
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Highlighter2.php

# 308
Здравейте на всички,
не съм изчела всички постове за това моля да ме извините ако се повтарям. Просто искам да споделя с вас следното...Аз съм с много мазна кожа и винаги след като си сложа ФДТ. след един час лицето ми започва да лъщи, изпробвала съм почти всички продукти на пазара вкллючително и бази и ефект никакъв. Искам да споделя на всички момичета с мазна кожа, че най-накрая открих ФДТ, който е наистина създаден за нас. След 8 часа на работа лицето ми и грам не лъщи. Става въпрос за Bourjois- фон дьо тен мус.струва 26 лв и си заслужава всяк една стотинка.

http://www.beauty.bg/article45_26_1233.html

А ти преди това какви ФДТ си ползвала?  Аз съм с проблемна кожа и си търся подходящ ФДТ. Колебая се между Лумене и Клиник Анти Блемиш, но сега и този ме заинтригува. Не знам какво да правя!  Tired

# 309
Аз бих си взела Клиник-а  Peace

# 310
И аз бих избрала Клиник Peace Anti Blemish съм го пробвала от тестерче само и ми хареса,  но той си е точно за мазна кожа,  а моята не е и се притеснявам,  че ще ми я пресуши прекалено. Това е единствената причина,  която ме спира да си го взема,  фон дьо тен-а е перфектен- много дълготраен и покривен. За база- не се сещам за такава за мазна кожа Thinking По-скоро трябва да избереш някой силно матиращ крем или лосион. И задължително да почистваш лицето си много добре преди гримиране.
Към Bourjois съм много предубедена. С изключение на един молив за очи,  каквото съм си взела на тази марка,  се е оказало пълен боклук. Като,  разбира се,  всичко зависи от кожата и от ефекта,  който се търси. Най-добре си вземи тестерчета и пробвай няколко фон дьо тена за мазна кожа,  за да прецениш с кой ти е най-добре.

# 311
  • София
В крайна сметка Анти блемиша не пресушава! Имам комбинирана кожа. В началото си мислех, че ми пресушава, но после се оказа, че ми пресушава измиващият продукт за лице, а не фон дьо тенът. Както и да е, този фон дьо тен е от хубавите. На мен обаче не ми харесват сега пък 2 неща : няма "моя цвят" ( светло бежов неутрален), ползвам фреш неутрал, но се забелязва разлика с вврата и деколтето ми; и второто нещо - много е покривен, седи плътно, а е не успявам да си сложа тънък слой, т.е. направен е да маскира белези, петна , пъпки и се справя отлично с това.

Сега продължавам да тествам YSL. Лъсвам, да... Почти веднага. Особено ако съм със слънцезащитен крем отдолу. Обаче макар да се лъсва, фон дьо тенът не мръдва. Отгоре като се попие с обикновена салфетка, по нея не минава фон дьо тен, оставя си бяла и после дълго не лъсвам. Шапките ми не се омазват от челото ми и седят като току що изпрани. Цветът си го намерих, макар да го има само в 8 цвята. Седи като втора кожа. НЕ се разкашква, не влиза в порите, в бръчиците, издържа цял ден без да изчезва... Но не е покривен. Т.е. пъпки и по-сериозни петна не скрива. Заключение - не е за мазни кожи с пъпки. Става за по-немазни кожи с пъпки, ако пъпките се минат с коректор; за Клиник няма нужда от коректор. Същото важи и за пигментни петна. А колкото до лъсването - аз лъсвам еднакво и с YSL, и с Клиник...

Почти съм готова следващият ми фон дьо тен да е YSL, обаче още не съм пробвала мат люмиер на Шанел ( за него се носи славата, че е целодневно матиращ). Малко са скъпи... Обаче с YSL успявам да си мина цялото лице плюс врата, а от Клиник ми трябват 3 такива капки. Накрая, като тегля чертата, Клиник ми излиза по-скъп.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 16:54 от P-r-o-l-e-t

# 312
  • София
Аз съм доволна от базите на Кларанс (става за смесена кожа)
И аз ползвах до скоро на Кларинс,останах доволна,бих повторила,но предпочитам да си слагам кремче под фдт-на.
Засега най-доброто което съм ползвала и седеше много добре в комбинация с фдт беше на ROC Hydra +

# 313
  • София
Имам базата на Кларинс - не ми харесва.
А не слагате ли крем, после база и накрая фон дьо тен  newsm78

# 314
  • София

А не слагате ли крем, после база и накрая фон дьо тен  newsm78
Ехеее,не става ли много?Аз слагам крем,чакам 10-15 минути да попие добре и нанасям фдт-на.

Общи условия

Активация на акаунт