ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 228
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • в Кошера
Аз всъщност търсих Мейбълин дрийм мат мус, но продавачката каза, че никога не са го получавали и може би не се внася в БГ.  Rolling Eyes

Ако имаш предвид това, има го в Бг  Wink
Виждала съм го в Ремедиум.

# 286
  • В центъра на Вселената...
Момичета, много сте изписали и честно казано не успях всичко да прочета, така че се извинявам, ако вече сте обсъждали това което ме интересува Embarassed
Препоръчайте ми "трансперантна" пудра за завършек на грима, ама да не е много скъпа  Crazy Дано има такава  Flutter

# 287
Преди няколко дни си взех коректора на Буржоа 
Изобщо  не съм доволна.  Crossing Arms  Много е гъст, трудно се разнася и  стои като маска.

Аз всъщност търсих Мейбълин дрийм мат мус, но продавачката каза, че никога не са го получавали и може би не се внася в БГ.  Rolling Eyes

И аз го имам и никак не съм доволна  Crossing Arms

Муса го има в Ремедиум, както е писала Tyra  Peace

# 288
Имам предвид коректора на Мейбълин дрийм мат мус.   (ФДТ го има, разбира се.)

# 289
  • София
Присъединявам се към молбата на гръцката нимфа и аз търся пудра. По възножност с финни частици за да стои естествено . Praynig

# 290
Транспарентна пудра има на Клиник- не се забелязва изобщо, няма брашнян завършек, абсолютно прозрачна е и не променя цвета на фон дьо тена. Доста голямо количество е, аз я използвам всекидневно вече сигурно година и половина-две. Направо ми писна от нея Mr. Green  Ако имате нещо за прикриване по лицето, няма да ви свърши работа, в случай че не слагате фон дьо тен.

# 291
Присъединявам се към молбата на гръцката нимфа и аз търся пудра. По възножност с финни частици за да стои естествено . Praynig

Kлиник прахообразната  Wink

# 292
  • София
Магнит, Бубс, точно такава търсех..благодаря!   bouquet
Сега погледнах,че има добри отзиви за нея.. Grinning

# 293
  • София
Аз пък учудващо (щото съм все недоволна) съм доволна от коректора на Буржуа. За около очи рядко го ползвам, защото имам един друг. Но този го ползвам даже като фон дьо тен понякога ( вТ-зоната само) и по петна.

А какво мислите за пудрите на МАС? В отзивите за МАС обикновено са недоволни от фон дьо тените, а от пудрите са доволни.

# 294
А какво мислите за пудрите на МАС? В отзивите за МАС обикновено са недоволни от фон дьо тените, а от пудрите са доволни.

Аз не бях. Поне в сравнение с пудрата ФДТ на Герлен (първият Парюр) си беше едра, суха и прашлива  Peace

# 295
Аз от никой коректор не съм доволна,  а съм изпробвала сигурно всички. Така ми подчертават фините линии,  че на моменти имам чувството,  че изглеждам поне на 30 Close Напоследък слагам само фон дьо тен под очите- не е особено ефикасно,  разбира се,  но не мога да измисля как да скрия тъмните кръгове

Ета, влюбена съм в момченцето ти!

# 296
С по-светъл ФДТ.И аz имам съ6тия проблем с коректорите.

# 297
Момичета, много сте изписали и честно казано не успях всичко да прочета, така че се извинявам, ако вече сте обсъждали това което ме интересува Embarassed
Препоръчайте ми "трансперантна" пудра за завършек на грима, ама да не е много скъпа  Crazy Дано има такава  Flutter

Ben Nye, но трябва да поръчаш от нета. Много добра, и е за без пари.

# 298
Аз от никой коректор не съм доволна,  а съм изпробвала сигурно всички. Така ми подчертават фините линии,  че на моменти имам чувството,  че изглеждам поне на 30 Close Напоследък слагам само фон дьо тен под очите- не е особено ефикасно,  разбира се,  но не мога да измисля как да скрия тъмните кръгове

Ета, влюбена съм в момченцето ти!

Единственият коректор, който съм си купувала е бил на Chanel. Купих си след като ми беше препоръчан от гримьорка, която ме е гримирала с него и какво се оказа - Като ме гримира тя с него е супер, като си го сложа аз сама в къщи изглеждам ужасно.  Tired

# 299
препоръчайте ми хубава база

Общи условия

Активация на акаунт